Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.047
Cevap
30
Favori
353.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Chell beş çeker Modelleme olarak değil tabi, resimlere göre

Bebeğim

• quote:

Orijinalden alıntı: pisahmet

Ufak bir şey sormak istiyorum. Malum biliyoruz, Half-Life'daki Black Mesa ve Portal'daki Aperture Science birbirlerine rakip oldukları için oyunlar birbirleri ile bağlantılı. Sizce olası bir HL3 veya Portal 3'de iki oyun arası bağın kurulması söz konusu olabilir mi?

Portal 2'de Chell kapı dışarı edildi yani artık özgür.

Ep2'de Borealis'e (Portal 2'de Borealis tam olarak görüldü.) gitme kararı alındı. Evet büyülk ihtimal karakterler buluşmasa da hikayeler çakışacak.

• 13 temmuz 2011 çarşamba = 10'uncu J.EĞT.A.K.LIĞI / Bornova / İZMİR 2 güne akserim umarım döndüğümde helf-life'ın devam oyunu çıkmış olur, sağlıcakla kalın dh'in hl severleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackScorpion35 -- 11 Temmuz 2011; 15:46:56 >

Orijinalden alıntı: BlackScorpion35

13 temmuz 2011 çarşamba = 10'uncu J.EĞT.A.K.LIĞI / Bornova / İZMİR 2 güne akserim umarım döndüğümde helf-life'ın devam oyunu çıkmış olur, sağlıcakla kalın dh'in hl severleri...

Hayırlı tezkereler dostum kazasız belasız yaşında daha 21 miş keşke bekleseydin belki düşerdi askerlikte

Orijinalden alıntı: ymetin

pis şişko..

Abi çok iğrençsin ya.......

13 temmuz 2011 çarşamba = 10'uncu J.EĞT.A.K.LIĞI / Bornova / İZMİR 2 güne akserim umarım döndüğümde helf-life'ın devam oyunu çıkmış olur, sağlıcakla kalın dh'in hl severleri...

Hayırlı tezkereler dostum.
    Bu arada HL, BS, OP'un scritplerini çevirme gibi bir düşüncem var.

Beyler biz senelerdir boşunamı bekliyoruz, tamam valvé ekini bu süre zarfında portal'ıymış, l4d'iymiş bunlarla ilgilendi ama bi yandanda half-life konusunda inceden yol aldı, motor konusuna gelince yeni motor ile çıkıcağı aşikar hatta adıda büyük ihtimalle "source 2" olucakdır, yeni grafik motorunu hl gibi bi efsaneyle tanıtmakda valvé'ye büyük bir katkı sağlıycakdır...

Offfff. Nasıl bir motor olucağını düşünemiyorummm. Süper olucaktır kesin :D

• bi haber olsada vallaha bi fragman birşey olsun artık yeter yahu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkacağından pek emin değilim.yıllarca çıkmayan duke nuken ile ilgili ss ler ve video lar yayınlandı.bu oyunla ilgili en ufak haber yok.bıraktım ss ve vıdeo yu,yapımcılar çıkacaktır falan diye birşey söylemiyorlar.artık paranın multide oldugunu kavradıkları ıcın sıngle player uzerıne oyun yapmak ıstemıyorlar.son cıkardıkları oyunlardan apacık gozukuyor zaten.bence herkes bu oyunu unutsun ve su lanet konu kapansın.her gordugumde ıcım cızz edıyor.vereceklerı bır ss bıle en bastan butun oyunları bıtırmeme sebep olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

çıkacağından pek emin değilim.yıllarca çıkmayan duke nuken ile ilgili ss ler ve video lar yayınlandı.bu oyunla ilgili en ufak haber yok.bıraktım ss ve vıdeo yu,yapımcılar çıkacaktır falan diye birşey söylemiyorlar.artık paranın multide oldugunu kavradıkları ıcın sıngle player uzerıne oyun yapmak ıstemıyorlar.son cıkardıkları oyunlardan apacık gozukuyor zaten.bence herkes bu oyunu unutsun ve su lanet konu kapansın.her gordugumde ıcım cızz edıyor.vereceklerı bır ss bıle en bastan butun oyunları bıtırmeme sebep olur.

duke nukem le hl yi karşılaştıramazsın şimdi.
  • Herkes yeni motor felan filan diyorda adamların önünde ciddi rakip firmalar var okadar sene bekletipte bir CryEngine3 yada Frostbite Engine(BF3) gibi oyun motorlarının çok gerisinde kalırsa beklediğini elde edemeyebilir.
    Şimdi duyar gibiyim o bir efsana biz onu her türlü oynarız laflarını ama sonuç olarak yeni bir nesilde var ve grafiğe gerçekçiliğe önem veren ve bu patansiyel müşterileri kaçırmak isemeyeceklerdir dolayısı ile bu iş iyiden iyiye uzayabilir yada yapılmışta olabilir duyduğuma göre Frostbite Engine üzerinde DICE üç sene çalışmış, benim BF3 ile görene kadar haberim bile yoktu mesela :)

Belki valve bazı yapımları bekliyordur ona göre bir şeyler yapacaktır yada online bir şeyler düşünüyordur.

