Şimdi Ara

Hakem maçı doğru yönetse maç kaç kaç biterdi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakemin kararları doğru olsaydı Maçın skoru,

Fb 3
    1. Gol Selçuk (Nizami)
    2. Emre Aşık (Aslında kendi kalesine attığı için sayılmaz )
    Lugano (Ofsayt)
    3. Gol Davit (Nizami)

Gs 3

1. Gol Lincoln (Nizami)
    2. Gol Lincoln (Hakem saçmalığı direkt vuruş gösterip iptal etti)
    3. Gol Servet (Penaltı- Elmacık kemiği kırıldı ölmesimi gerekiyordu)

olurdu diye tahmin ediyorum.

• [simage]http://www.olguncivata.com.tr/resimler/urunler/KESER.jpg [/simage]

Keser ne tarafa yontar ?

• quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Hakemin kararları doğru olsaydı Maçın skoru,

Fb 3
    1. Gol Selçuk (Nizami)
    Lugano (Ofsayt)
    3. Gol Davit (Nizami)

Gs 3

1. Gol Lincoln (Nizami)

ben iddaa ediyorum.eğer lincolnun golü verilseydi bu maç gs adına en kötü 3-3 biterdi.yenebilirdi de... hakeme

• Maçı kendi evinizde oynamanın ne avantajı var? Hakemi ve futbolcuları baskı altına alıp hataya zorlamak için değil mi? Hakem fb seyircisinden kokrtu gördü veya göremediği pozisyonları veremedi. Verememesi Fb' yi ve Fb li futbolcuların emeğini bağlar mı? Bana göre bağlamaz. Sen Gs isen hakemi de yenmeyi bileceksin. Yok yenemiyor ise tebrik etmesini de bileceksin. Hakeme bende maç bitimidne ve içerisinde bir sürü laf söyledim amama velakin bir gerçek var ki Fb evinde bize karşı kaybetmiyor.
  • bizimikler maçı bırakmasalardı hakemi de yenerdik merak etme
  • 4-1 olmazdıda hadi 4-2 bilemedin 4-3 olurdu sonuçta 3 puanı yine alırdık.
    luganonun ofsayt olduğunu iddia ettiğin pozisyon televizyondan bile tam olarak anlaşılmıyor.
    ne diyor kural şüpheliysen oynat.
    oynattı sorun yok.
  • 9 olabilirdi iyi yırttınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G.S LİLER 3 YILDIR ALIŞTILAR HAKEMLER ILE MAC KAZANMAYA(SELCUK DERELI,BULENT YILDIRIM,CUNEYT CAKIR VS..)

HAKEMLER TARAFSIZ OLUNCA ZORLARINA GIDIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Maçı kendi evinizde oynamanın ne avantajı var? Hakemi ve futbolcuları baskı altına alıp hataya zorlamak için değil mi? Hakem fb seyircisinden kokrtu gördü veya göremediği pozisyonları veremedi. Verememesi Fb' yi ve Fb li futbolcuların emeğini bağlar mı? Bana göre bağlamaz. Sen Gs isen hakemi de yenmeyi bileceksin. Yok yenemiyor ise tebrik etmesini de bileceksin. Hakeme bende maç bitimidne ve içerisinde bir sürü laf söyledim amama velakin bir gerçek var ki Fb evinde bize karşı kaybetmiyor.

• quote:

G.S LİLER 3 YILDIR ALIŞTILAR HAKEMLER ILE MAC KAZANMAYA(SELCUK DERELI,BULENT YILDIRIM,CUNEYT CAKIR VS..)

ne komik seysin sen oyle kim hakem hatalariyla mac kazaniyo acaba ... zaten adam gibi attiginiz bi deivid in golu var lugano ofsayt emre asik bal selcuugunda o golu oraya bilerek attigini dusunmuyorum hakem tarafindan verilmeyen penaltilar verilmeyen gol bize hemen cikarip size bir turlu cikarmadigi kartlar ve bunlar macin kirilma noktasindan oluyor sen dogru maci izledigine eminmisin ?? josico yu atmamak icin ne kadar yirtindi gordunmu hakemi ?
    ve sen buna tarafsiz mac diyosun ha hay ben senin mac izleyisine bu hatalar olmasa skor ne olurdu hic dusundun mu mac bitti kaybedicek biseyiniz yok gerceklerle yuzlesin .fenerbahceyi tebrik ediyorum ama hakem olmasa cok daha farkli olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

ben iddaa ediyorum.

İdda ediyorsun. Ama garanti verebilir misin %100 böyle olacaktı diyebilir misin ?
    Bende Cordoba kırmızı kart görüp kaleye Pancu geçince Beşiktaş'ı yeneriz artık diye düşünüyordum ama maçı 3-4 kaybetti FB.
  • Bu hakemler eski fb-gs maçlarını yöneten hakemler değilmiydi ? Senin dediğine göre maç kazanmamız gerekmezmiydi
    quote:

Orjinalden alıntı: fakodede

G.S LİLER 3 YILDIR ALIŞTILAR HAKEMLER ILE MAC KAZANMAYA(SELCUK DERELI,BULENT YILDIRIM,CUNEYT CAKIR VS..)

