Şimdi Ara

Hakkımda Bir Kaç Açıklama :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 3 haftadır fikirlerimden dolayı baya bir tartıştım.Konuların hepsi kapatıldı falan her neyse blok sayısı 30 iken suan 72 kişi sırf görüşlerim nedeni ile bloklamış,Unutmayın Beni bloklamanız sadece kendinizi sansürlemenize yarar.Beni bloklamanız kafanızı kuma sokmanız demektir.Yorumlarım hayla oralarda bir yerde duruyor olacak lakin sadece siz göremeyeceksiniz.Her neyse rahatsız edip kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim,4 yıldır bu forumdayım hiç kimseyi bloklamadım düşüncelerinden dolayıda bloklamam.

İsrail Vatandaşı veya İsrail taraftarıda değilim.

• Ben seni seviyorum kafana takma
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Merhaba Arkadaşlar;

Son 3 haftadır fikirlerimden dolayı baya bir tartıştım.Konuların hepsi kapatıldı falan her neyse blok sayısı 30 iken suan 72 kişi sırf görüşlerim nedeni ile bloklamış,Unutmayın Beni bloklamanız sadece kendinizi sansürlemenize yarar.Beni bloklamanız kafanızı kuma sokmanız demektir.Yorumlarım hayla oralarda bir yerde duruyor olacak lakin sadece siz göremeyeceksiniz.Her neyse rahatsız edip kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim,4 yıldır bu forumdayım hiç kimseyi bloklamadım düşüncelerinden dolayıda bloklamam.

İsrail Vatandaşı veya İsrail taraftarıda değilim.

Adam basin aciklamasi yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.