Şimdi Ara

Haksız Penaltı ile 1 Puan Hediye Edildi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
3.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kağıt mendil ayağınıza geldi. Çok mu ağlıyorsunuz burnunuzu, göz yaşlarınızı silecek birşeye mi ihtiyaç duyuyorsunuz işte o zaman doğru yerdesiniz. hemen bir özel mesaj atarak 24 saat içinde adresinize yollamamı sağlayabilirsiniz. Sadece 0,50 TL.
    #****
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Resim haksız penaltı diyenlere gelsin.

[simage]
    [/simage]

Son olarak 10 maçta 5 gol yiyen takıma tek maçta 3 gol attık, bu da farklı bir bakış açısı olsun. Zar zor 1 gol ile yenen bir takım biliyorum ben mesela.

Bu nasıl mantık sen 3 Gol attın 3 tane de yedin 1 puan aldın zar zor gol atan takım 3 puan aldı bazen sırf saçmalıyorsunuz

Dostum saçmalamak ile ne alakası var, ben biz daha çok puan aldık demedim. Ama 10 maçta 5 gol yiyen takıma tek maçta 3 gol atmakta bence bir başarı. Bunu göz ardı edemezsin.

• quote:

quote:

quote:

[simage]
    [/simage]

Son olarak 10 maçta 5 gol yiyen takıma tek maçta 3 gol attık, bu da farklı bir bakış açısı olsun. Zar zor 1 gol ile yenen bir takım biliyorum ben mesela.

Bu nasıl mantık sen 3 Gol attın 3 tane de yedin 1 puan aldın zar zor gol atan takım 3 puan aldı bazen sırf saçmalıyorsunuz

Dostum saçmalamak ile ne alakası var, ben biz daha çok puan aldık demedim. Ama 10 maçta 5 gol yiyen takıma tek maçta 3 gol atmakta bence bir başarı. Bunu göz ardı edemezsin.

seyircinin önünde 3 gol yiyip deplasmanda gol yemeyen takımada laf atmaman lazım bence.

• an itibariyle gs-fb liler

• Bunlar hep Beşiktaşın liderliğini hazmedememekten. Alışacaksınız, sene sonuna kadar hepiniz alışacaksınız. Her hafta konu açacaksınız ama sene sonunda şu an dalga geçtiğiniz Beşiktaşın şampiyonluğunu izleyeceksiniz. Dört gözle Galatasaray maçını bekliyorum inşallah aleyhimize hata yapılır ama yeneriz. En büyük temennim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın hakkı kimin bilmiyorum izlemedim. Malum pozisyonu detaylı izledim penaltı değil.

• Her fırsatta vicdan yapan Şenol Güneş neden susuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Bizim maçta da 3 puanı hakkıyla mı aldılar sanıyorsunuz?

Sizin alnınızın akıyla aldıgınız(!) 2010-2011 sampiyonlugunuz var kardes fazla takilma sen

• quote:

quote:

quote:

quote:

[simage]
    [/simage]

seyircinin önünde 3 gol yiyip deplasmanda gol yemeyen takımada laf atmaman lazım bence.

Deplasman olarak mı görüyorsun komik olma. İkinci olarak en azından oyun olarak ezilen takıma ben laf soktum, karambolden zor bela gol atan ve doğru düzgün pozisyona giremeyen bir takıma laf soktum. Varsa daha fazla isteğin sokarım. Mesela son maçınızdaki ezikliğinize de laf sokayım mı 1-0 olduğu an forvet çıkarıp defansif orta saha alan, kendi yarı sahasından çıkamayan takımına daha fazla laf sokabilirim istersen. Bende laf çok çünkü senin takımın çok laf veriyor elime

• TRABZONSPOR ligden çekilsin ozaman bu durumda..
    Popisinde donu olmayan adamlar gelmıs konusuyor burda..Dalga geçiyorlar küçücük beyinleriyle..Milyonlar dönüyor bi maçta..Mağlubiyetle havaya giden paralar söz konusu..
    Bukadar kolay olmaması lazım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

[simage]
    [/simage]

Deplasman olarak mı görüyorsun komik olma. İkinci olarak en azından oyun olarak ezilen takıma ben laf soktum, karambolden zor bela gol atan ve doğru düzgün pozisyona giremeyen bir takıma laf soktum. Varsa daha fazla isteğin sokarım. Mesela son maçınızdaki ezikliğinize de laf sokayım mı 1-0 olduğu an forvet çıkarıp defansif orta saha alan, kendi yarı sahasından çıkamayan takımına daha fazla laf sokabilirim istersen. Bende laf çok çünkü senin takımın çok laf veriyor elime

Derbide 1 golün ofsayt 1 golün faul ile 1 de kırmızı kart görmeyen oyuncun var

bu kadar berbat takımı yenmen için hakemin desteğini almış olmak çok koyuyordur dimi size?

yazık siz başımızdaki vitora dua edin ona rağmen hakemler adam gibi maç yönetse çoktan 5 6 puan fark atmıştık size.

