Şimdi Ara

Hala Cs 1.6 Oynayan var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de ona göre başlacağım. Hala cs 1.6 oynayan var mı ? yoksa bf4 filan mı oynuyorsunuz ?

• Mutlaka arada hala oynayan vardır. Bazen bakıyorum bende serverlar hala dolu. BF4 sarmadığı için oynamıyorum ben :)
  • Bugün yeniden 1.6 oynayayım dedim sunucu sayısı ve oynayan azalmış. cs go silmiş süpürmüş ortalığı.
  • 1.6 yı ne yapacaksınız ya bağırsaklarına kadar bütün hinlikleri ortaya çıkmış bütün bugları deşifre olmuş bir oyun. buglardan yararlanılarak yapılan no-recoil cfg ler var bütün bebelerde. adam tarıyor bütün mermiler aynı noktaya gidiyor. sxe de hiç bir işe yaramıyor. russian walk denen saçmalık var adam eciş bücüş yürüyor...

her şeyin bir zamanı var. 5v5 taktiksel fps diye bir tür açan, fps yi quake gibi ''ateş et, öldür'' sığlığından kurtaran, zamanı için çığır açan bir oyundu evet. ama ömrünü tüketti artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

1.6 yı ne yapacaksınız ya bağırsaklarına kadar bütün hinlikleri ortaya çıkmış bütün bugları deşifre olmuş bir oyun. buglardan yararlanılarak yapılan no-recoil cfg ler var bütün bebelerde. adam tarıyor bütün mermiler aynı noktaya gidiyor. sxe de hiç bir işe yaramıyor. russian walk denen saçmalık var adam eciş bücüş yürüyor...

her şeyin bir zamanı var. 5v5 taktiksel fps diye bir tür açan, fps yi quake gibi ''ateş et, öldür'' sığlığından kurtaran, zamanı için çığır açan bir oyundu evet. ama ömrünü tüketti artık.
    yanlisim varsa duzelt. Russian Walk dedigin sey Yarim duck diye tabir edilen mouse 3 ve veya mouse 4 te yapilan birsey idi. 2008 yada 2007 de falan vardi zaten
  • 36 kullanıcısına yanıt
    yarım duck dediğin eğilmeyi scroll e alınca olan şey sanırım. crouch a anlık basınca (yani scroll ü bir tık çevirince) oyuncu modeli eğileceğine, yukarı doğru sekiyordu. bu bug sayesinde normalde gözükmediğin kutuların üstünden vurulmadan bakmak mümkün oluyordu.

russian walk denen şey ise, bunun normal duck ile beraber yapılması. yani oyuncu modeli bir yukarı sekiyor bir de kısa süreli eğiliyor. peaklerken hs yememek için yapılan birşeydi. awpliye karşı kullanmak da büyük avantajdı.

1.6 nın abartı wallbang olaylarına hiç girmiyorum. ct iken avantaj sağlayacak yerlerde bekleyemiyodun çünkü spotlar ezberlenip wallbang yapılıyodu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Lan nasıl oynanır
    16 yıl önce açıldı
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.