Şimdi Ara

Hala Berkin Elvan savunan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hükümete muhalifim.Eğer birinin suçu varsa onun dinine,ırkına yada yaşına bakılmaz.Kabul edin Berkin Elvan TERÖRİSTTİ.DHKP-C 2.Eylemini yaptı bunu üstlendi ve Berkin Elvan için yaptığını söyledi.Terörist teröristtir yaşı önemli değil.

Bugünki yapılan intihar saldırsını Halk Cephesi(DHKP-C) üstlendi twitter hesabındanda bu twiti paylaştı

1-https://twitter.com/HALK_CEPHESI/status/552539895445848066
    2-https://twitter.com/HALK_CEPHESI/status/552534862612414464

Bazı Örgüt(DHKP-C) yanlılarının ağzından bizzat duydum."11 Gencimizi öldüren emrin intikamı alınıcak"

• Berkin Elvan hakkında şimdiye kadar hiç yorumum olmamıştır. Açıkçası dediğin de olabilir. Dhkpc üstlenmiş saldırıyı ve amacını belirtmiş açıkça. Kimseyi körü körüne savunmayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkin elvanı savunan zihniyet net pkk'lıdır zaten.

• TickTok kullanıcısına yanıt
    İlkde bende savunmuştum ama DHKP-C ile ilişkisi olduğunu öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezar312

İlkde bende savunmuştum ama DHKP-C ile ilişkisi olduğunu öğrendim.

Agacı savunmak başka taş atanları savunmak başka.Agacı savunduysan zaten sıkıntı yok.Bende agacın kesilmemesini savunuyorum.

• Berkinciler,diren liceciler,biji Apocular dışarı kendilerini farklı lanse etselerde hepsi birer vatan hani teröristtir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yaştaki bir çocuk ne PKK ki olur ne komünist olur ne sosyalist olur nede yasli bir adama kari olur. Anlamadiginiz nokta bu. Berkine terörist derseniz rabia da tororist olur. Peki gerçek terörist olan zihniyetleri ne yapacağız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumda ALBAY var mi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

O yaştaki bir çocuk ne PKK ki olur ne komünist olur ne sosyalist olur nede yasli bir adama kari olur. Anlamadiginiz nokta bu. Berkine terörist derseniz rabia da tororist olur. Peki gerçek terörist olan zihniyetleri ne yapacağız.

Peki o yaştaki çocuğun orada ne işi vardı ? Geçiceksiniz o işleri arkadaşım.

Berkin elvan da , savunanda vatan hainidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_1912

quote:

O yaştaki bir çocuk ne PKK ki olur ne komünist olur ne sosyalist olur nede yasli bir adama kari olur. Anlamadiginiz nokta bu. Berkine terörist derseniz rabia da tororist olur. Peki gerçek terörist olan zihniyetleri ne yapacağız.

O yaşlardaki bir çocuk ülke gündemini ve küresel oyunlari analiz edecek yeterlilikte değildir. Sen o çocuğun yasında iken her zaman olmasi gereken yerde miydin. O zaman bonzai içen çocukları da kurtaymayalim nasıl olsa yanlış yoldalar. Seninle tartışmaya girecek değilim. Bana istediğini söyleyebilirsin. İçim rahat. Sana gore iki seçenek var vatan haini yada çocuk katili. Hadi ben vatan hainiyim diyelim peki sen Nesin ? İçin rahat mi.

• quote:

quote:

quote:

O yaşlardaki bir çocuk ülke gündemini ve küresel oyunlari analiz edecek yeterlilikte değildir. Sen o çocuğun yasında iken her zaman olmasi gereken yerde miydin. O zaman bonzai içen çocukları da kurtaymayalim nasıl olsa yanlış yoldalar. Seninle tartışmaya girecek değilim. Bana istediğini söyleyebilirsin. İçim rahat. Sana gore iki seçenek var vatan haini yada çocuk katili. Hadi ben vatan hainiyim diyelim peki sen Nesin ? İçin rahat mi.

Bak senin anlamadığın nokta şu. Benim ülkemde ülkemin malına zarar veren polisini taşlayan ister çocuk olsun ister yetişkin isterse yaşlı ister kadın ister erkek hiç farketmez cezalandırılmayı hakediyor. Cezası tabiki de ölüm demiyorum. Ama öldüğü için üzülmem diyorum. Teröristin çocuğu yetişkini olmaz, sizin anlamadığınız da bu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak senin anlamadığın nokta şu. Benim ülkemde ülkemin malına zarar veren polisini taşlayan ister çocuk olsun ister yetişkin isterse yaşlı ister kadın ister erkek hiç farketmez cezalandırılmayı hakediyor. Cezası tabiki de ölüm demiyorum. Ama öldüğü için üzülmem diyorum. Teröristin çocuğu yetişkini olmaz, sizin anlamadığınız da bu.

Ya kardeşim benim kitabımda çocuklar masumdur. Çünkü akılları ermez kandirilmaya müsaittir. Bütün katillerin bir sebebi vardır. Bana kendini aklamaya çalışma. Sana üzülüp uzulmedigini sormadik. Ne hissettiğini gayet iyi kestiriyoruz merak etme. Bana da cevap zamana gerek yok. Çocuk katilleriyle muhabbet etmek huyum değil.

