Şimdi Ara

Hala oynayan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendi çapımda takılmaya öğrenmeye çalışıyorum oyun.
    Yardım ve sohbetlere açığım tek bir pmniz yeterli yeterki dh'den oldugunuzu bildirin.
    Beklerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetworqeR -- 18 Ekim 2012; 22:14:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ömer yakın Merhaba Ben 499 günlük popmundo oyuncusuyum.Oyundaki Müzik Grubum Pek İYİ OLMASADA YENİ ÜYELER ARIYORUM (TUR ARACIMIZ BULUNUYOR) YENİ ÜYELER ARIYORUM ŞEHİR FARKETMEZ EN AZ 2 GÜNDE 1 ONLİNE OLACAK HAFTADA 750 LİRA VERİCEM BİR DE EV TUTUCAM İSTEDİĞİ BİR ŞEHİRDEN ÇALACAĞI ENSTÜRAMANI BEN ALICAM KİTABINI DA ALIRIM.HER ŞARKISINA PARA VERİRİM (HER YILDIZ 65 LİRA OLUR) UÇAK İLE GİTMESİ GEREKİYORSA BİLET PARASI VERİLİR O HAFTA DAHA DA ÇOK ÇALIŞIRSA 1280 LİRAYA KADAR VERİLİR. HER GÜN 1 ADET SCTOLİNA VOTKA VERİRİM.SİZE SÜREKLİ YENİ ENSTURUMAN ALIRIM. FAKAT KONSERLER ÇOK YOĞUN OLACAKTIR .(EVİ DE DİNLENMENİZ İÇİN ALIRIM ZATEN) KONSERLERDE GİYMENİZ İÇİN KRAVAT KEMER TAKIM CEKET FELAN DA ALIRIM GİYİM DE BENDEN YANİ.GELECEKLERE HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN AYARLARINI TUR ARACI İLE GİT YAPSINLAR. GRUBUN ADI:umut roc'n roll. bu arada oyun ile ilgili tavsiye bekliyorum. gruba gelecekler karakter adı soyadı kimlik nosu bıraksınlar.yaşları en az 17 olmalıdır.

• hahah bende hala oynuyorum 1880 günlük karakterim var buda id:474947 en kötü 3 haftada bir girer faturaları öder çıkarım en iyi ihtimallede haftada bir girerim yine faturaları öderim çıkarım:P 1800 gün olunca ölmesine izin vermiyorum ama geliştirmiyorum da işte.
  • Ahh ahh şimdi popmundo'yu görünce bi garipsedim. Senelerimi vermiştim vakti zamanında karakterim son baktığımda 3000günlüktü şimdi 4bine ulaşmıştır sanıyorum. Hala oynayan var mı bilemem tabii lakin ben bıraktığımda formumun zirvesindeydim. Valilik, en iyi sanatçı ve niceleri... Eski dostlara selam :)
  • Ben varım :)
    adım Louis Sumerel
    mesaj atabilirsin ayrıca grup arıyorum davul çalıyorum davul 3 yıldız müzik yeteneği fevkalade beni alabilecek arkadaş varsa oyundan mesaj atsın :)
  • Bende Varım Oyunla İlgili Sorun Olursa Sorun Çekinmeyin

Carl Nichas v1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralEskiya

Ahh ahh şimdi popmundo'yu görünce bi garipsedim. Senelerimi vermiştim vakti zamanında karakterim son baktığımda 3000günlüktü şimdi 4bine ulaşmıştır sanıyorum. Hala oynayan var mı bilemem tabii lakin ben bıraktığımda formumun zirvesindeydim. Valilik, en iyi sanatçı ve niceleri... Eski dostlara selam :)

Diril gel hocam
  • zamanında az uğraşmamıştım. yeni versiyon gelince beğenmeyip bırakmıştım. tek üzüldüğüm 110m parayı adamın tekine vermem oldu
  • Yeni versiyona tekrar göz gezdirebilirsiniz. İlk çıktığı halde değil çok güzel yenilikler var. Gerçekten insan v1'i sevse de v2'deki bazı şeyler çok kullanışlı
  • Ben oynuyorum hem de her gün. V2 gerçekten düzeliyor ama hala eksik var. 6 aya biter herhalde.
  • ben oynuyorum 21 yaşındayım elimde hazır single ım var 3 yıldızlı 2 şarkıdan oluşan ilk albümüm olcak inşallah ta kendime single ı yayınlıcak bi kayıt stüdyosu arıyorum.İlgilenen varsa

İSim:Ferhat Rumi
  • 1796 gündür oynuyorum.bu karakter 3. karakterim rk'yim yani.Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
    ID :2422451
  • Birkaç gündür aklımda vardı.Bugün eski karakterin akrabası olarak başladım ama tatmin etmedi.
  • 2-3 yıl önce oynamıştım. Şimdi anılarımı hatırlattınız Arkadaşlarla oynaması zevkliydi..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.