Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
1
Favori
217.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erozbey90

şu devirde zaten steamı çok fazla takan yok bak bana steamsız hl2 modlarını oynuyorum hl2 ve ep1 oynuyorum bunun önüne geçemezler :D

Kesinlikle katılmıyorum, yukarıda da belirttim kopya oyunculuk eskisi gibi değil. Çok daha fazla uğraşılması gerekiyor, o zamanın kopyacılık döneminde ayakta kalan firma bu zamanda hayli hayli ayakta kalır. Yukarıda -corporal- belirtmiş yaklaşık satış değerlerini, ne kadar mantıklı geliyor sana sadece tek bir oyunundan 18 milyon satış yapan bir firmanın batması ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: -corporal-

quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

valve tabi kapanır parasızlıktan baska sirketler gibi kotu optimizasyon yapıp pahalı ekran kartlarını sattırıp ekran kartı ureticilerinden para almıyoki adamlar. adam gibi grafiklerle fps oynuyoz adamların sayesinde hemde eski denebilcek sistemlerde bile. daha dandik grafikli oyunların calıstırmadıgı ekran kartlarında catır catır oynanıyo oyun biz genede yukleniyoz korsana adamalr tabi kapanır parasızlıktan

Kapanacağını hiç sanmam. "Haftanın en çok satanları" listesini takıp ediyorsanız Episode one aradan bir yıl geçmesine rağmen listeye girebiliyor. Half-life 2 zaten 18 milyon satmıştı. Gabe Newell bir röportajında half-life 3 ve counter strike 2'yi yapacaklarını söylemişti. Ep4'ü başka firmaya verecekler ve bu süre içerisinde hl3 üzerine yoğunlaşacaklar. Aslında hl3'ün yapımı 5-6 yıl surecek ama ep4'ten sonra 2 yıl beklemiş olacağız. Half-life 2'de olduğu gibi oyuncuları fazla bekletmek istemiyorlar.

hacı benim fikrim şöle: nasıl fb ile gs arasında rekabet varsa oyun piyasasında da öle yani rakibinin batması için elinden geleni yaparlar hl3 ü valemi yapacak :S ben başka firma yapacak sanıyordum :S

• quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Episode Four gibi bir yapımın, başka bir kuruluşun görünümünden yapılması sıradanlığı ortadan kaldıracağını düşünüyorum (bkz. Gearbox yapımları). Ayrıca oyunun yapımına çoktan başlandı.

Episode serisi, G-Man'in Gordon'un üzerinde denetimini kaybetmesini, veri paketinin Combine imparatorluğuna karşı kullanılmasını anlatıyor. Sonuçta ise G-Man, oyundan çıkarılacak.

Bu arada G-Man, devam oyunlarında serbest çalıştığını belirtiyor. Valve'nin parasızlıktan kapanması, FIFA serisinin her sene çıkmayacak olasılığı kadar düşük. Steam ise ayrı bir devrim, bilgisayar dünyası için.

g-manin gideceği kötü,veri paketi dediğin episode 1 deki verilermi?bide episode 4 dün başladığını biliyorum hl2 çıkarken veya yapılırken episodelerde yapılmaya başlanmış valveyi kutlarım bu konuda fakat adamlar hem yapıyorlar hem erteliyorlar bunu sevmedim

• bir kaç kez tfc 2 nin geliştirildiği için ertelendiği söyleniyordu
  • yok kod calındı yok o geliştiriliyo yok bu geliştiriliyo ohoo bi episodeları 6 ayda biz cıkarcaz dediler bi seneyi gecti ustune 6 ay gecti daa bi gelişemedi bu team fortress da ep2 cıkmadı

her ne kadar en erken zamanda cıkmıs olmasını istesemde gec cuıkması hatalı cıkmasından iyidir ama bunların yaptıgı pazarlama stratejisi baska bişey deil konsol falan bahane artık cıksada adama gibi grafiklerle kasmadan bi fps oynasak.
    quote:

bir kaç kez tfc 2 nin geliştirildiği için ertelendiği söyleniyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailsofcharon -- 11 Temmuz 2007; 2:30:37 >
  • hiçkimse ertelenmesini istemiyor fakat bakıcaz valve bize 9 ekim dedi bekliyoruz
  • inşAllah valve bu seferde yan cizmez yoksa ben valvı cizcem artık bioshock tu jhon woo's strangleholddu idare etcez 9 ekime kadar bakam .
  • ben ep2 çıkana kadar kendi ep2 mi yapacam(ep1 sayesinde tabikide)
  • arkadaşlar ben bu oyuna hl1 den başladım hl2 hl2episode1 fln bitirdim çok hoşumada gittiler sabırsızlıkla bekliyorum devamını
    fakat sizden birşey istiycem benim ingilizceyle aram pek olmadı o yüzden konusunu neler konusuluyo fln cok merak edıyorum neler konuşuluyo alt yazılı filn bi yaması varmı veya hiç olmadı bana konusunu detaylı bi şekilde anlatıcak varmı
  • oyunu unuttuk adamlar hala çıkartcak ek pakedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

arkadaşlar ben bu oyuna hl1 den başladım hl2 hl2episode1 fln bitirdim çok hoşumada gittiler sabırsızlıkla bekliyorum devamını
    fakat sizden birşey istiycem benim ingilizceyle aram pek olmadı o yüzden konusunu neler konusuluyo fln cok merak edıyorum neler konuşuluyo alt yazılı filn bi yaması varmı veya hiç olmadı bana konusunu detaylı bi şekilde anlatıcak varmı

