Şimdi Ara

Hala varmı bu oyunu oynayan _?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet bu oyunu oynayan insan hala çok. asıl ben şunu merak ediyorum, kendi oynamadığı halde oynayan insanları eleştirip, üşenmeden KO bölümüne gelip 'hala oynayan var mı ya?' filan diye konu açan insanlar nasıl var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

evet bu oyunu oynayan insan hala çok. asıl ben şunu merak ediyorum, kendi oynamadığı halde oynayan insanları eleştirip, üşenmeden KO bölümüne gelip 'hala oynayan var mı ya?' filan diye konu açan insanlar nasıl var?

hala oynayanlara bakıp gülmek için bir de insan merak ediyor daha ne kadar direnecek knightçılar diye. ben bıraktığımda k2 networkündü oyun şu an kimin bilmiyorum ama adamlar bildiğin sizle t. geçiyor oyun kapanana kadar forumu takip edecem ne yalan söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bevren

quote:

evet bu oyunu oynayan insan hala çok. asıl ben şunu merak ediyorum, kendi oynamadığı halde oynayan insanları eleştirip, üşenmeden KO bölümüne gelip 'hala oynayan var mı ya?' filan diye konu açan insanlar nasıl var?

hala oynayanlara bakıp gülmek için bir de insan merak ediyor daha ne kadar direnecek knightçılar diye. ben bıraktığımda k2 networkündü oyun şu an kimin bilmiyorum ama adamlar bildiğin sizle t. geçiyor oyun kapanana kadar forumu takip edecem ne yalan söyleyeyim

aynen. oyun kapanana kadar her zaman birileri oynuyor olacak. legal yada illegal bu oyun kapanana kadar hiçbir zaman 0 oyuncuyla kalmayacak.
    bunu bile bile gelip burda insanlarla dalga geçme amaçlı ve kavga çıkarma amaçlı konu açılmasının nedenini anlamıyorum ben.
    'hala oynayan kaldı mı?' yok en son 1 ay önce 1 kişi girdi, artık o kişi de girmiyor. böyle saçma konuya benim tepkim sadece. konuyu açan aslında çok net cevabını bilmiyor sanki.

ayrıca 'oyunu oynayanlara gülmek için bakıyorum' filan bahanesi çok saçma. oyunu hack, ban vs. yüzünden zorunlu olarak bırakmak zorunda kalan kişilerin içinde hala o eski günlere dönüş umudu oluyor. Bir char dizme fikirleri her zaman aklında oluyor ve buraları takip ediyorlar. Başkalarının charlarıyla yada oyunlarıyla dalga geçerek egolarını tatmin ediyorlar. Bu oyunu zaten isteyerek bırakan adamlar charlarını satıp tamamen oyunla ilişiğini kesiyorlar. forumlarda insanlarla dalga geçme peşinde olmuyorlar.
    kısacası ya char dizin insanları rahat bırakın, ya oynamıyorsanız oynayanlarla dalga geçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 17 Haziran 2013; 17:04:42 >

• bizim oynadığımızda emek vardı şimdiki gibi en çok gb ceken sağlam olmuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: booozy

bizim oynadığımızda emek vardı şimdiki gibi en çok gb ceken sağlam olmuyordu.

+1

• oynamıyorsan oynama kardeş. oynayanları niye yargılıyorsun onlar form a gelip hala bu oyunu oynamayan var mı diye konu açıyor mu :) bak bir de uzaklaştırılmışsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    PES Mİ FİFA MI?VE NEDEN?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geleneksel konu, 83475256. kez.

• quote:

Orijinalden alıntı: karpuzla

Dafuq

Havada ters takla atarak kafana kürekle vururum.
  • quote:

+1243657543245678654324567854324567865432
  • quote:

Seni hatırlıyorum burdan seneeee 2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: booozy

bizim oynadığımızda emek vardı şimdiki gibi en çok gb ceken sağlam olmuyordu.

Aynen oyle

• senin gibiler olduğu sürece oynayan olacaktır ,
  • eskiden cafelerde hep ko oynanırdı simdi 1 tane bile oynayan yok.
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.