Orijinalden alıntı: blackboard

Herkes yeni motor felan filan diyorda adamların önünde ciddi rakip firmalar var okadar sene bekletipte bir CryEngine3 yada Frostbite Engine(BF3) gibi oyun motorlarının çok gerisinde kalırsa beklediğini elde edemeyebilir.
    Şimdi duyar gibiyim o bir efsana biz onu her türlü oynarız laflarını ama sonuç olarak yeni bir nesilde var ve grafiğe gerçekçiliğe önem veren ve bu patansiyel müşterileri kaçırmak isemeyeceklerdir dolayısı ile bu iş iyiden iyiye uzayabilir yada yapılmışta olabilir duyduğuma göre Frostbite Engine üzerinde DICE üç sene çalışmış, benim BF3 ile görene kadar haberim bile yoktu mesela :)

Belki valve bazı yapımları bekliyordur ona göre bir şeyler yapacaktır yada online bir şeyler düşünüyordur.

Katılıyorum motor kısmında çalışmazlarsa müşteri kaybederler, ben takmam, her türlü oynarım ama oyuna hl2 ile başlayan adamlar da var, onlar grafik isteyecektir.
    Fakat online kısmı kolay bence, Co-Op(Alyx'in sürekli yanımızda olacağını varsayarsak kolay olur) yada F.3.A.R. tarzı multiplayer modları eklenerek oyunun multiplayer tarafı güçlendirilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

çıkacağından pek emin değilim.yıllarca çıkmayan duke nuken ile ilgili ss ler ve video lar yayınlandı.bu oyunla ilgili en ufak haber yok.bıraktım ss ve vıdeo yu,yapımcılar çıkacaktır falan diye birşey söylemiyorlar.artık paranın multide oldugunu kavradıkları ıcın sıngle player uzerıne oyun yapmak ıstemıyorlar.son cıkardıkları oyunlardan apacık gozukuyor zaten.bence herkes bu oyunu unutsun ve su lanet konu kapansın.her gordugumde ıcım cızz edıyor.vereceklerı bır ss bıle en bastan butun oyunları bıtırmeme sebep olur.

duke nukem le hl yi karşılaştıramazsın şimdi.

2 sene sonra karşılaştırır

• quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

3 çıktımı ki ya

Multiplayer bile yapıyoruz.Bekleriz;

95.173.173.58
    // B460M DS3H + i5 10400f + Gigabyte RTX 3070 OC + 32 GB 2666 MHz + 750W PSU + Samsung 970 EVO Plus 1 TB + Custom Case + GameBooster G908 Mech KB + Razer DA V2 Mini + LG 27GL83A-B + Oculus Rift S VR + Philips Hue + Steam Deck OLED
    // Monster Tulpar T5 v14.1 + Casper Nirvana X400.1065-8V00X-S-F
    // Steam acc.
  • Askerliğime saatler kala hl2 ep2'yi hard modda bitirdim ve döndüğümde ep3 veya direk hl3 vb. half-life devam oyununu source2 adlı oyun dünyasında grafik, görüntü ve gerçekçilik konusunda yepyeni bi çığır açıcak valvé imzalı oyun motoruyla yapılmış olarak görmek istiyorum + black mesa source içinde bi süpriz bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackScorpion35 -- 23 Temmuz 2011; 13:07:28 >

Orijinalden alıntı: Burakc-

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

3 çıktımı ki ya

Multiplayer bile yapıyoruz.Bekleriz;

95.173.173.58

oo aşmışsınız geliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: KLayToN

quote:

Orijinalden alıntı: blackboard

Herkes yeni motor felan filan diyorda adamların önünde ciddi rakip firmalar var okadar sene bekletipte bir CryEngine3 yada Frostbite Engine(BF3) gibi oyun motorlarının çok gerisinde kalırsa beklediğini elde edemeyebilir.

Katılıyorum motor kısmında çalışmazlarsa müşteri kaybederler, ben takmam, her türlü oynarım ama oyuna hl2 ile başlayan adamlar da var, onlar grafik isteyecektir.
    Fakat online kısmı kolay bence, Co-Op(Alyx'in sürekli yanımızda olacağını varsayarsak kolay olur) yada F.3.A.R. tarzı multiplayer modları eklenerek oyunun multiplayer tarafı güçlendirilebilir.

Bence Valve yeni bir motor üzerinde çalışıyodur..Yeni çıkan oyunlara baktığımızda grafik motorlarının ne kadar gelişmiş olduğunu görüyoruz..Valve'de bunu düşünüp yeni motoru Half Life 3'e saklıyodur..Umarım gelecek sene Half Life 3' raflarda görürüz..Bu iş biraz fazla uzadı en azından üzerinde çalışıp çalışmadıklarını bile öğrenmemiz yetecek artık :).

• Valve şu an DOTA2 üzerine çalışıyor İce Frogla.
    Umarım ikiye bölünmüşlerdir, bir kısmı Half life ile ilgileniyorlardırı.
    Hepsi DOTA ya kayarsa Duke Nukem'e döner bu olay ...

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • quote:

Hayırlı teskereler arkadaşm. Ama biraz zor gabe newella kaldıysa yine çıkarmaz oyunu. Tek temennimiz oyunun çıkması. şimdiden Chell Gordon dan iyi diyenler var güldürüyorlar beni. Portal 3 çıakrsa Half life unutulmaya yüz tutar benden söylemesi =). daha şimdiden kıyaslama yapıyorlarsa .
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.