Şimdi Ara

Hakaret suçu ihbarı karakola yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam herkese, cevaplayanlara teşekkürler.

    geçen karakola gittim sosyal medya hakaret şikayeti amaçlı, dilekçe ile. neyse girdim girişteki polis memuruna anlattım verdim o da inceledi. sonra dedi ki bizi ilgilendirmiyor savcılığa git. dilekçeyi de almadı. şimdi sorum şu. suç internet üzerinden işlenmesi sebebiyle siber suçlar birimi olmayan karakola yapılmıyor mu? cmkda suç ihbarı kolluğa veya savcıya yapılır diyor. zaten ben ihbarı yaptığımda gerekli yazılarla onlar yönlendirecek birbirine, sonunda savcılığa gitmeyecek mi? savcılıkta çok sıra oluyor karakol bomboş.




  • Hocam teknik olarak evet, yapılıyor. Oturup bununla ilgilenecek kolluk kuvveti olmadığı için direkt olarak savcılığa dilekçe verirseniz çok daha hızlı olabilir.

  • Karakolda şikayetinizi almıyorlarsa oradayken 155i arayıp durumu anlatın, biz ilgilenmiyoruz diyen memurun da sicilini söyleyin telefonda.
  • Sadece kadınlarla ilgileniyorlar. Erkek olduğun içindir. Bu ülkede erkeklere adalet yok. Halen öğrenemediniz mi?

  • Güncelleme yapıyorum. O gün cimer ve egm online ihbardan şikayet etmiştim. online ihbar şikayetim için 2 haftada döndüler ve memurun doğru yaptığını bir yanlışlık olmadığını ve dilekçenin de sadece idari konularda verildiğini bir şeyler bir şeyler saçmaladılar neyse ben ikna oldum şikayetimi geri çektim. şikayet ederken de çok emin değildim çünkü işini yaptıysa lafım yok. dün cimer başvurum için aradılar ve idari soruşturma açıldığını söylediler ve ifade istediler. ifade vermeye gideceğim. adli ceza için de yarın savcılığa dilekçe hakkının kullanılmasının engellenmesinden suç duyurusunda bulunacağım.
  • Baştan sağmak için genellikle bu şekilde yapıyorlar. Yıllar önce bir dilekçe yazdım inşallah duruyordur. Savcılık daha sağlıklı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.