Şimdi Ara

Hala PS3 alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
5
Favori
7.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 alıp exclusive'leri bitir, sonra PS4'e geçersin.

Her ne kadar, bazı exclusive'ler PS4'e çıkacak olsa da(Last of Us, Beyond, UC1-2-3, GoW3), diğer KZ, Demon's Souls gibi oyunlardan haber yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 13 Ocak 2015; 19:20:21 >
  • 0 ps3 kesinlikle alinmaz ps3 en fazla 2 yil daha gider ama tabiki her oyunda cikmaz butce musait ise sifir ps4 alinasidir psn plus alinip en azindan bir kac oyun oynanir daha once ps gecmisiniz yoksa ps3 oyunlarini da oynanabilir tabiki ikinci el alinir 2 sene takilip satip ps4 alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el Ps3 alıp 2016 yazında ps4 e geçebilirsin

• İkisi de var. PS3'de oynayacagın daha çok oyun varsa bence ps3 al.
    Benim ps3 de oynamadığım bir çok oyun hala olduğu için ps3'u hala ps4'den fazla açıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkiterki

2.el Ps3 alıp 2016 yazında ps4 e geçebilirsin

Evet Dediğiniz gibi yapacağım fakat Ps3 te dual shock 4 le çalıştırmak iztiyorum. Ds4 tüm oyunlara uyumu var mı?

• ps4 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerFegökCu

quote:

Evet Dediğiniz gibi yapacağım fakat Ps3 te dual shock 4 le çalıştırmak iztiyorum. Ds4 tüm oyunlara uyumu var mı?

Tamamına yakını uyumludur.

Ancak, titreşim ve sixaxis fonksiyonları çalışmaz. Kablosuz da kullanamazsın.
    PS tuşu da devre dışı olacak. Yanında DS3 bulundurman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 15 Ocak 2015; 2:20:31 >
  • Ps4 hiç izleyip oynamadıysan alınır. Ben ps4 kullanıyorum ps3 gördüğüm ve izlediğim zaman grafikler çamur gibi geliyor sanki ps1 gibi ve grafik takıntım da yoktur. Ama işte göz full hd ve yüksek grafiğe alıştı bedava bile olsa ps3 ü hiç çekemiyorum

Ps3 alırsan yeni nesilden uzak dur konsolundan bıkabilirsin Yeni nesilden uzak durursan ps3 seni götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: yerFegökCu

quote:

Uyum var fakat titreşim vs. kullanamazsın

• kesınlıke 4 al bence 3 oyunlarına artık asla onem vermezler grafıklerı camur gıbı oynarsın
  • Arkadaşlar,

Sıfır PS3 500GB kutusunda konsol var. Çekilişten çıktı. İçinde herhangi bir oyun yok. Tek kumanda. Fatura vs de yok.

Bunu ne kdara satabiliriz? Bu aleti kırdırmak mümkün mü?
    Versiyon Cech 4004c
  • quote:

Orijinalden alıntı: koroglu69

kesınlıke 4 al bence 3 oyunlarına artık asla onem vermezler grafıklerı camur gıbı oynarsın

Çamur dediğin grafikler 1080p açabiliyor ps3 ile ps4 arasında alım şahım grafik farkı yok
  • ps3 çöp bi konsol artık atariden farkı yok 4 al bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

kesınlıke 4 al bence 3 oyunlarına artık asla onem vermezler grafıklerı camur gıbı oynarsın

Çamur dediğin grafikler 1080p açabiliyor ps3 ile ps4 arasında alım şahım grafik farkı yok

şakamı bu
  • Daha önce konsol kullanmadıysan PS3 alınır teşekkürler
  • Ps now seçeneği ile ps 3 oyunlarını ps 4 de oynayabılıyorsun,kardeşlik sistemi ilede her oyunu al sat yaparak en fazla 10 tl zararla alıp oynayabilirsin.
    Ps3'e artık yenı oyun gelmeyecek muhtemelen son cıkan black ops 3 bile tam versiyon değil ps3 konsoluna çıkan,her şey zamanında güzel ps3 devri bitti malesef
  • MAG server'ları açık olsaydı alınırdı fakat şimdi ps3 almanın bir esprisi yok. ps4 öneririm
  • quote:

quote:

Ps4'ün olmayabilir. Ps3 oynuyorda olabilirsin bunlar hiç bir şekilde gücenecek ayıplanacak garip bakılacak bir durum değil.

Ama ps4'ün yok diye böyle saçma sapan bir yorum atman ayıp işte. "Ahım şahım fark yok" dediğin konsollar arasında diyelim ki hiç bakmadın özelliklerine.
    Nasıl olur da 2006 çıkışlı bir konsolla 2013 sonu çıkışlı bir konsol arasında ahım şahım fark yok diyebilirsin. İşte bu ayıptır. Bu lafı sadece ps üzerindede demiyorum. Aynı ayıbı xbox360 ile xbox one arasında diyende ayıp etmiş saçma sapan bir yorum atmış olur.

• quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

ps3 çöp bi konsol artık atariden farkı yok 4 al bence

bu kadar abartı ve boş bi yorum olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.