Şimdi Ara

Hakkımda yapılan kötü yorumlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün üniversitede bir oyun oynadık tabi oyun denilebilirse neyse herkes kağıtta yazan kişi hakkında bir şeyler yazıyordu.Bana yazılanlar asabi,derin düşüncelere dalmış,asosyal,pasif ve çok devamsızlık yaptığım için kaygısız,tasasız.Bunların birkaçını zaten biliyordum ama böyle herkesin içinde olunca çok koydu.Kendimi değiştirmek istiyorum ama bir türlü yapamıyorum.Şu kardeşinize bir yardım eder misiniz ?

• Uygun bir mezar yeri bulursan toprak atabilirim.
  • İyi de bunlar kötü yorumlar değil ki? Aksine, laçka olmadigin icin sevinmen lazim. Ben senin neden kötü dediğini anladim sen eğlenceli sosyal ilgi odağı biri olmak istiyorsun. Boyle olabilmen icin oncelikle kendi karakterini olduğun gibi kabullenmen lazim, yani içedönüksen derinsen bunlar olumsuz şeyler degildir.. Boşver hayati kendin gibi yaşa, akışına bırak ama sikayetci oldugun konularda seni degistirebilecek olan olsa olsa isini iyi yapan bir psikologdur...
  • HuRGeNeR@L kullanıcısına yanıt
    Mezarlık bir durumum yok Allah'a şükür sen sağolasın.
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    İlgi odağı olmak değil aslında sadece arkadaşım diyebileceğim 2-3 kişi bir de yapabilirsem sevgili o da hani sadece çıkma amaçlı değil,gerçek ve çıkarsız bir uzun süreli ilişki istiyorum.Hani arkadaşlarım var ama çekingen bir yapıya sahibim hemen samimi olamıyorum.Mesela üniversitede yanıma bir çocuk geldi öyle samimileştik,arkadaşlarım oldu yoksa tek takılıcaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavitekzen41

Mezarlık bir durumum yok Allah'a şükür sen sağolasın.

Adamlar resmen gömmüş demek istedim. Ama sende şapkanı önüne koyup düşün bence. Anlattıkları gibi olmasanda bu şekilde izlenim bırakacak hareketler yapmış olmalısın. Bundan rahatsız olmamalısın bence. Sen halinden memnunsan bırak kim ne düşünürse düşünsün.
  • quote:

İlgi odağı olmak değil aslında sadece arkadaşım diyebileceğim 2-3 kişi bir de yapabilirsem sevgili o da hani sadece çıkma amaçlı değil,gerçek ve çıkarsız bir uzun süreli ilişki istiyorum.Hani arkadaşlarım var ama çekingen bir yapıya sahibim hemen samimi olamıyorum.Mesela üniversitede yanıma bir çocuk geldi öyle samimileştik,arkadaşlarım oldu yoksa tek takılıcaktım.

Bak kadin milletine ćok dikkat et sen bu samimi saf hislerini ne kadar belli edersen o kadar fazla kullanmaya calisirlar sen seviyorum diye peşinde gezersin o seni parmaginda oyuncak etmenin derdine düşer.. bu bir, ikincisi ben de senin gibiyim malesef ve inan beni de samimiyetiyle benimseyen bir arkadas grubu icine almasaydi su an psikopatca bir yalnizlik cekiyor olacaktim.. insanlara güvenim yok nedense. Cocuklukta yasadiklarimla ilgili oldugunu dusunmusumdur hep.. senin cocuklugun nasil gecti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • trustem.111 kullanıcısına yanıt
    Aslında çocukluğum gayet iyiydi,liseden sonra böyle oldum çok kazık yedim arkadaşlarımdan o yüzden şimdi adam seçiyorum öyle herkesle takılmıyorum.Sevgili konusuna gelirsek o başıma daha önce geldi o yüzden her önüme gelen kızla konuşmuyorum zaten,ben kızla çıkarken çok yakışıyosunuz kardeşim diyen çocuk ben ayrıldıktan 1 ay sonra bir baktım kızla çıkmaya başlamış.Sonra geldi bana sorun olur mu falan diyor,ben de herkes kendi karakterini belli eder dedim.Baktım çıkıyorlar çocukla da muhabbeti kestim.Böyle kazık yiye yiye insanlara güvenmemeye başladım.
    Burdaki çoğu kişi beni sınıfta görüyor haliyle sınıftaki durumuma göre yargılıyorlar beni.Devamlı uyuyorum sınıfta dersle alakam yok pek ama kağıtta yazılanların bir kaçı doğru mesela özgüvenim yok pasifim bunları biliyorum ama nasıl yenicem bunları işte sıkıntı burda.
  • quote:

Burdaki çoğu kişi beni sınıfta görüyor haliyle sınıftaki durumuma göre yargılıyorlar beni.Devamlı uyuyorum sınıfta dersle alakam yok pek ama kağıtta yazılanların bir kaçı doğru mesela özgüvenim yok pasifim bunları biliyorum ama nasıl yenicem bunları işte sıkıntı burda.

Aslında birilerinin seni eleştirmesi güzel, eleştiriye açıksan tabi. Farkında olmadığın olumsuz yanlarını görüp düzeltme şansın oluyor. Özgüven olayında aşamayacağın bir şey değil... sonuçta genlerinle alakalı kalıtsal bir özellik değil. Tamamen psikolojik. Gerçekten kafaya koyarsan aşabilirsin.
    Eleştirebilirler hiçbir sakınca yok saygısızlık yapmadıkları sürece zaten ama düzelmek için ne yapmalıyım.Aslında arkadaşlarımla aram iyi ama samimileştikten sonra oluyor bunlar yani ben yaklaşamıyorum kimseye,bu özgüven olayını nasıl aşabilirim ? Kafaya koydum düzelmek istiyorum bunun için de spora yapmaya başladım ama bundan başka ne yapmalıyım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.