Şimdi Ara

HALA DEKODER ALAN VE İPTAL ETTİRMEYEN VAR MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rising_Sun

Artık maç izlemeyi midem kaldırmıyor..Para durumum çok iyi değil ama bedavadan arkadaşta izleme imkanım olmasına rağmen gidip izlemek istemiyorum..Bu ülkede zevk aldığım şeylerin başında geliyordu maç izlemek, geçen yaza kadar..Şuna emin oldum ki hiçbir zaman kaliteli bir lig olmayacak, sadece rant el değiştirecek, bu aralar olduğu gibi..Ve bu arada biz yaşlanıcaz, çocuklarımız aynı şeyi yaşayacak..Ufak ufak daha da kötüleşerek..Olan ve olacak olan şey bu..

Ben de Fenerbahçe maçları dışında bir tek Galatasaray maçlarını izliyorum.Gerisi zevk vermez oldu
  • Benim anlamadığım, bu işin lig tv ile ne alakası var? Ligdesiniz ve hala maç oynuyorsunuz? yanlış mı?
  • konusuna yazmıştım burayada kopyalıyorum aynı yazıyı,

dün bizede digitürkten mesaj geldi, nolu digiturk aboneliğinizin ödenmemiş faturasından dolayı hakkınızda idari takip başlatılmıştır vs...vs.. yazısı yazıyordu bizdede, digitürkü aradık kendilerinin yardımcı olmayacaklarını söylediler vs, mesajın geldiği avukatlık bürosumudur nedir orayı aradık bu seferde telefonu açan bayan ile eşim tartışmış konuşurlarken, karşı taraf bakmıyorum sizin dosyanıza diye rest çekmiş :)))) ve telefonu kapatmışlar eşim tekrar aramış bu sefer telefonu bir başkası açmış, 2007 yılında gecikmeli ödenen bir faturanın gecikme bedelinin faizimi ne kalmış o cezaya girmiş :))))

eşimde 2011 yılındayız neden bu zamana kadar söylemediniz üyeliği iptal ettirirkende söyleyebilirdiniz ayrıca iptal işleminden sonra otomatik ödemede olan digitürkümüzün otomatik ödemesini 2 ay daha kapatmadıkki bu tarz bir sorun olmasın diye, sonradan bu traz faturalar yolladığınızı duduyordukta garip geliyordu meğersem gerçekmiş hepiniz şerre..siz demiş :)))) yani eşiminde ağzını bozdurmuşlar en sonunda ben duyduğumda söylediği kelimeye daha çok şaşırdım ama hak ettikleri cevabı almışlar. daha sonra tekrar aramışlar bu seferde dosyanızı bulamadık arıyoruz demişler, sonra bir kez daha arayıp postaneye yatırabilirsiniz faturanız 10 tl demişler :)))

oysaki iptal ettirirken her türlü önlemi almıştım kartı iade ederken, iptal işlemlerini yaparken, hesabı kapatırken ,üstüne üstelik 2 ay otomatik ödemeyi bile kapamamıştım sonradan ödenmemiş faturanız var demesinler diye ama 4 sene önce geç ödenmiş bir faturanın gecikme bedeli cezasının FAİZİNİ bu zaman fatura edeceklerini hiç düşünemedim, ben değil şeytanın bile düşüneceğini sanmam.

uğraşırım aslında çok güzel ama 10 tl için canımı sıkmaya değmez, aslında onlarda çoğu kişinin 10-15 tl için uğraşmayacaklarını biliyorlar ve bu yüzden kopardığımız kardır diye resmen kanunları çiğniyorlar,

sen kalk onca yıllık abonenin iptal işleminden bir kaç ay sonra 4 sene önce geç ödenmiş bir faturanın cezasının faizi için idari takip başlat ve müşteri hizmetlerini arayan eski müşterine biz yardımcı olamayız diye başından salla, aranılan hukuk bürüsumudur nedir orda telefonu açan kişide artislik yapıp sizin dosyanıza bakmıyorum diyerek hava atsın ve herşeye rağmen biz üstüne 10 tl ödeyelim, vallahi bu çarkın dönmesini sağlayanlara helal olsun bravo...

ornapsen arkadaşada bizim gibi dün mesaj gittiğine göre dün bayağa bir kişiye aynı mesajı yolladılar,

ornapsen arkadaş yine iyiymiş 4 ay sonra para istemişler, bize 4 sene sonra fatura ettiler.

Digitürkten kurtulduğuma 1000 kere şükrediyorum, d-smart aldım hd kanallarımla mutluyum, d-smart harikamı derseniz vardır mutlaka sorunu ben daha karşılaşmamış olabilirim ama digitürkün yaptığı terbiyesizlik kadar birşey yapacağını sanmıyorum,

Digitürk kullanıpta daha kendini kurtaramamış olanlara şimdiden geçmiş olsun.

• Ettirin bence de .
  • Cardsharingi bile bıraktım artık illegal lig tv izlemiyorum ama digitürkü izlemeye devam
  • hiç dekoderim olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

Ben de iptal ettirmedim.

Forum tavrı - imza - avatar enrty uyumu
  • bende ettiremedim kararı bekliyorum hala :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.