• Hakemlerin skandal kararlarıyla bir çok maç kazanan renkliler, bizim lehimize bir kere yanlış karar verilince renkliler çıldırın hahahah LİDERE SELAM DURUN!!

• Ya durun allasen yine havaya girdi bunlar
  • tüm takımlar için isteyerek yada istemeyerek hatalar yapılacaktır.

Her hatada konu açılacaksa işimiz var
  • podolski'nin galatasaray daikin adına bastığı smacı ne yapıcaz arkadaşlar ??
  • Tetikçi görevini yerine getirmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

Ya renkliler ne büyük gocunmuşsunuz be kardeşim bu kadar da olmaz.

Fenerliler neden ersun yanal döneminde 90+larda verilen penaltıları konusmuyor?

Galatasaraylılar neden bir sezonu 1 kırmızı kartla kapatmayı konuşmuyor, veya melonun o kadar şey yapmasına rağmen sadece her defasında sarı almasını?

Kasımpaşanın 3 puanı gitti diyorsunuz. Ya kardeşim maçı izlediniz mi? Şurda 100 yorum varsa 90ını maçı izlememiş ezbere konuşuyordur.

Bana kasımpasanın 3 gol dışındaki bir tane atağını söyleyin dişimi kırıcam. 3puan gittiyse Beşiktaşın gitti. Donkun golü hariç ikiside bala şansa giren goller.

Hadi beyler herkes kendi çöplüğüne bekleme yapmayın

ne zaman 90+ da.ersun hoca zamanında penaltı aldık? aldiysak hangisi haksızdı? sizde geçen sezon elle gol atmadiniz mi? bursa maçında son dkda beleş penaltı almadınız mı ? bu sezon başında yine hakem yardımıyla maç almadınız mı ? noldu tff bize karşı diyip duruyordunuz şimdi niye demiyorsunuz, kabullendiniz değil mi? burda konu onada oldu bunada oldu değil, hakem sayesinde sonuçta bu maçtan puan kopardiniz.Her takıma oluyor bunlar sizin hakrmler bize karşı demeniz iticiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• FB Antalya maçında son dakika verilen faul ve devamında nani golü gibimi? Podolski'nin eliyle düzelttiği gibi mi?gs Eskişehir maçında ilk gol öncesi burağın faul gibi mi? Bizim büyüklüğümüz iki camiayı kenetledi güzel olan bu tadını çıkartın gs maçından hakem hatası ile kazanmak isterim 20yıldır bu hakemler kötü diye bağıran tek biz olmuyalım geçen sene derbi öncesi Atiba'nın çizgiye basılıp atılması lig tarihinde bize özel ve Veli nin gs maçında atılması ile lige tutunan bir takım vardı kopmadı yarıştan fener maçı Olcay atılması yine geçen sene hep tesadüf bunlar sadece tesadüf tesadüf Beşiktaşlı Fırat dediler bizi doğradı Beşiktaşlı Cem Papila dediler bizi doğradı başka varmı Beşiktaşlı Beşiktaş asıl stad bitince bu futbolcular gereken cevap sahada iyi futbol hakemlere verilecek Beşiktaş'ın rakibi hiç bir zaman gs veya fb olmadı hiç bir zaman her zaman saha dışı rakiplerle uğraştı kimse kör değil herşeyin farkındayız

• senersongur kullanıcısına yanıt
    Fb-Gs maçında 18 cm lik pasif ofsayttan gol at hiç sesin çıkmaz takımından biri sahayı kazar ve daha nicelerii..onlar olurken hiç sesiniz çıkmaz bırakda versin o penaltıyı hep fenere olsun dimi seni gidi civciv

• İstiyosunuz ki hakem hep bize hep bize versin. 10 kere sizin lehinize hata yapar ses cikmaz. 1 kere besiktas lehine olur. Oooo aaa ama hekeeeğğm dersiniz.

Bu ulkede besiktasin hakemi yenmesi gerektigi gibi bi laf var. Bu laf bosa cikmadi. Dizilere bile konu oldu olay. Siz hala konusuyosunuz.

Adam usenmemis konu acmis biz bu zamana kadar her hatali kararda konu acsak forumda yuzlerce konumuz olurdu.

Biraz oturup dusunun derim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.