Şimdi Ara

Halen Call of Duty 5 World at War oynayan var mı???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu günümüz fps'si ve gelecek fps'si olayından sıkıldım artık, özellikle Advanced Warfare'de uçan kaçanlardan bıktım Classic Playlisttede maç bulamamaya başladım.

Son güzel COD oyunu olan World At War'ı almak istiyorum ama 31 lira verdikten sonra bomboş serverla karşılaşıp 20dk oyun aramak istemiyorum, günümüzde oynayan varsa yardımcı olabilir mi? Bulabilir miyim acaba kolayca oynayan ?

• 25 tlye bo2 deluxe alanların yanında bedava verdiler waw oyununu bence 31 lira verilmez ve kuzende oynamıştım pek oynayan yok verdiğin 31 tl ile kalırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

25 tlye bo2 deluxe alanların yanında bedava verdiler waw oyununu bence 31 lira verilmez ve kuzende oynamıştım pek oynayan yok verdiğin 31 tl ile kalırsın.

Peki Black Ops 2 mi yoksa MW3 mü oynamalıyım multiplayer olarak ? İkisinide ilk çıktığında bitirip multiplayer'ı 24 saatten fazla oynamıştım ama pek hatırlamıyorum uzun zaman oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

25 tlye bo2 deluxe alanların yanında bedava verdiler waw oyununu bence 31 lira verilmez ve kuzende oynamıştım pek oynayan yok verdiğin 31 tl ile kalırsın.

Peki Black Ops 2 mi yoksa MW3 mü oynamalıyım multiplayer olarak ? İkisinide ilk çıktığında bitirip multiplayer'ı 24 saatten fazla oynamıştım ama pek hatırlamıyorum uzun zaman oldu.

mw3 hack kaynıyor black ops 2 bence daha mantıklı mw3 kadar hack yok
  • quote:

quote:

Kesinlikle mw3.

Mw3 ü sahte serverler ile oynadım cıktığı zaman bo2 yi orjinal oynadım ama o sahteden bile aldığım zevk müthişti neticesinde infinity ward oyunu.

Mw serisinin kitlesi bellidir seneler geçmesine rağmen mw2 multi oyuncu kaynıyor ama bo2 25 tlye satıldığı için onunda multi oyuncu sayısı cok olabilir.

Sen karar ver hangisini alacağına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle mw3.

Mw3 ü sahte serverler ile oynadım cıktığı zaman bo2 yi orjinal oynadım ama o sahteden bile aldığım zevk müthişti neticesinde infinity ward oyunu.

Mw serisinin kitlesi bellidir seneler geçmesine rağmen mw2 multi oyuncu kaynıyor ama bo2 25 tlye satıldığı için onunda multi oyuncu sayısı cok olabilir.

Sen karar ver hangisini alacağına.

İkiside var kardeşimin hesabında şimdi BO2 yi indiriyorum bundan yana kullandım tercihimi, MW3'ü epey oynamıştım MW1 den beri MW hastasıydık BO2 ye hiç şans vermemiştim şimdi şans vermeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CALL of DUTY 2 yi bitiren varmı.
    19 yıl önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.