Şimdi Ara

Hajime no Ippo: Rising

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel konusu olmadığı için yeni konu açmaya karar verdim umarım kapatılmaz.

Serinin 3.sezonu arkadaşlar bu hafta 2 bölüm birden çıktı 12. ve 13. bölümler .

12.bölümü şimdi bitirdim gerçekten çok güzel bölümdü .

Takip edenler yazarlarsa sevinirim .

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hajime no Ippo: Rising, Hajime no Ippo anime ve manga serisinin bir video oyunudur. 2013 yılında Nintendo 3DS için piyasaya sürülmüştür.

Oyun, orijinal anime ve manganın hikayesini takip eder. Oyuncu, genç bir boksör olan Ippo Makunouchi'yi kontrol eder. Ippo, profesyonel bir boksör olmayı ve dünya şampiyonu olmayı hedeflemektedir.

Hajime no Ippo: Rising, boks mekaniklerine odaklanan bir dövüş oyunudur. Oyun, gerçekçi ve heyecan verici boks maçları sunar. Oyuncular, farklı yumruk kombinasyonlarını ve vuruşları kullanarak rakiplerini yenmelidir.

Oyun, çok çeşitli oyun modları sunar. Oyuncular, hikaye modunda Ippo'nun yolculuğunu takip edebilir, serbest maçlarda diğer boksörlerle karşılaşabilir ve çevrimiçi çok oyunculu modda diğer oyunculara karşı yarışabilir.

Hajime no Ippo: Rising, hem anime ve manga hayranları hem de boks oyunları meraklıları için ilgi çekici bir oyundur. Oyunun sürükleyici hikayesi, heyecan verici dövüş mekanikleri ve çok çeşitli oyun modları, onu Nintendo 3DS'teki en iyi boks oyunlarından biri haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 13. bölüm türkçe altyazılı geldi arkadaşlar . Bulamayanlar varsa pm atın yardımcı olayım
  • 13'ü şimdi izleyeceğim. Hajime No İppo çok sevdiğim bir seriydi. 3. sezonun geleceği haberini duyduğumda havalara uçmuştum zaten. 11 ve 12. bölüm çok gaz bölümlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

13'ü şimdi izleyeceğim. Hajime No İppo çok sevdiğim bir seriydi. 3. sezonun geleceği haberini duyduğumda havalara uçmuştum zaten. 11 ve 12. bölüm çok gaz bölümlerdi.

Aynen öyle dostum , bende çok seviyorum seriyi . 3. sezon haberini duyunca bende çok sevinmiştim . 12. bölüm çok iyi yerde bitti . İyi ki 2 bölüm birden çıktı . Şimdi 13'ü izleyeceğim bende
  • 14. bölüm Türkçe altyazılı geldi arkadaşlar .
  • Mangayı takip ediyordum uzun zamandır. Animeyi izleyip hatırlamak güzel oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobayakawa

Mangayı takip ediyordum uzun zamandır. Animeyi izleyip hatırlamak güzel oluyor

Mangada işler nasıl gidiyor hocam ? Türkçe çıkarıyorlar mı güncel olarak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    shingeki no kyojin ova hakkında
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İngilizce oalrak takip ediyorum ben. Türkçe çevirisi hakkında bilgim yok.
  • 15.bölüm çıktı arkadaşlar
  • Kimura'ya da maç lazim yaa. Aoki'ye çok boost geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: undermine

Kimura'ya da maç lazim yaa. Aoki'ye çok boost geldi

3.sezonun bölüm sayısı çok düşük yahu , niye çok bölüm yapmıyorlar ki ? Manga hala devam ediyormuş bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

3.sezonun bölüm sayısı çok düşük yahu , niye çok bölüm yapmıyorlar ki ? Manga hala devam ediyormuş bildiğim kadarıyla

Birinci sezon gibi 70 küsur bölüm gelmez artik ya, böylesi hem daha çabuk oluyor hem de izleyiciyi mangasini okumaya teşvik ediyor. Şimdi adamlar uzun uzun yapsa, mangayi yakalasa fillera falan girse çok komik olur. Böyle arada mesafe tutarak yavaş yavaş ilerlemek çok daha iyi.
  • quote:

quote:

quote:

Birinci sezon gibi 70 küsur bölüm gelmez artik ya, böylesi hem daha çabuk oluyor hem de izleyiciyi mangasini okumaya teşvik ediyor. Şimdi adamlar uzun uzun yapsa, mangayi yakalasa fillera falan girse çok komik olur. Böyle arada mesafe tutarak yavaş yavaş ilerlemek çok daha iyi.

Rising bittikten sonra tekrar devamı gelir mi acaba?

• quote:

Rising bittikten sonra tekrar devamı gelir mi acaba?

Gelir gelmesine de kim bilir kaç sene sonra gelir. 4 sene mi ne var 2. sezondan 3. sezona kadar.
  • Çok güzel bölümdü , 3. sezonun bitmesine az kaldı

21

Yeni şampiyon TAKAMURA !
  • Çok sağlam anime. Fakat bayadır izleyemiyorum baştan başlayıp devam edicem sanırım :)
  • quote:

Çok güzel bölümdü , 3. sezonun bitmesine az kaldı

21

Yeni şampiyon TAKAMURA !

Aksi düşünülemezdi zaten.
    Anime'nin tek, gerçek üstü ve gönüllerin her daim şampiyonu adam zaten :d
    Fakat gerçek gücü ayrı bir gerçek :d
  • Alternatif olarak Ganbare Genki var.. Dram üzerine kurulu.. Yapıldığı tarihe göre, çok iyi çizimlere sahip.

• GENKI fena zaten ama altyazısı yıllardır 3 bölümden başka yok, geçen sene yaz aylarında ilk 6 bölümün altyazısı çevrildi, bu sene de ocak ayında 7-8 çevrildi :D
    Resmen kabir azabı arkadaş.
  • Mükemmel bi anime tamamen izledim devamı gelir insallah. Ama 2 ve 3.cü sezonda pek ippo'nun üzerinde durmadılar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.