Şimdi Ara

HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH -1- (SATILDI) Xapheon (ibrahim bey'e)

İyi günler elimde bu oltu taşı tespih babamındır ve bana vermiştir. Kendisi Erzurum ilini denetlemek için gittiğinde özel olarak ona yaptırılmış bir tespihtir. Tespihi bana verdi ben de ne tespihten anlarım ne de tespih çekerim. Ankara'da kuyumcu&tespih satan yerlere gösterdim. Elimde ki ürün 250-300 TL. arasında satıldığını söylediler. Tespih satan yerler öldü fiyatına almaya kalkıyorlar benden 75 TL 'ye alacak başkasına 250 TL 'ye satacak bende DH Forum' da tespih meraklısı varsa almak isteyen olursa bu fiyattan satacağım. Tek fiyattır. En azından birisine faydamız olur. Pazarlık ve takas yoktur.

tesbih için çap boy olarak bilmiyorum ancak bileğimde bir bileklik gibi duruyor ve taneleri ise küre değil yassı şekilde kesilmiştir. Çektikçe ışıl ışıl parlıyor. Tespihi şıngırtısı taş sesi veriyor ve taş gibi ağır değil hafif bir tespihtir. Çok kibar tesbihtir.
    Fiyatı: 75 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-erzurum-oltu-tasi-tespih-1-152303036/detay/
     HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA

ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH -2- (SATILMIŞTIR.) sahibinden.com aracılığıyla

İyi günler elimde bu oltu taşı tespih ise bana askerdeyken Erzurum / Oltulu bir arkadaş tarafından hediye edilmiştir. Kendisi Erzurum / oltuludur ve ailesi ve kendisi bu oltu taşından eşyalar yapıyorlar. Askerden geleli 5 ay oldu ve söylediğim gibi hediye olduğu için saklıyordum. Bende tespihten anlamadığım gibi çekmesinide sevmiyorum. Kuyumculara & Tespihçilere gösterdim ürün 150-200 TL. değerinde dediler. Tespih satan yerler öldü fiyatına almaya kalkıyorlar benden 75 TL 'ye alacak başkasına 200 TL 'ye satacak bende DH Forum' da tespih meraklısı varsa almak isteyen olursa bu fiyattan satacağım. Tek fiyattır. En azından birisine faydamız olur.

tesbih için çap boy olarak bilmiyorum ancak bileğimde bir bileklik gibi duruyor ve taneleri ise küre şekilde kesilmiştir. Çektikçe ışıl ışıl parlıyor. Tespihi şıngırtısı taş sesi veriyor ve taş gibi ağır değil hafif bir tespihtir. Sallaması 925 ayar gümüştür. Kibar bir tespihtir.
    Fiyatı : 65 TL
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-erzurum-oltu-tasi-tespih-2-152305448/detay/
     HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA HAKİKİ ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH MERAKLISINA

Bu iki ilanda ki tespihler meraklısı varsa satılacaktır. Ankara 'da bu ürünleri görmek isteyen olursa ve ürünleri gerçekliği konusun da garanti isterse her yer kuyumcu dolu gider beraberce gösteririz. Bu kadar çok güveniyorum. Onun için İndirim veya takas yoktur. Herkese hayır sağlayacak bir satıştır. Meraklısı kaliteli tespihe bütçe ayıramayanlar için fırsat ürünüdür.

Diğer ürünlerime de bakınız işinize yarayacak ürünler olabilir.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckelemc -- 6 Şubat 2014; 10:59:24 >

• Gercek Erzurum oltusu ise fiyat cok dusuk. Bu fiyata Rus mali oltu satiyorlar. Paraya ihtiyaciniz yoksa satmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin gerçeği ben de tespih merakı yok birde elimde taşıdığımda kendimi kabadayı gibi hissediyorum. :D
    Aslında tespih bir kültür kimse bu sözümü yanlış anlamasın.
    Ben daha çok saat meraklısıyım kafamda bir saat var onu almak için bana bütçe olsun diye satacağım.
    Önce Ankara'da satmak için bir kaç yere götürdüm. Adamlara değerini soruyorum. 250 TL civarında fiyat söylüyorlar. Ne kadardan alırsın diye soruyorum. İkisine 200 TL . civarında fiyat söylüyor. Benim de kafam attı onlara satacağıma meraklısına satıyım diyorum.
    İkisi de hakiki üründür. Hatta birinci tespih için babam bir ustanın adını verdi o adam yapmış. Yalan olmasın ismini çıkartamıyorum. Zeki..mi; Zekeri mi ? Öyle bir şeydi neyse adını hatırlayamadım meşhurmuş o adam yapmış.
    Diğer tespihte askerdeyken benim oltulu tespihçi arkadaşım vardı. O getirdi bana hediye olarak ben de Babam ilgileniyor diye ben de babama hediye ettim.
    Ne olduysa babam tüm tespihlerini bana verdi. Elimde daha iki tane daha tespih var biri osmanlı diğeri ateş-i kehribar tespih var. Babam tespihlerini sorunca o tespihleri gösteriyorum. Fazla dikkat çekmeden tek tek satacağım :D

• Baba yadigarı tespih ERZURUM OLTU TAŞI TESPİH -1- değerli üyemiz Xapheon (ibrahim bey'e) satılmıştır. diğer tespih satıştadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.