Ahmet Çakar şu anda yorumluyor ama genel olarak: Canerin elle attığ gol sarı kart (haftaya cezalı olacak) Sabri kırmızı kart (haftaya yok) Baros'un topu yere vurması (sarı kart)
kolladığı için de golu iptal etti zaten değil mi :)
Sabri atılmalıydı,Baros da sarı kart görmeliydi. Ancak Canerin pozisyonunda caner topu bilerek elle almadı o yüzden kart gerekmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
Komik bir durum yok, resmen elle aldı, o kadar da değil ama orda sarı kart vermemesi soru işareti uyandırıyor. Hadi golü verse bile dersinki görmedi ama hem eli görüp hem sarı kart vermemesi ilginç. Kurallar gereği yüzde yüz sarı kart.
Caner elle almadan önce trabzonlu oyuncu niye eliyle müdahele etmiş topa penaltı + sarı kart niye verilmemiş peki????
quote:
Şimdi doğruya doğru demek lazım. Golü iptal ediyorsan, elle oynamayı görüyorsan kartı da vereceksin. Zira kaçırmış olsa, bir takımın aleyhine büyük bir yanlış yapılmış olacak. Kart göstermeliydi. Sabrinin pozisyonunu hatırlayamadım. Barosa kart çok ağır olurdu bence. Çünkü sadece topu eliyle bacaklarının arasından -ihlalin olduğu yere doğru- arkaya attı.
quote:
Orijinalden alıntı: TargetMan
Sabri atılmalıydı,Baros da sarı kart görmeliydi. Ancak Canerin pozisyonunda caner topu bilerek elle almadı o yüzden kart gerekmiyor.
Bilerek almadı mı, elleri önde bitişik şekilde koşan kaç insan gördün acaba?
Komik bir durum yok, resmen elle aldı, o kadar da değil ama orda sarı kart vermemesi soru işareti uyandırıyor. Hadi golü verse bile dersinki görmedi ama hem eli görüp hem sarı kart vermemesi ilginç. Kurallar gereği yüzde yüz sarı kart.
Selçuk'ta elle kesti topu oyun devam ederken bilerek tuttu topu eli verdi sarı kart vermedi.
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
quote:
e hadi o zaman kural hatası var diye itiraz edelim maçı tekrarlatalım.
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1179
Caner elle almadan önce trabzonlu oyuncu niye eliyle müdahele etmiş topa penaltı + sarı kart niye verilmemiş peki????
sabriyi atmadı ya
o beyninin bi köşesinde kaldı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
quote:
e hadi o zaman kural hatası var diye itiraz edelim maçı tekrarlatalım.
At gözlüklerinizi çıkarın biraz tek taraftan bakmayın hakem ilk kartını 73.dk'da çıkarttı kartlarını cebinde tuttu her iki takım adınada. İlk yarı trabzonlu oyuncu Galatasaray'lı oyuncuyu atağa kalkarken faul ile durdurdu ama kart yok...
Yalnız uzun zamandır topu iki eliyle kontrol eden birini görüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2468
Üstelik üstüne gelen topu iki eliyle kontrol ediyor hiç bir şey yapmasa en kötü alete çarpıp yine önüne düşecek, belkide aleti korumak için iki elini kullanmıştır
quote:
Orijinalden alıntı: tahsilat makbuzu
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1179
sabriyi atmadı ya
o beyninin bi köşesinde kaldı
Sabri'nin bilerek bir şey yaptığını zannetmiyorum bu tıpkı Anelka'nın Bjk'ye attığı gole benziyor o zamanda faul verilmemiş ve Anelka gol atmıştı. (Koray'dı sanırım pozisyondaki)
Sabri çekiyor diyorsanız Burak'ta itiyor derim
quote:
Maradona ile başlayan bu akım Türkiye'de Anelka ile devam etti.. Daha sonra çift el kuralına geçildi yakında eller raket gibi kullanılacak.
bkz. voleybol maçları
sabri çekmedi ki çelme taktı
muhtemelen istemeyerek yaptı ama bişey değişmez
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
quote:
Maradona ile başlayan bu akım Türkiye'de Anelka ile devam etti.. Daha sonra çift el kuralına geçildi yakında eller raket gibi kullanılacak.
bkz. voleybol maçları
Anelka o golü elle değil faulle attı, 500 kere izle durdur top Anelka'nın eline değmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
quote:
quote:
bkz. voleybol maçları
Anelka o golü elle değil faulle attı, 500 kere izle durdur top Anelka'nın eline değmiyor.
Senelerdir diyoruz ama aynı. Birinden duyup söylüyorlar acaba o pozisyonu görüp de yorumlayan kaç insan var.
quote:
quote:
bkz. voleybol maçları
Anelka Türkiye'ye gelmeden önce senin gibi düşünenlere göre elle gol atan veya diğer şekilde düşünenlere göre de faul yaparak gol atan başka hiç futbolcu yoktu Ah ulan Anelka ne pis topçuymuşsun sen ya,Türk Futbolunun içine ettin gittin be