Şimdi Ara

Hakikaten Yazık Acıyorum artık ya yeter be yeter (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu konunun sonu gelmez... neresinden tutarsan tut tutarsızlık..!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soul Master

    neresinden tutarsan tut tutarsızlık..!


    nerden baksan ahmakça Ahmet Kaya :))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hydro-css

    quote:

    Orijinalden alıntı: Soul Master

    neresinden tutarsan tut tutarsızlık..!


    nerden baksan ahmakça Ahmet Kaya :))))

    aynen
  • Mu oynamak isteyen kursun kendi sunucusunu oynasın zevkini alsın öldü Mu öldü orijinal sunucusunda bile 250 seviye karakterler bedavadan dağıtıldığına göre demek ki ölmüş bu oyun arkadaş! :) Canı sıkılan girsin "IGN Prime" Dungeon Defenders şuan bedava girsin alsın oyunu paşa paşa steamden oynasın ;)
  • arkadaşlar benm onerm güzel bir TÜRK serveri kurulsun yabancıların oyunundan bıktık artık kurulsun oynayalım Bilen Birileri Vardır İllakı Bilen Birileri Yapabilir..?
  • Bilmekte yetmio. Para gerekio server açman için. Ayrıca açmadan 2 hafta önceden reklamını yapacaksın DH ve Ragezonede falan. Sonra donate satmıcaksın. Satsanda item olmucak o donatenin içinde. vs vs.......
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HanLiBeyy

    arkadaşlar benm onerm güzel bir TÜRK serveri kurulsun yabancıların oyunundan bıktık artık kurulsun oynayalım Bilen Birileri Vardır İllakı Bilen Birileri Yapabilir..?

    Türk serverinin ömrü 3 hafta.. 3 haftadan sonra kalp çarpıntısı, tekleme derken bitiriyor..
  • Zhyper Mu'da yaklaşık 10 Türk buldum ve güzel bir guild kurduk. Eğer oynamak isterse gelsin servere her akşam açığız. Yalnız yaş sınırı var. 20 yaşından küçükleri almıyoruz guilde. Oyunda her türlü yardımı yaparız. Mahsat güzel zaman geçirmek
  • Bunun açıklamasını şu şekilde yapabilirim; eskiden mmorpg alanındaki oyunlar çeşitlilik gostermiyordu 2 elin parmak sayısını geçmeyecek kadar azdı. Türkiyede Mu Online oynuyan oyuncu sayısı orta düzeydeydi muhabbet olsun , oyundan alınan zevk olsun , arkadaşlık ortamı olsun bunların hepsi bizi Mu Online'ı bıze sevdiren etmenlerdi. Fakat oyun ilkokullu ve liselilerin sunucu açabilmesine kadar ayaklara düşünce oyunun kaliteside ister istemez düştü. 2 günde kapanan sunucumu dersin , bir liselinin öbür liseli arkadaşını editle kayırmasımı dersin , admin olarak ego tatmin etmekmi dersin bir player'ı oyundan soğutacak herşeyi yaptılar kısaca. Tabi zamanda ilerledikçe bir sürü mmorpg oyunları çıktı Mu Online'dan soğuyan playerlar çareyi başka oyunları oynamakta buldular. Şimdiye baktığımızda Mu Online'ı ölü olarak görüyorum ben , tekrar canlanmasıda şu anki mmorpg piyasası içinde dürüst olmak gerekirse imkansız. WoW bile yavaş yavaş biterken Mu Online'ın bu piyasada hiç şansı kalmadı neden ?
    1. olarak 12 yıldır beklenen Diablo 3 çıktı WoW'un satış rekorunu kırdı. 2. olarak WoW killer adı altında beklenen oyun Guild Wars 2'nin temmuz ayının başında release olması bekleniyor. Mu Online'in bu durumu her bu konuya girdiğimde beni üzsede yapabilecek bir şey kalmadı. Artık bu durumu kabullenmek gerek




