Şimdi Ara

Hakan Çalhanoğlu'na Fatih Terim'den af çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayer Leverkusen'in Atletico Madrid'i 1-0 mağlup ettiği maçta Hakan Çalhanoğlu'nu tribünden izleyen ve maç sonunda görüşen Fatih Terim, genç oyuncunun milli takıma dönmesine onay verdi.

Karşılaşmada çok iyi bir oyun ortaya koyan Hakan, attığı golle de takımını galibiyete taşımıştı.

Konuyla ilgili Express'e konuşan 21 yaşındaki oyun kurucu, "Fatih Terim ile görüştük. Çok olumlu bir konuşma gerçekleştirdik. Birçok sorunu çözdük. Tekrar ülkemin formasını giymek için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile yaşanan "silah" krizi sonrasında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak, milli takıma çağrılmamıştı.

Af kararının ardından Hakan Çalhanoğlu'nun 28 Mart'taki Hollanda maçı kadrosunda yer alması bekleniyor. (Goal)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakan çalhanoğlu affetmiş olmasın
  • Hakan calhanoglu ne yapmiski affedilcek silahi kendi kebdinemi cekmis

Takimin banko 11 olcak adam takima kusturulmek uzereydi gercekten hata iyi donuldu

• Kimse kusura bakmasın da Gökhan Töre için dünya çapında tanınan, Almanya'nın en iyi ortasahalarından ve stoperlerinden biri olan Hakan'ı ve Ömer'i silmek sadece biz Türk milletine özgü birşey olsa gerek.

• Ben olsam kafa yapısı değişmediği sürece gelmezdim milli takıma.
  • fatih terim affetti yanlış olmuş.
    geçen maçlarda hakanı çağırdık rapor yolladı gelmedi diye beyanatı var fatih terimin.

basının gözünde bu adam her zaman haklı.
    kazakistan maçında ben çağırdım kendisi gelmedi diye yazıldı.
    şimdi de özür dileti çağırıyorum yazmışlar :)

neyse. olan oldu.

müthiş kazakistan zaferimize yenilerini ekleme zamanı
  • şaka maka herife silah çekildi herif suçlu çıktı işin sonunda af falan bekliyo komik ülkeyiz harbiden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayağına kadar gittiği yalvar yakar özür dilediği adam affetmesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.