Şimdi Ara

Half Life 2 Grafik sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img167.imageshack.us/img167/1158/purrint016lq9.jpg
    Merhabalar sistemin özellikleri şöyle ;
    ekran kartı:Leadtek 6600 GT Extreme Edition
    işlemci:AMD 3500+
    ram:1 GB Kingston dual kit(512x2)
    anakart:a8n5x nf4
    ancak bu gördüğünüz sistemde oyun yukardaki gibi çalışıyor ne yaptıysamda düzeltemedim en son driverları indirdim 91 serisi forceware ama yinede fayda etmedi.Ancak şöyle bir sorun daha var bu yeni bilgisayarım eski bilgisayarımda fx5200 vardı ve görüntü aynıydı hiç bi fark yok bu 2 sistem ve 2 ekran kartı arasındaki tek bağlantı kartların markasının leadtek olması...Bu sorunla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum yada başka bir çözüm üretebilecek kişileden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLiTY41 -- 2 Ekim 2006; 3:51:04 >

• O zaman oyunla alakalı Büyük ihtimalle Korsandır zaten olur böyle şeyler
  • oyun orjinal steam üzerinden indirdim
    ayrıca half life 2 açılmıyor bile sadece hl2 deathmach ı açabilyorum oda yukarda gördüğünüz şekilde steam üzerinden indirilen hl2 de problem var heralde?
     Half Life 2 Grafik sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLiTY41 -- 2 Ekim 2006; 18:32:54 >
  • bende de episode one'da citadel'deki tüm duvarlar senin resimdeki silahın kaplaması gibi pembe siyah kareler.bütün bölümü o halde oynadım hl'den soğuttu beni.gidip orjinalini alacağım :D
  • Büyük ihtimal sorun oyunda.Ama çözümünü bilemiycem.

• bunlar oyuna yeni girildiğinde konsolda yazılı olanlar bilenler için yardımı olur umarım ?
    Error: Material "vgui/servers/icon_password" uses unknown shader "vmt"
    Error: Material "vgui/servers/icon_bots" uses unknown shader "vmt"
    *** Error unserializing VTF file... is the file empty?
    Error reading material "materials/vgui\servers\icon_robotron_column.vtf"
    Error: Material "vgui/servers/icon_password_column" uses unknown shader "vmt"
    Error: Material "vgui/servers/icon_bots_column" uses unknown shader "vmt"
  • Bir an önce o oyunu değiştir boşa gitmesin o kadar para
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Half-Life'a Benzer Oyunlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steam forumlarınada aynı resimleri yolladım sanırım indirilen oyunda bir eksik var büyük bir eksik hemde
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=5520055#post5520055
    oranında linkini vereyim aynı sorunla karşılaşanlara yardımı dokunur henüz çözemedim ancak çözücem bu sorunu oynayacam oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41

steam forumlarınada aynı resimleri yolladım sanırım indirilen oyunda bir eksik var büyük bir eksik hemde
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?p=5520055#post5520055
    oranında linkini vereyim aynı sorunla karşılaşanlara yardımı dokunur henüz çözemedim ancak çözücem bu sorunu oynayacam oyunu

HA yani netten indirdiysen zaten netten indirenlerde çıkıyoor bu sorun güvenli değil henüz açılsa bile oyunda bazı eksiklikler görünebiliyor

• sorunumu çözdüm artık paşa paşa oynuyorum oyunu çözümünüde anlatayım
    eğer steam üzerinden yüklediyseniz steam i açın oyunun üstüne gelip sağ tıklayın
    properties>local files>verify integrity of game cache
    bunu yapıp bitirdikten sonra tekrar yüklemeye başladı uzun bi süre sonra bitti girdim açıldı normal bir şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41

sorunumu çözdüm artık paşa paşa oynuyorum oyunu çözümünüde anlatayım
    eğer steam üzerinden yüklediyseniz steam i açın oyunun üstüne gelip sağ tıklayın
    properties>local files>verify integrity of game cache
    bunu yapıp bitirdikten sonra tekrar yüklemeye başladı uzun bi süre sonra bitti girdim açıldı normal bir şekilde

İyi oyunlar sana o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.