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faewox

    Bunun açıklamasını şu şekilde yapabilirim; eskiden mmorpg alanındaki oyunlar çeşitlilik gostermiyordu 2 elin parmak sayısını geçmeyecek kadar azdı. Türkiyede Mu Online oynuyan oyuncu sayısı orta düzeydeydi muhabbet olsun , oyundan alınan zevk olsun , arkadaşlık ortamı olsun bunların hepsi bizi Mu Online'ı bıze sevdiren etmenlerdi. Fakat oyun ilkokullu ve liselilerin sunucu açabilmesine kadar ayaklara düşünce oyunun kaliteside ister istemez düştü. 2 günde kapanan sunucumu dersin , bir liselinin öbür liseli arkadaşını editle kayırmasımı dersin , admin olarak ego tatmin etmekmi dersin bir player'ı oyundan soğutacak herşeyi yaptılar kısaca. Tabi zamanda ilerledikçe bir sürü mmorpg oyunları çıktı Mu Online'dan soğuyan playerlar çareyi başka oyunları oynamakta buldular. Şimdiye baktığımızda Mu Online'ı ölü olarak görüyorum ben , tekrar canlanmasıda şu anki mmorpg piyasası içinde dürüst olmak gerekirse imkansız. WoW bile yavaş yavaş biterken Mu Online'ın bu piyasada hiç şansı kalmadı neden ?
    1. olarak 12 yıldır beklenen Diablo 3 çıktı WoW'un satış rekorunu kırdı. 2. olarak WoW killer adı altında beklenen oyun Guild Wars 2'nin temmuz ayının başında release olması bekleniyor. Mu Online'in bu durumu her bu konuya girdiğimde beni üzsede yapabilecek bir şey kalmadı. Artık bu durumu kabullenmek gerek





  • öküz öldü ortaklık bozuldu artık yormayın kendinizi :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde reklamını yapmak gibi olmasın eski Türk serverlarından birinden mesaj aldım DH da. Eminim ki benim hatırladığım UquR, ByFeaR, Faewox, BOZKURT, Lucifer, SabroN gibi arkadaşlarada atmışlardır aynı mesajı. Özetle mesajda eski MuOnline serverların aksine hala kendilerinin açık olduğunu ve benim(ve benim gibi eskilerin) de tekrar kendilerine katılmamı istemişler. Bu mesajı baya önce aldım ben (yaklaşık 3 hafta - 1 ay) ve ancak vakit bulup (malum finaller) bakabildim buraya ve gördüğüm manzara beni hiç şaşırtmadı. Ben bu oyunu bırakmazdan önce bu forumda başımıza verilen yetkili kişi ile bazı eski mu online oyuncuları arasında yaşanan tatsızlıklardan ötürü zaten az ve öz olan oyuncu sayımız birden 2ye bölündü. Bu ayrılmadan sonra 2 grup sürekli birbirine zarar vermeye çalışarak ve bazende bunu başararak zaten gergin olan ortamı iyice gerdiler. Sonuç olarak bir grup bi server açsa diğeri hacklemek ve açık bulmak diğer grup açsa aynı şeyleri oda yapmak suretiyle bu ortama sebep oldular. Ben ve benim gibi eski oyuncularında bu oyunu hatta ve hatta bu tarz tüm oyunlardan soğumasına neden oldular. Suçlu aramak bu saatten sonra bir işe yaramaz gerçi bu konuşmalarda bi işe yaramayacak ama özlem ağır basıyor yinede ve bunları yazmamıza neden oluyor.




  • Türkiye,de Mu onlinenin gelişip çoğalmasının yolu
    1:Serveri kuran kişi:Kavgayı gürültüyü bırakacak işiyle ilgilenecek.
    2:Serveri kuran kişi:Hacker olmayacak.Başka Türk serverlerini hacklemeyecek.
    3:Serveri kuran kişi:Kurduğu serveri 1 hafta deneyip(test) sonra halka açacak.Açtıktan sonra ayarlarla oymamayacak.(Bu oynamalar üye kaybına neden oluyor.)
    4:Serveri kuran kişi:Oyun içinde adam kayırıp kafasına göre exs item dağıtmayacak.(Bu üye kaybına neden oluyor.)
    5:Serveri kuran kişi:Vip üyelik yapan serverler.3 veya 5 kişiye item satacam .Hızlı Level atlatcam.Çok para kazanacağım.Diye actığın serverde.1 hafta sonra sen ve 5 vip üyenle serverde tek başına kasarsın.Çünkü nedeni tamamen duygusal :)
    6:Serveri kuran kişi:Serveri 1 hafta sonra reset,liyeceksen veya kapatacaksan.Hiç insanların emekleri ile oynama.Benden sana bir abi nasihatı bırak bu işleri git kahvede okey,tavla,piştirik oyna. :)




