Şimdi Ara

Hal.dll ve ntoskrnl.exe mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Format atınca gene vermeye başlayınca bilgisayarcıya götürdüm.Adam sorunun ekran kartında olduğunu söyledi benimde ekran kartım eskiydi yeni alma vaktim vardı
    yeni nesil oyunları çalıştırmıyordu. Asus R9 270 aldım taktık sonra eve getirdim oyun açtım ''tak gene mavi ekran gene hal.dll ve ntoskrnl.exe hatası'' delircem 2 hafta oldu
    halen birşey yapamadım. Karta okadar para verdim pc ciye para verdim gene mavi ekran veriyor.

Yaptığım şeyler;
    1-HDTune ile HDD taradım temiz çıktı.
    2-Yeni Ekran kartı aldık.
    3-Ramleri çıkarıp tek tek denedim[Başka PC de taktım ramlerımı vermedi ]
    4-50 kere format attım.[Önceden 2 işletim sistemi vardı format atarken C ile D bölmünü sildim tek bölüm kaldı sonra yeni oluşturdum 2lik]
    5-Dll fix indirdim oda olmadı

sonuç halen Hal.dll ve ntoskrnl.exe veriyor

• destek ekibi var mı acaba
  • kardeşim benim laptoptada mavi ekran vardı 7 defa servise vermeme rağmen çözemediler bende mavi ekran verdiğinde bu hall.dll çıkıyordu en sonunda pc den anlayan bir abi var ona götürdüm bana hard disc ten dedi bende gittim yeni hard disc aldım problemim kalmadı benim genelde oyunlarda veriyordu o zamanlar batman arkham city yi bir gönül rahatlığı ile oynayamamıştım deli olmuştum hard isc değişince rahat rahat oynadım batmanı ve diğer oyunları sizde birisinden geçici hard disc alıp deneyin bakalım sizinde sorununuz büyük ihtimalle hard discte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fltmgr.sys Mavi Ekran Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.