Şimdi Ara

HALA AKTİF CS BETA 5.2 VE 6.1 SERVERLARI VAR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar eğer sizler de benim gibi hala eski cs beta 5.2 ve 6.1in ihtişamından sonra zevk alamadıysanız güzel bi haber bu. yaklaşık 4 adet server var hala aktif olan. sizlerle paylaşayım bunları. tabii ki önce half life 1016 versiyonu ve cs 5.2 ile 6.1 i yüklemeniz lazım. eğer ilgileniyorsanız bu başlığın altına mesaj yazın anlatayım nasıl bağlanacağınızı.

Phalanx cs5.2 88.198.134.210:27010

NDLP cs5.2 88:191:109:11:27015

Phalanx cs6.1 88.198.134.210:27015

NDLP cs6.1 88:191:109:11:27016

Half life DM serverı da var bir tane 88:198:134:210:27017

serverlar sürekli değil tabii ki. amahttp://www.betastrike.net/events/ bu sitede sürekli eventlar düzenleniyor oynamak isteyenler için. saat ve gün veriliyor herkes giriyor o zaman geldiğinde. sizler de katılırsanız bence güzel olacaktır. hatta bakarsınız eskisi gibi sürekli canlı tutarız artık serverları. lütfen siz de meraklısına haber verin. isteyen gelsin güzel güzel oynayalım. anca bu şekilde daha çok kişinin haberi olacaktır diye düşünüyorum.

NOT: EĞER UPDATE VE CS SÜRÜMLERİNİ BULMAKTA ZORLUK ÇEKERSENİZ BENDE HEPSİ VAR RAPİDE YOLLAYIP LİNK VERİRİM.

• pardon arkdaşlar düzeltiyorum. serverlar sürekli değil yazmışım. serverlar sürekli var. hiç kapanmıyor. yaklaşık 3 yıldır varlar sanırım. sürekli oyuncu olmuyor demek istemiştim. ama onu da biz doldurcaz artık.
  • kimse ilgilenmiyor mu yahu?
  • CSS varken bu ne ya.

Orijinalden alıntı: Speed Style

CSS varken bu ne ya.

Ne cssi yahu? 6.2 olmasa Css mi olurd? Hem Bc2 Cod falan varken css niy?

HTC Desire S Kullanıcılar Kulübü

..Lenovo y500 i73630QM 8GB RAM, GT650M SLI(2*2gb gt650m)
  • zamanında oynamış olanlar bence şu anda bunu görünce çok sevinirler. lütfen beğenmiyorsanız bile kötü bi yorum yapmayın.
  • hadi beyler. yok mu aranızda eski csci hala?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selamlar ;

Gerçekten çok güzel bir haber. 5 6 arası gerçekten çok güzeldi. 7.1 den sonra işler sarpa sardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triem -- 26 Şubat 2011; 1:54:59 >

Oyun Phalanx Cs beta 6.1 : 88.198.134.210:27015 severinda olacaktır. Nasıl bağlanacağınızı zaten anlettım. Hamaci vb programlara gerek yoktur.
  • Tek Part Download İçin Tıklayın İnternet Gamese Tıkladıktan Sonra 60 Sn Logging On To Won Yazısını Bekleyin Daha Sonra Ekli Servere Baglanabilirsiniz.

6.1 gibisi varmı yaaa cann cann
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.