şöle diyeyim

hl2 de konumuz combine imparatorluğunu durdurmak.ep1 de ise şehirden kaçıyoruz çünkü şehir yok olacak.kısa ve öz :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

arkadaşlar ben bu oyuna hl1 den başladım hl2 hl2episode1 fln bitirdim çok hoşumada gittiler sabırsızlıkla bekliyorum devamını

şöle diyeyim

hl2 de konumuz combine imparatorluğunu durdurmak.ep1 de ise şehirden kaçıyoruz çünkü şehir yok olacak.kısa ve öz :D

şöyle değiştireyim sorumu
    biz o makinayı niye patlatıyorız(hl1 de)
    combine imparatorlugunu niye yok etmeye çalışıyoruz(hl2 de)
    imparatorluğun ve direniş gurubunun çatıştığı nokta ne yani neyi paylaşamıyolar
    yani maksat gıcıklı fln değil sadice merak ediyorum oyundan daha bi zevk alıcam öğrenirsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 11 Temmuz 2007; 13:42:31 >

• oz aman bende sana şöle birşey diyeyim

hl1 de makinayı biz patlatmıyoruz biz aletle xenden getirdiğimiz taşı oraya sokuyoruz fakat aşırı yüklenmeden dolayı patlıyor

hl2 de combine imp. dünyayı ele geçiriyor bizde onlara karşı direniyoruz.

imparatorluğun ve direniş gurubunun çatıştığı nokta "dünya" yani dünyayı biz istiyoruz tekrar almak fakat onlarda bırakmak istemiyor çay içmeye gelecek değiller ya :D
  • quote:

oz aman bende sana şöle birşey diyeyim

hl1 de makinayı biz patlatmıyoruz biz aletle xenden getirdiğimiz taşı oraya sokuyoruz fakat aşırı yüklenmeden dolayı patlıyor

hl2 de combine imp. dünyayı ele geçiriyor bizde onlara karşı direniyoruz.

imparatorluğun ve direniş gurubunun çatıştığı nokta "dünya" yani dünyayı biz istiyoruz tekrar almak fakat onlarda bırakmak istemiyor çay içmeye gelecek değiller ya :D

çok sagol dostumda aklımda bir soru daha var bu g-man ın olayı nedir her yer de cıkıyo kayboluyo oyunun sonunda fln o cıkıyo
  • %110 arttırılmış güç
  • sağolun arkadaşlar half life serisinin bilinmeyenleri diye bi topic var orda cvplarımı buluyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 11 Temmuz 2007; 18:22:07 >
  • Episode Four, yapımcıların konuşmalarına göre Half-Life 3 ve devam oyunlarına açılan ilk kapı olacak. Bir başka geliştirici tarafından yapılması ise gibi güzel bir düşünce. Başkasının görüş açısından serinin bir parçasını görmek, ilginç bir durum. Fakat oyunun yapısı, eğer alışılmadık bir türde olursa serinin sevenleri tarafından dışlanabilir. Başka geliştiriciye verme nedeni ise sanırım bize yeniden Half-Life 3 ve diğer yapımlar üzerinde çalıştıklarını gösteriyor.
  • fakat bu durum negatif yansıyabilir sende yazmışsın valve oyunu iyi yazıyor hikayeyi iyi devam ettiriyor fakat diğer firma eğer oyunu batırırsa oyun büyük bir değer kaybeder ve hl3 e başlarken çok büyük imaj zedelenmesi yaşarlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Episode Four, yapımcıların konuşmalarına göre Half-Life 3 ve devam oyunlarına açılan ilk kapı olacak. Bir başka geliştirici tarafından yapılması ise gibi güzel bir düşünce. Başkasının görüş açısından serinin bir parçasını görmek, ilginç bir durum. Fakat oyunun yapısı, eğer alışılmadık bir türde olursa serinin sevenleri tarafından dışlanabilir. Başka geliştiriciye verme nedeni ise sanırım bize yeniden Half-Life 3 ve diğer yapımlar üzerinde çalıştıklarını gösteriyor.

İlginç olacak o zaman, cesaret isteyen bir karar ben şaşırdım doğrusu. (Gerçi herkes şaşırmıştır ama.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 14 Temmuz 2007; 0:52:06 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.