Şimdi Ara

HALF LİFE 1.KAFAMA TAKILDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM MİLLET.BİRAZ GEÇ OLDU FARKINDAYIMYAKLAŞIK 6 AY ÖNCE BU OYUNU BİTİRDİĞİMDEN PEK EMİN OLAMADIM.KAFAMA TAKTIM.EĞER BİTMEMİŞSE SIFIRDAN BAŞLICAM.PEK OYUN OYNAYAN BİRİ DEĞİLİM.AMA OYUN FECİ SARMIŞTI.ETRAFIMDA PEK OYUN OYNAYANDA YOQ.SİZLERE SORUM HALF LİFE 1 NEREDE BİTİYO.HAVADA UÇAN ACAYİP KAFALI YARATIKLARI Bİ KAPIDAN GEÇTİKTEN SONRA KAPI UZAYA AÇILIYO VE Bİ KRATERİN ÜZERİNDE ÖLE KALIYODUM.ETRAFIMDA AMA UZAKTA ADA GİBİ Bİ ŞEYLER VARDI AMA ORLARA GEÇMEK İMKANSIZDI.OYUNUN SONU ORASI MI DEĞİLSE NERESİ.TEŞEKKÜRLER

• oyunn sonunda uzaylı gibi mavi ceketli bir adam var bu projenin yaratıcısı sanırım karakter,n adını hatırlamıyorum şimdi onla başlangıçtaki gibi bir trende konuşuyorsun o ya benimle kal ya da git diyor kapı açılıyor ışınlanma şeysine girip gidiyorsun ya da kalıyorsun 2 türlüde oyun bitiyor
  • oyunun sonu orası değil oraları geç

sonuda büyük bir yaratık gelecek onu öldürecen
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

oyunn sonunda uzaylı gibi mavi ceketli bir adam var bu projenin yaratıcısı sanırım karakter,n adını hatırlamıyorum şimdi onla başlangıçtaki gibi bir trende konuşuyorsun o ya benimle kal ya da git diyor kapı açılıyor ışınlanma şeysine girip gidiyorsun ya da kalıyorsun 2 türlüde oyun bitiyor

peki 2. oyun hangisini yaptığını varsayarak devam ediyor?
  • oyunun sonunda kocaman buyuk yaratık geliyordu...ucuyo falan...sonra sen duvarlardaki bireyleri patlatınca canavara zarar verebiliyorsun...sonrada canavarı olduruyon..
    sonra mvi ceketli adam geliyor trenin icinde ya kapıdan gec yda ol diyiyor oyun orda bitiyor..

hl2 ninde sonu nerdeyse boyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakall_54

oyunun sonu orası değil oraları geç

sonuda büyük bir yaratık gelecek onu öldürecen

zaten o yaratığı öldürdükten sonra trene biniyorsun yani vatandaş oyunu bitirmiş

edit: krushmut zannetmiyorum.. ama ben 2 yi oynamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guenen -- 20 Aralık 2005 0:05:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xen gezegenine ilk gidişin,blackmesa'dan prof. sana portal açıyor ve girdiğin anda dediğin yere geliyorsun yani oyunun %40 daha var gibi:).Orada adacıkların üstünde kalmıştım ve karşı taraftaki adaya lazer(arada bir ses çıkartan) silahını tam doldurup havaya zıpladığında oluşan geri tepme yardımı ile epey mücadele ile aşağılara inmiştim.O zamanlar nerde internet yardım (bendede int.yoktu) sonradan gördüğümde meğerse zıplama botu var (portalın olduğu odaya girmen önce) onu alacak ve ileri doğru koşarken eğilme ve zıplama tuşuna basacakmışın,o zaman eleman epey yükseklere sıçrıyor.Epey söylenmiştim
  • o adama "G-Man" diyoruz biz, uzaylıya benzeyen bir adam ne demektir yahu insan işte.

oyun gman'le konuşup trene geldiğinizde bitiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geppettous

Xen gezegenine ilk gidişin,blackmesa'dan prof. sana portal açıyor ve girdiğin anda dediğin yere geliyorsun yani oyunun %40 daha var gibi:).Orada adacıkların üstünde kalmıştım ve karşı taraftaki adaya lazer(arada bir ses çıkartan) silahını tam doldurup havaya zıpladığında oluşan geri tepme yardımı ile epey mücadele ile aşağılara inmiştim.O zamanlar nerde internet yardım (bendede int.yoktu) sonradan gördüğümde meğerse zıplama botu var (portalın olduğu odaya girmen önce) onu alacak ve ileri doğru koşarken eğilme ve zıplama tuşuna basacakmışın,o zaman eleman epey yükseklere sıçrıyor.Epey söylenmiştim

vallahada burası kaldığım yer.ülen bende amma saçma bitiyo dediydim xen gezegeni tabi yaws.bi türlü hoplayamadım.ben en kısa sürede tekrar işinlanayım oyuna taa %40 var demek.olmazz bitmesi lazım bi an önceteşekkürler arkadaşlar.

