Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
1
Favori
217.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Barnz

Aslında Dr. Eli Vance. Nasıl öleceğini (veya öldürüleceğini) oyunda görseniz daha iyi olur.

benim aklımda aslında birşeyler var

1-Ya videoyu izledikten sonar Mossmanı öldü sanacak kendini vuracak/aramaya giderken öldürülecek

2-Füzeyi atacaklarken Combine lar basacak oraya füze orada patlar veya düşer Eli Vance ölür

3-Gordon veya Alyx'e birşey olacakken kendisini feda eder

aklımda böyle şeyler var
  • Füzel silah amaçlı değil ve Mossman yaşıyor.
  • belki Eli Vance'yi Dr. Magnusson öldürebilir,veya bizim karakterlerden birisi vurabilir onu,dahada uçayım g-man buna birşey yapmış olabilir sonuçta bu alyx'e de bulaşıyor :D

bu arada Portaldaki karakterimiz kadın olacak,o benim koyduğum resimdeki posion antlion değil antlion workers...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 8 Temmuz 2007; 19:20:01 >
  • bana göre g-man ya combineleri yok etmek için yada vortigauntlar yüzünden vance ailesiyle böyle birşey yapar zaten valvede dior ep2 de birçok şey açığa çıkacak okuduğum biryerde gordonun black mesaya gelmedn önce avusturyada bi üniversitede çalışırken(adı aklıma gelmedi)orada çalışıorlarmış kibirli birisiymiş çevirebildiğim kadarıyla aam bence ya combineleri yok edip yerine kendi ırkını getirecek yada vortigauntlarla ilgili bir mesele bu
  • ya tabi doğruluğunu sen daha iyi bilirsinde Gordon Black Mesaya gelmede Viyanada çalışırken oradaki üniversitedeki arkadaşıymış kibirli,saldırgan falanmış eğer hl öncesindense 7 saat savaşında olabilir aslında bu 7 saat savaşını anlatan bir oyun veya mod olsaydı iyi olurdu valve tarafından black mesa source çıkacağına bunu çıakrtsalar daha iyi olurdu zaten half-life source vardı o yeter ama 7 saat savaşı olabilir bence Azian Vance'nin yaratıklarca vahşice öldürüldüğü yazıyordu belkide G-Man sırf bu anlaşmadan dolayı Azianı öldürmüştür şimdide Eli Vance'i öldürdü ve Alyxi iyice sıkıştırdı eğer öldürmesede aynen Adrian gibi uyutmuştur onları koz gibi kullanabilir.
  • ben kleineri demedim diğerini dedim,sega story değildi şimdi aklıma gelmiyor adıda ben dr.mangusson hakkında dedim azian ile olanını sanırım wikipediadan okumuştum
  • üzüldüğüm olay oyunun 4.episodesini başka bir firmanın yapacak olması tabi hl3 ü bana göre yeni firma hl nin işini bitirecek gibi geliyor
  • ohhohoh ep 4 2014 te anca çıkar hehe o zaman a kadar erkut yapımcılığını alır oyunun ama erkut gordon ile o kadar oynadık sakin sonunda öldürme adam ı
  • bana valveyi verseler hlyi bana yazmamı önerseler hl3 te ben gordonu ana karakter yapmazdım aynen şöel yapardım g-man insan kılığındaki başka bir ırkın temsilcisi combineleri yoketmek için onların ilgisini başka yere çekiyorlar yani dünyaya böylece combine oraya aktarırken güçlerini içten zayıflayacaklar ve hesapta tutuyor ileride kullanmak içinde gordon ve adrianı hapis tutuyor.o esnada portal fırtınaları olurken g-man eli vanceyi tehdit ediyor portalı durduracak şeyler onun ellerinde çünkü fakat kabul etmeyince aziana birşeyler yapıyor ardından istila falan sonra g-man dünyaya vezirini yolluyor yani gordonu amacı ise combineleri zayıflatmak nitekim başarıyorda ep2 de ise eli vance ile anlaşamayan g-man bu seferde alyxe bulaşıyor ve babasını bu konuda ikna etmesini yoksa öldüreceğini(veya öldürteceğini) söylüyor.sonrada işte eli vance ölüyor ep3 te alyx babasının ve ailesinin inikamını almak için çok kibirli bir insan ruhunu alıyor artık acıma duygusu kalmıyor ep4 te ise gordonun artık son savaşı olur ya ölür yada g-man tekrar uyutur fakat bu esnada g-man ile alyx anlaşır ve anlaşma gereği combine ile savalarını sürdürürlerse ve g-manin ırkı combine ırkını yok ederse dünyayı tekrar eski haline getirecekti yani dünya insanların olacaktı ve anlaştılar.hl3 te ise sözünü tutmayan g-man ırkı dünyaya saldırır ve onlarla savaş başlar fakat ana karakter olarak gordonu değil alyxi oynarız ve bence adrian hl3 te geri gelicek alyx-adrian-barney üçlüsü çok can yakar...ben böle yapardım biraz karışık oldu ama idare edin artık :D

• erozbey konuya ne zaman baksam son mesaj senin, bütün gün sayfayı yeniledikçe senin nickini gördüm, yazmim yazmim tesadüftür dedim de maşallahın var

