Şimdi Ara

Halen 106 gti Alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
18.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Temiz hor kullanilmamis gti bulmak gercekten cok zor.
    Arac fazla el degistirmemis olcakta, alan adamda altindaki minik devle uslu uslu gitcek...
  • aklıma geldi bu arada önden logo iptali varsa alma

kesin önden yemiştir o araba

veya şekli bozuk geliyorsa

illa ki birlerlerinde oynama vardır.

sana örnek bir 106 gti göstereyim ;

Halen 106 gti Alınırmı ?

Halen 106 gti Alınırmı ?

Halen 106 gti Alınırmı ?

10 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 12 Nisan 2010; 14:49:51 >

• Siyah VY plakanın sahibi Serkan isimli bir arkadaştı sanırım, anadolu yakasında gördüğüm bir araçtı.

Ben olsam 1 sene hevesimi alıp satacaksam motoru sıfırlanmış, yürüyeni düzgün, kazalı(çok ağır kazalı değil tabi) bir araç bakardım. Alırken ucuza alır keyfini çıkartır satarken de ucuza verirdim, kullandığım süre içinde 1 lira masraf yapmazdım.
  • evet bende peugeot sitesinde görmüştüm

aracın videosunu da koyayım

http://www.streetfire.net/video/cmc-topcars-peugeot-106-gti-34-vy-4099_166686.htm
  • bencede 106 Gti sevdasından vazgeçin derim.. Daha üst modeller olan 206 veya 306 çok daha mantıklı olacaktır.
  • 106 gti temiz bulmak cok zor..bulunsa bile cok para isticekleri için değmez bence..alıp sonradan sıkıntıya girme..üst modellere yönel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

106 Gtiları öldürdüler, harita gibi hepsi, sonra quicksilverlara geçtiler, onlarında temizi bittikten sonra artık tek kapı ne varsa alıp gti görüntüsü verip dolaşmaya başladılar. Temizine 15-16 vermek yerine gerçek ederi olan 8-9 luk bişey alınıp biraz masraf yapılır binilir. Çoğu 10 defa motor yapmaktan, hor kullanılmaktan eskisi gibi yürümüyor artık. Zaten temiz olsada abartılmış bir araba. Fabrika çıkışı 0-100'ü 9 saniyeye yakın olupta yine standartının 7, 7.5 snde 0-100 yaptığı ileri sürülmüş başka araç yoktur herhalde 22 milyar denmiş, biraz daha koyar dizel focus alırım çoğu 106gti'ı yerim. Temizi denk gelir geçerse, onuda virajda yerim

edit; birkaç sene önce bir arkadaşa 206gti baktık, birkaç hafta uğraşıp bir sürü araba baktıktan ve hepsini ben test ettikten sonraki görüşüm; temiz 206gtida yok gibi, ayrıca çokta yürüyen bir arabada değil maalesef. Sonuçta almadık. Alman arabası olsa o kadar zorlamaya motor dayanmasada en azından dışı dayanır kendini bırakmaz araba, ama pejolar öyle değil..

Bunun pek mümkün olacağını sanmıyorum gti çok hafif alet ve gerçekten çabuk süratleniyor yakalayabilmek çok zor. Konuya dönersek bence 206 rc bulmaya bak gti'ların hepsi dökük.

• 106 alınacaksa mümkünse taklalı ama en fazla 1 takla, komple boyalı, motoru yapılmış almak makbuldür, maksimum 8.000-9.000 ederi vardır. Gerekirse 1 takla daha attırılıp, satarken de 7.000 e satılır.

Şahsen ben vazgectim bu sevdadan, şimdi taklalı 206 gti arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crackdavid

106 alınacaksa mümkünse taklalı ama en fazla 1 takla, komple boyalı, motoru yapılmış almak makbuldür, maksimum 8.000-9.000 ederi vardır. Gerekirse 1 takla daha attırılıp, satarken de 7.000 e satılır.

Şahsen ben vazgectim bu sevdadan, şimdi taklalı 206 gti arıyorum.

Ahahaha eski bir 106 gti sahibi olarak aynen katılıyorum
  • 2 yıl kullandım. Temizini bulursan çok keyifli bir arabadır.

Yakın bir arkadaşım geçen sene 14.500 TL ye, şeytan kırmızı, 98 model, full (çift airbag/klima/sunroof/motorlu ayna/abs... vs. ) almıştı. Aracın en ufak bir kazası yoktu ve modifiye olarak da sadece hava filitresi takılmıştı. Km si 90.000 de idi.

Bir yıl aynı temizlikte, kaza felan yapmadan kullandı ve geçtiğimiz hafta sahibinden.coma koyduk. 15.500 Yazdık 14.500 TL ye peşin para sattık.

Yani temiz araç alıp 2000 TL fazla verip, aynı temizlikte kullanırsan, aldığın paralara her zaman satabilirsin + kullanırken de kafan ağrımaz.

Performans arabası olduğu için, geneli çok yorgun oluyor. Dediğim gibi, azcık fazla ver, oynanmamışını al.

Yoksa 1 haftada 5 gün gezersin, 2 gün sanayiye uğrarsın.

Ama temizini alırsan, kafan ağrımadan binersin.

Ben bundan 4 yıl önce 12.000 TL ye yine çok orjinal bir tane full bulup almıştım. 2 yıl aynı temizlikte kullanıp, 14.000 e sattım.

Satarken acele etmeyip, hastasını beklersen, kar bile edersin.

Ama. . . dediğim gibi, kazasız, oynanmamış, temiz olması şartıyla.

• Mantıklı olmadığı kesin ancak dediğiniz gibi bu bir heves. Çok masraf yapmam, kaybım da bana koymaz diyorsanız içinizde kalmasın bence deneyin.
  • Ben halen daha kullanıyorum geçen gün bostancı sahil yolunda önümü kestiler abi satarmısın arabayı falan fılan dıe :)

bence buyuk sevda 2 senedır yeltenıp yeltenıp satmaya kıyamadıgım aracım,tavsıyelerın hepsını yazmıslar ama bende bişey ekliyim,takıntı yapma dusunkı aldıgın arac en az 8 yasında olacak,8 senede sen bıle 1-2 kere yere düşmüşsündür. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hp0
    ,8 senede sen bıle 1-2 kere yere düşmüşsündür. :)

Bakış açısı güzelmiş...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.