Hala seviyorum seni, ALLAH Belanı Versin .. Kafam yine trilyon .. gebericem ya hiç içecek bişi kalmadı evde, biran önce uyumak istiyorum yarın bayi açılsında tekrar gidip alıyım ..
quote:Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE vay bee adam halasını ne kadar çok seviyo.. ufakta olsa bi HEADSHOT
quote:Orijinalden alıntı: Only Heineken quote:Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE vay bee adam halasını ne kadar çok seviyo.. ufakta olsa bi HEADSHOT Bu headshot değil bir espriydi.
quote:Orijinalden alıntı: iamburak quote:Orijinalden alıntı: Only Heineken quote:Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE vay bee adam halasını ne kadar çok seviyo.. ufakta olsa bi HEADSHOT Bu headshot değil bir espriydi. tmm sen espiri olarak kabul et
quote:Orijinalden alıntı: vipreal Hala seviyorum seni, ALLAH Belanı Versin .. Kafam yine trilyon .. gebericem ya hiç içecek bişi kalmadı evde, biran önce uyumak istiyorum yarın bayi açılsında tekrar gidip alıyım .. madem seviyorsun al ozaman kardeş :D tam bunu açtım refreshe bastım konu açtın hahaha
dur biraz vicdan sızlatayım. sen burda içip içip konular açarken şimdi yenge napıyodur acaba hiç merak ediyo musun?
quote:Orijinalden alıntı: Berry1925 dur biraz vicdan sızlatayım. sen burda içip içip konular açarken şimdi yenge napıyodur acaba hiç merak ediyo musun? Ne yapıcak, bodrumda bağlı bi şekilde hıçkıra hıçkıra ağlıyor ..
quote:Orijinalden alıntı: vipreal quote:Orijinalden alıntı: Berry1925 dur biraz vicdan sızlatayım. sen burda içip içip konular açarken şimdi yenge napıyodur acaba hiç merak ediyo musun? Ne yapıcak, bodrumda bağlı bi şekilde hıçkıra hıçkıra ağlıyor .. Tabiki de sigarasını yakmış dışarı bakarak seni düşünüyor genç
quote:Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE vay bee adam halasını ne kadar çok seviyo.. Güldürdün lan anten