• lincolnun kullandıgı ve gole cevirdiği serbest vurusun çift vurus olması beni çok şasırttı.. sonuçta barosa direk temas vardı ve bunun çift vuruş değil direk serbest vuruş olması gerekiyordu, lincolnun guzel olüne yazık oldu..
    ama lincolnün golü sayılsaydı bile macın sonucu ne olurdu bilmiyorum. fener gs ye karsı öyle bir oynuyorki tutmak imkansız, top da bu derbilerde hep feneri seviyor. ama gerçek şu ki fenerin tek amacı gs yi yenmek, bunu basardıklarında dünya fenerin oluyor, küme düşseler umurunda olmaz fenerlilern, yeterki gs ye fark atılsın. bu fenerbahçe vardı da böyle oynuyordu da arsenalin karşısında 5 yerken neredeydi? hersey gs yi yenmekten ibaret değil, fenerin hedeflerini büyütmesi gerek. sezonluk enerjisini 1 maçta harcıyacagına bi sezon istikrarlı oynaması gerek.. ynede feneri tebrik ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceza2323

quote:

ne komik seysin sen oyle kim hakem hatalariyla mac kazaniyo acaba ... zaten adam gibi attiginiz bi deivid in golu var lugano ofsayt emre asik bal selcuugunda o golu oraya bilerek attigini dusunmuyorum hakem tarafindan verilmeyen penaltilar verilmeyen gol bize hemen cikarip size bir turlu cikarmadigi kartlar ve bunlar macin kirilma noktasindan oluyor sen dogru maci izledigine eminmisin ?? josico yu atmamak icin ne kadar yirtindi gordunmu hakemi ?
    ve sen buna tarafsiz mac diyosun ha hay ben senin mac izleyisine bu hatalar olmasa skor ne olurdu hic dusundun mu mac bitti kaybedicek biseyiniz yok gerceklerle yuzlesin .fenerbahceyi tebrik ediyorum ama hakem olmasa cok daha farkli olurdu

lugano ofsaytmış tvden cetvellemi ölçtün?
    selçukun ilk vuruşunda ayhan çizgiden döndürmedimi topu o bal değilmi hemde gs balı.
    . o top kaleye girmeyi gözüne koymuş bikere.emre o topa dokunamasa arkasında guiza var o atacak zaten
    sen çift vuruşu tek kullan sonra gol verilmedi de. çift vuruşmu çift vuruş.
    o zaman hakemi çıkaralım sahadan kurallarıda kaldıralım bam güm oynasın herkes.

• Lincoln'ün attığı gole hala verilmeyen gol diyenler var.

Hakem endirek vuruş vermiş ve Lincoln'un önünden eli yukarıda koştura koştura geçmiş. Golün iptal edilmesi doğruydu.

Hatta bence orda o atışı vermesi bile tartışılır Çünkü top ortada Baros topa nerdeyse 1 metre uzakta ve Lugano topa vuruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Maçı kendi evinizde oynamanın ne avantajı var? Hakemi ve futbolcuları baskı altına alıp hataya zorlamak için değil mi? Hakem fb seyircisinden kokrtu gördü veya göremediği pozisyonları veremedi. Verememesi Fb' yi ve Fb li futbolcuların emeğini bağlar mı? Bana göre bağlamaz. Sen Gs isen hakemi de yenmeyi bileceksin. Yok yenemiyor ise tebrik etmesini de bileceksin. Hakeme bende maç bitimidne ve içerisinde bir sürü laf söyledim amama velakin bir gerçek var ki Fb evinde bize karşı kaybetmiyor.

• ERMAN TOROGLU TUM POZISYONLARI KAMERALAR ILE MILIMETRIK YORUMLADI. HAKEM MACIN SONUCUNA ETKI ETMEMISTIRRRRRRRRRRRRRRRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: qarakedi

Hakemin kararları doğru olsaydı Maçın skoru,

Fb 3
    1. Gol Selçuk (Nizami)
    Lugano (Ofsayt)
    3. Gol Davit (Nizami)

Gs 3

1. Gol Lincoln (Nizami)

galatasaray'ın nizami veya değil diye tartışabileceğin kaç golü var?yakosa sizde 4 tane atıınz ben mi göremedim?

• 4 tane yiyipte hala yüzü olup hakeme saldıran gslilere
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Lincoln'ün attığı gole hala verilmeyen gol diyenler var.

Hakem endirek vuruş vermiş ve Lincoln'un önünden eli yukarıda koştura koştura geçmiş. Golün iptal edilmesi doğruydu.

Hatta bence orda o atışı vermesi bile tartışılır Çünkü top ortada Baros topa nerdeyse 1 metre uzakta ve Lugano topa vuruyor.

lugano topa vurduktan sonra o ayak nereye iniyor acaba topa girişte sos ya hadi neyse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.