Bu arada 4. episode'u niye başka bir firma yapıyor ?
  • sanırım valve kapanacakmış parasızlıktan dolayı böle bi fısıltı vardı ne kadar doğru bilemem barnza sormak lazım onu ;)
  • Ben sanmıyorum, bence gayet iyi para kırdılar gerek Hl'tan gerek Cs'den vs.
    Aksine iyi para kazanmış olmalılar bence
  • valve tabi kapanır parasızlıktan baska sirketler gibi kotu optimizasyon yapıp pahalı ekran kartlarını sattırıp ekran kartı ureticilerinden para almıyoki adamlar. adam gibi grafiklerle fps oynuyoz adamların sayesinde hemde eski denebilcek sistemlerde bile. daha dandik grafikli oyunların calıstırmadıgı ekran kartlarında catır catır oynanıyo oyun biz genede yukleniyoz korsana adamalr tabi kapanır parasızlıktan
  • 2 oyunla paramı kazanılır hemde korsan cdlerin bulunduğu devirde :D
  • Öyle birşey demedim, demek de istemedim.

Kopya oyun olayı eskisine göre gerçekten kayda değer bir oranda önüne geçildi Steam ile beraber.
    Ben sadece "Valve" denince ilk akla gelen 2 oyunun örneğini verdim, milyonlarca oynayanı var sonuçta. Bence kazançları inkar edilemez :).
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Öyle birşey demedim, demek de istemedim.

Kopya oyun olayı eskisine göre gerçekten kayda değer bir oranda önüne geçildi Steam ile beraber.
    Ben sadece "Valve" denince ilk akla gelen 2 oyunun örneğini verdim, milyonlarca oynayanı var sonuçta. Bence kazançları inkar edilemez :).

steam filan bahane adamlar steam cıktı 3 gune yptılar ilacını oyunun

asıl merak ettiğim bu adamlar nası parasızlıktan kırılıyo cunku bildiğim kadarıyla steam agı bunların ve tek kullanan bunlar deil ordan bi gelirleri olması lazım
    sonra source motorunu bunlar geliştirdi piyasada hl den baska source motoruyla yapılmıs oyunlar var (dark messiah of might and magic) ve yapılan oyunlar var (postal 3) ordanda bi gelirleri olmalı bu adamların nası parasız oluyolar anlamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Öyle birşey demedim, demek de istemedim.

steam filan bahane adamlar steam cıktı 3 gune yptılar ilacını oyunun

asıl merak ettiğim bu adamlar nası parasızlıktan kırılıyo cunku bildiğim kadarıyla steam agı bunların ve tek kullanan bunlar deil ordan bi gelirleri olması lazım
    sonra source motorunu bunlar geliştirdi piyasada hl den baska source motoruyla yapılmıs oyunlar var (dark messiah of might and magic) ve yapılan oyunlar var (postal 3) ordanda bi gelirleri olmalı bu adamların nası parasız oluyolar anlamadım

Oyunun ilacını yaptılar ama yapılan ilaç aynen şu bazı oyunları oynamak içi dvd rom'unuzun kablosunu çıkarmak gibi uğraştırıcı işlemler gerektirdi. Non-steam ile her serverda onlnie oyun oynayamazsınız örneğin, kimse çıkıp bana Hl1 ve ilk cs'lerdekinin üzerinde bir kopyalama sistemi var demesin, bu firma hl ile nasıl ayakta kaldıysa hl2 serileri ile de öyle ayakta kalacaktır. Kabul ediyorum ilk HL zamanında oldukça küçük bir firmalardı, büyük bir çıkış yakaladılar ama kesinlikle ve kesinlikle Valve gibi bir firma kolay kolay batmaz arkadaşlar.
    Yalan haber bence, parasızlıktan kırıldıklarını falan sanmıyorum. Zaten bahsettiğin oyunların satışı da steam üzerinden yapılıyor yani kesinlikle pay alıyorlar bu oyunlardan

• şu devirde zaten steamı çok fazla takan yok bak bana steamsız hl2 modlarını oynuyorum hl2 ve ep1 oynuyorum bunun önüne geçemezler :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

valve tabi kapanır parasızlıktan baska sirketler gibi kotu optimizasyon yapıp pahalı ekran kartlarını sattırıp ekran kartı ureticilerinden para almıyoki adamlar. adam gibi grafiklerle fps oynuyoz adamların sayesinde hemde eski denebilcek sistemlerde bile. daha dandik grafikli oyunların calıstırmadıgı ekran kartlarında catır catır oynanıyo oyun biz genede yukleniyoz korsana adamalr tabi kapanır parasızlıktan

Kapanacağını hiç sanmam. "Haftanın en çok satanları" listesini takıp ediyorsanız Episode one aradan bir yıl geçmesine rağmen listeye girebiliyor. Half-life 2 zaten 18 milyon satmıştı. Gabe Newell bir röportajında half-life 3 ve counter strike 2'yi yapacaklarını söylemişti. Ep4'ü başka firmaya verecekler ve bu süre içerisinde hl3 üzerine yoğunlaşacaklar. Aslında hl3'ün yapımı 5-6 yıl surecek ama ep4'ten sonra 2 yıl beklemiş olacağız. Half-life 2'de olduğu gibi oyuncuları fazla bekletmek istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -corporal- -- 9 Temmuz 2007; 10:19:16 >

• yaw şu episodeler 4-5 gün bağlasın beni bilgisayara
    çok kısalar
    daha sadice episode one ı oynadım ama şikayetciyim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 9 Temmuz 2007; 12:06:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.