• Kocaeli Üniversitesi son zamanlar hepten solcu pkklı kaynamaya başlamıştı ama canlı bomba çıkacağını da düşünmemiştim yuh be arkadaş. Bu nasıl bir iştir. Berkin Elvan'ın bu kadar ağızda dolanmasının sebebi yaşının küçük olmasıdır. Sol örgütlerin de çocuğun ölümünü fazlasıyla sahiplendiğini zaten cenazesinde görmüştük demek ki bir bağları varmış ancak o yaştaki çocuğun bağı olsa ne olur olmasa ne olur. DHKP-C ve diğer sol örgütler daima bu isimi kullanarak eylemler yapmaya kalkabilir ancak bu sanılmasın ki Gezi Parkı eylemlerinin tamamı teröristtir. Ethem Sarısülük, Mehmet Ayvalıtaş, Abdullah Cömert, Mustafa Sarı, Ali İsmail Korkmaz, Medeni Yıldırım. Bunlar da diğer ölen isimler ama gezi parkına laf atanların neredeyse tamamı sadece Berkin Elvan ismini kullanır çünkü hedef haline getirmek kolaydır. O yüzden özetle ölen çocuğun üzerinden gezi parkını karalamakta, çocuğun ölümünü zafer gibi göstermekte, o çocuğun ismini kullanarak eylem yapmaya kalkmakta bana göre şereften yoksun bir harekettir. O yüzden yaptığınız yorumlara dikkat etmenizi isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Ocak 2015; 3:29:47 >

• Sürekli cevap yazan sensin . Sizin zihniyetinizde de çocukları kullanmak var işte. Sen o çocuğu oraya bile bile gönder sonrada çocuklar masumdur diye siyaset yap. Aramızdaki farkta bu işte. Siz birilerini bile bile öldürüp arkasından durumu kendi lehineze çevirecek siyaseti yapan insanlarsınız. Dhkp-c berkini oraya bilerek götürüp eline sapanı verip polise taş attırmadı mı ? Sonra da sizin gibiler sahip çıksında ülkede kaos çıksın . Eğer sen terörist olduğunu kabul ediyorsan bende çocuk katili olduğumu kabul ediyorum .

• quote:

Sürekli cevap yazan sensin . Sizin zihniyetinizde de çocukları kullanmak var işte. Sen o çocuğu oraya bile bile gönder sonrada çocuklar masumdur diye siyaset yap. Aramızdaki farkta bu işte. Siz birilerini bile bile öldürüp arkasından durumu kendi lehineze çevirecek siyaseti yapan insanlarsınız. Dhkp-c berkini oraya bilerek götürüp eline sapanı verip polise taş attırmadı mı ? Sonra da sizin gibiler sahip çıksında ülkede kaos çıksın . Eğer sen terörist olduğunu kabul ediyorsan bende çocuk katili olduğumu kabul ediyorum .

Yo ben ne dhkpc kıyım ne PKK liyim nede başka birseyim. Elimde fırsat olsa hepsini temizlerim ülkeden.
    Sana apayrı bir soru sorayim çocuk katili beyefendi. Bir çocuğu terörist diye minimum kaç yasında öldürebilirsiniz acaba. Mesela 7 yasında bir çocuğun eline tabanca tutuş tutulabilir. Siz bu çocuğu terörist diye öldürebilir misiniz. 3-5-7-9... Kaç yaşından itibaren oldurebiliyorsunuz acaba bunu çok merak ediyorum.

• Çok coşmuşsunuz.Burada konuşanların hiç kardeşi çocuğu falan yok mu merak ediyorum 13 14 yaşında. Çocuktur kim safina cekerse oraya gider, teroristse bile çocuk insanligimizi kaybetmeyelim.

• quote:

quote:

Sürekli cevap yazan sensin . Sizin zihniyetinizde de çocukları kullanmak var işte. Sen o çocuğu oraya bile bile gönder sonrada çocuklar masumdur diye siyaset yap. Aramızdaki farkta bu işte. Siz birilerini bile bile öldürüp arkasından durumu kendi lehineze çevirecek siyaseti yapan insanlarsınız. Dhkp-c berkini oraya bilerek götürüp eline sapanı verip polise taş attırmadı mı ? Sonra da sizin gibiler sahip çıksında ülkede kaos çıksın . Eğer sen terörist olduğunu kabul ediyorsan bende çocuk katili olduğumu kabul ediyorum .

Yo ben ne dhkpc kıyım ne PKK liyim nede başka birseyim. Elimde fırsat olsa hepsini temizlerim ülkeden.
    Sana apayrı bir soru sorayim çocuk katili beyefendi. Bir çocuğu terörist diye minimum kaç yasında öldürebilirsiniz acaba. Mesela 7 yasında bir çocuğun eline tabanca tutuş tutulabilir. Siz bu çocuğu terörist diye öldürebilir misiniz. 3-5-7-9... Kaç yaşından itibaren oldurebiliyorsunuz acaba bunu çok merak ediyorum.

Şimdi sen anlamamakta ısrar ediyorsun terörist bey. Bak o çocuk direkt olarak hani bunu öldürün diye öldürülmedi. Zaten o karmaşada ayıramazsın dur şuna sıkayım buna vurayım diye. onun için de soru şu o çocuğun orada ne işi vardı ? orada ki herkes benim gözümde teröristtir. Çocuğa gelmeseydi başkasına gelecekti , o zaman diyecek miydin ki tamam yetişkin biri öldü teröristti ölen diye , yoksa hala savunacak mıydın ? Anlamadığın anlamak istemediğin yerler var. Ezberden konuşuyosun. Çocuksa o yaşta oraya elinde sapanla "ekmek almaya" gitmeyecek.

• quote:

quote:

öldürülmesi için gönderildi öldürülsünde bunu siyasi malzeme yapalım diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogota

quote:

quote:

öldürülmesi için gönderildi öldürülsünde bunu siyasi malzeme yapalım diye

Bunu hala anlayamadıysanız provakasyona gelen zihniyetsiniz.

• Şu berkine terorist demeyenler hangi partiliyse soylesinlerde o partiye oy atmayayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.