• KARDEŞ ORADA KRAL ÇIKTIGIN DA GİDERSEN GİDERSİN AMA BEN CE GİTME ORASI DAHA FECİ BEN OYNAMADIM AMA OYNAYAN GÖRDÜM FECİ KASILMIŞTI
  • gitmicezde oyunu nasıl bitircez o zaman başka yer var mı gitmek için
  • oyuncu değilim diyorsun, bi de sisteme bak, bizde nerdeee o sistem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geppettous

Xen gezegenine ilk gidişin,blackmesa'dan prof. sana portal açıyor ve girdiğin anda dediğin yere geliyorsun yani oyunun %40 daha var gibi:).Orada adacıkların üstünde kalmıştım ve karşı taraftaki adaya lazer(arada bir ses çıkartan) silahını tam doldurup havaya zıpladığında oluşan geri tepme yardımı ile epey mücadele ile aşağılara inmiştim.O zamanlar nerde internet yardım (bendede int.yoktu) sonradan gördüğümde meğerse zıplama botu var (portalın olduğu odaya girmen önce) onu alacak ve ileri doğru koşarken eğilme ve zıplama tuşuna basacakmışın,o zaman eleman epey yükseklere sıçrıyor.Epey söylenmiştim

evet ya neydi o günler bende o bölümde bayağı uğraşmıştım. aynı senin gibi geri tepmeli silahı kullanmıştım. diğer bir yöntemde yere yapıştırılan bombaları adanın ucuna gidip birbirine ekleyerek köprü yapıp öyle geçmiştim. oyunu bitirdikten sonra da eğilme tuşuyla daha uzağa zıpladığını keşfettim

• opposing force vardı çok hoşuma gidiyordu kalkamıyordum başından Fx 5200 vardı bende ozamanlar
  • HALF LİFE 1 İ BİTİRMEDEN ÖNCE Bİ DOMUZ GİBİ KOCAMAN Bİ CANAWARLA KARSILASIOSUN EGER SIFRESIZ OYNUOSAN (BEN OYNUODUM) O NU ÖLDÜRMEK İÇİN COK SİLAH LAZIM BUNUN ICIN DE O KOCAMAN YARATIK SENI BASKA BASKA YERLERE IŞINLIO SEN DE ORDA YARATIKLARI OLDURUON ARADA DA SILAH TOPLUON

EN SONUN DA O KOCAMAN, DOMUZ GIBI YARATIGI OLDURUNCE KAFASI PATLIO YARATIGIN VE , KAFASINDA OLUSAN ISIN GECIDINDEN MAVİ GİYSİLİ ADAM BENİM DEYİŞİMLE(İŞ ADAMI) ONUN YANINA GIDION ORDA BİR TİRENDESİN UZAYDA HEM YOLCULUK YAPION HEMDE İŞ ADAMIYLA KONUSUON...
  • yaw o sondaki yaratığı bi türlü öldürememiştim...her şeyi denedim tam çözüm hile vs...ateş edip durdum kafasının içindekine bağırıyodu vs. ama ölmüyordu
  • ne günlardi ama oyunun sonunda o yaratığı öldürdükten sonra g- man seni trene bindirip bölmeye atıp donduruyo.hl-2 de işte tam trenden başlıyo ve ek pakertinde devam edecek.Oyun daha sonlanmadıııı
  • quote:

oyuncu değilim diyorsun, bi de sisteme bak, bizde nerdeee o sistem

hakkatten ya öyle deli gibi oynamıyom bazen 1-2 hafta oynamıyom.ama oynadığım zaman bari göze biraz olsun hitap etsin diyom.bendeki heves işte.toplucam dedim bi makina kendime güzel bişi dışardada eskisi gibi gezmiyom.evimde oturuyom paşa paşa ee beni eve bağlıcak güzel bi bilg. olsun dedim bari.
  • oyunun sonuna gelmişsin arkadaşım.. o büyük zımbırtıyı halleddikten sonra g-man ile ufak bir sohbet ve arkasından da bir seçim var o kadar...
    oyunun tam olarak bir sonu yok, zamanında yeni oyunların habercisi olarak bazı şeyler havada bırakılmıştı, eğer oynamadıysa opposing force ve blueshift diye exp leri var, sonrada işte HL2 ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.