Şimdi Ara

Haklıyken Haksız Duruma Düşmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten yazık oluyor Trabzon'a. Şu süreçte öyle kötü yönetildi ki kulüp. Türkiye futbol tarihinin en büyük haksızlığına uğramış bir kulüp iken ve Fenerliler hariç diğer takım taraftarları arasında sempati duyulan bir takım iken maalesef şu an neredeyse her kesimden tepki alan bir kulüp haline geldi.

    Taşkınlıkla, aşırı tepkilerle, hakem veya futbolculara saldırarak bir şey elde edilmeyeceğini Trabzonspor taraftarı bir türlü anlayamadı. ve yönetim de bu durumu taraftarlarına bir türlü anlatamadı. ve hep kötü gözüken Trabzonspor oldu.

    Ve şu an bakıyorsunuz. durum yine aynı. 3 temmuz süreci sonrası her türlü hile hurdası ortaya çıkan sonrasında etmedikleri taşkınlık kalmayıp sağı solu yakıp yıkan polis araçlarını devirip parçalayanlar bir şekilde perde arkasında bütün yaptıklarını örtbas edip kurtuldular. ve şu an bir de Trabzon ligden atılsın yayagarası yapıyorlar.

    Bir kulüp haklıyken ancak bu kadar haksız ve kötü bir duruma düşebilirdi. Gerçekten çok yazık.







  • Güzel ifade etmişsin. Ne yazık ki sadece Trabzonlular değil Türk milleti olarak tepkimizi verme şeklimiz her daim yanlış. Çok duygusal milletiz ve tepkimiz her anlamda anormal. Şimdi haberleri açın bakın terörist ilan edilmiş bir taraftar topluluğu var. Yapılanı kesinlikle doğru bulmuyorum, kesinlikle yanlıştı. Fakat insanlar haksızlık karşısında böyle anormal tepkiler veriyor işte yapacak bi şey yok.
  • Yanlış anlamayın ama Trabzon 4-0 kazansaydı sizce bu olaylar olurmuydu?Fenerbahçe 4 attığı için bu durumda Trabzonspor. Taraftarınıza bişey demiyorum hatta Nani'nin golü'nü alkışladı bazı taraftarlar,ama maçın bitmesine en fazla 10 dakika kala(uzatmalar ile) bu olayların olması ve 17 yaşında bir çocuğun bunu yapması.Size birşey söyliyim o çocuğu güvenlik almasa o hakam kendini toparlayıp o çocuğun ağzını burnunu kırsa o adama yazık değilmi? Sonuçta çocuğu tartıya koysan 60 kg gelmez adam yapılı birisi.


    Hep bir kavga gürültü ülkede son 14 yıldır parçala böl yönet sistemi var kimse daha farkında değil.Siyaset futbola karışmasa inanın bana 2011 yaşanmazdı.Türk milleti olarak kendimize çeki düzen vermeliyiz balık baştan kokar haberleri açıyoruz,Akp,Chp,Mhp,Hdp baka bir haber yok o ona sallamış,bu şuna dava açmış hep bir gerginlik.Haberleri geçtim şu evlilik programları Müge Anlı'nın programı halki bilgilendirmesine bilgilendiriyor ama halkı paranoyak yaptılar.Dizi olarak ise dikkatinizi çektimi bilmiyorum,Drama ağırlıklı filmler aile şiddeti filan insanların bilinç altına işliyor.

    Konudan saptım özür dilerim.




  • Mafya çakması başkanlarının sayesinde oldu. 17 yaşında bebe kumpas zamanı 12 yaşındaydı. Zehirlemişler bebelerin beynini. Hak ediyor hepsi. Daha beter olur ts umarım.
  • Ts Fbye karşı geldi kupasını istedi fbye şike yaptın dedi şikayet etti sonra ne oldu tsye yapılmadık şey kalmadı hakemler doğradı
    ee o taraftar ne yapacak tabiki kargaşa çıkaracak burada şuçlu ts değil taraftar değil - yasayı yerine getiremeyen devlette herşeyi halının altına süpürdüler .
    - medya - tff-mhk - eufa hepsi kokuşmuş. siyaset neki futbol iyi olsun paranın olduğu yerde hile *hurda çok olur.
    hepsi mafyanın elinde Türkiyedeki belli uefadakiler rüşvetçiler gitti ama başa geçende yanlarındaki adam .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.