  • Arkadaşlar. Yorumlarınızı okudum.
    Benim düşüncem şu; daha önce forumda inspire nickli arkadaşa bugların çözümünde yardım etmiştim. Kendisi defalarca kez Mu online SW si açtı.
    Hepimiz sonuçta en ufak option'a kadar bu oyunu bilen kişileriz. Kendimde 4 tane Knight Online PVP serverı kurmuş birisiyim.
    Madem güzel bir server istiyorsunuz bunu yapmak o kadar kolayki.
    Saldırıları safdışı etmek çocuk oyuncağı inanın bana. Düşünün ko cucede sabit reklam dahi verirdim.
    40k Botnet saldırısı dahi yedim. paket saldırıları yedim ve daha birçoğu (Ddos, Exploit, Panel Guest Hack)
    Artık bir sunucunun ne tür bir açıktan dolayı saldırılıp kapatılabileceğinin fazlasıyla farkındayım.
    Bakın bir oyundaki bugların en iyi şekilde çözülebilmesinin yolu yada belirlenebilmesinin yolu;
    Databasenin server olarak çaktırmadan kurulup denenmesidir.
    Ben yaptım. Defalarca kez başka bir isimle açtım. Artık kalabalık şikayet ediyordu. (100 kişi bugdan faydalanıyorsa 1 kişi şikayet ettiği anda belirleniyor)
    en iyi yöntem budur.
    Databasede dropları ayarlamak ise çocuk oyuncağıdır. Uğraştıran Orjinal grafiklerdir( tabi orjinalliği bozmak istemezseniz sıkıntı yok)
    mobların yerlerini ayarlamakta öyle.. çok kolaydır. npc lerde öyle.
    Sadece tek sorun .. serverı kuran kişilerin gelir peşinde olmalarıdır.
    oysaki Server sunucu parasını çıkarsın yeter diyebilecek bir kişilik fazla yok.
    Biz bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Takımım var ve en iyi şekilde bir server kurabilirim. Benzerlerinden.. Brezilyalıların çakma serverlarından çok daha iyi..
    Bize lazım olan sağlam bir reklam ve Kimsenin anlamayacağı şekilde Databaseyi denememizi sağlayacak bir kaç seferlik Server Açılışı.. Ortalama her server 1 hafta açık kalıp kapansa. Database sanırım yeterince denenmiş olacaktır. Fixlemesi ise oda bende kalsın.. Takımımda VISUAL ve PHP coderlar mevcut (profesyonel grafiker dahi var)
    Ama tabi bu yazı burda kalsın istemiyorum. Araştırmaya başladım. Türkler nasıl server yapar göstermenin zamanı geldi. Tabi yardım alacağım. Çünkü;
    Mu online Serverı ilk defa kurucam.
    Herkese Kolay Gelsin Umarım Hayallerinizi Tatmin Edebilecek Bir Server Olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theraphzone -- 5 Haziran 2012; 20:28:43 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: theraphzone
    Herkese Kolay Gelsin Umarım Hayallerinizi Tatmin Edebilecek Bir Server Olur.


    İnşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByFeaR

    öküz öldü ortaklık bozuldu artık yormayın kendinizi :))

    Aynen Katılıyorum FeaR'a


    Eski Serverları 4 Gözle Aramaktayım Ama Onlar Geri Hiç Bir Zaman Gelmeyecek Adım Gibi Eminim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turquia

    Eski serverlar duruyorda eski player tadı tuzu kalmamıs.

    Bu Dediğinde Mantıklı Bir Açıklama Abi
  • ozaman Allah Rahmet Eylesin. Bu bir hayal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hydro-css

    ikinızede hak veriyorum fakat benide anlamaya çalışın lütfen ben bu oyunu öğrendığımde daha çocuktum oyunu tekrar oynadıım da anılarım canlanıyor kaybetmek istemiyorum bu oyunu

    Sevgilinden ayrılsan bu kadar üzülmessin be
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.