Şimdi Ara

HAİER 24.000BTU SALON TİPİ KLİMA NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün demirdöküm ve haier marka satan bir yere gittik demirdöküm 24.000btu salon tipi klima almak için.babam nasıldır bu demirdöküm klimalar dedi ordaki beğefendi iyidir dedi ama size demirdöküm yerine haier öneririm dedi çok iyi bi klima dedi orjinal alman malıymış biraz daha fiyatı pahalı ama demirdökümden çok daha iyi dedi.sizce alalımı bu haier 24.000btuluk salon tipi klimayı?demirdökümden dahamı iyidir?cvplarınızı bekliyorum.

• Haier klimalar demirdöküm klimanın çok çok üstünde kalitelidir hiç düşünmeyin,hemen alın
  • bugün sabah haier 24.000btu salon tipi klimanın siparişini verdik.yarın gelip takıcaklar.inşallah iyi yapmışızdır.
    @ebai yardımın için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: accord

bugün sabah haier 24.000btu salon tipi klimanın siparişini verdik.yarın gelip takıcaklar.inşallah iyi yapmışızdır.

iyi yapmışsınız,hayırlı ugurlu olsun,

ben bire bir kullanan arkadaşa ara sıra ugruyorumda bendeki daıkından da sıcak oluyor evleri
  • ne kadara aldınız acaba 24000 lik klimayı?elektrik sarfiyatına baktınız mı acaba?
  • enerji sınıfına dikkat edin çün kü bildiğim kadarıyla her iki markanında enerji sınıfı çok düşük ama yanılıyo olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: e.b.a.i

quote:

Orjinalden alıntı: accord

bugün sabah haier 24.000btu salon tipi klimanın siparişini verdik.yarın gelip takıcaklar.inşallah iyi yapmışızdır.

iyi yapmışsınız,hayırlı ugurlu olsun,

ben bire bir kullanan arkadaşa ara sıra ugruyorumda bendeki daıkından da sıcak oluyor evleri

sağolun teşekkür ederim.babamda bende taktırdığımıza pişman olmadık çok güzel ve çok iyi ısıtıyo.ayrıca televizyon falan açıkken klimanın sesi hiç çıkmıyo diyebilirim.salonda hiç bişey çalışmıyoken klimanın sesi çok az çıkıyo bence fazla önemli değil çünkü çok az çıkıyo klimanın sesi.herkese tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: furki01

ne kadara aldınız acaba 24000 lik klimayı?elektrik sarfiyatına baktınız mı acaba?

haier salon tipi 24.000btu klimayı 2.650ytlye aldık.daha yeni taktırdık elektrik sarfiyatına nasıl bakıcaz anlamadım? klimayı kurmaya gelen servis 1ay boyunca hergün 24saat açsanız diyo 60-70ytl gelir diyo tasarruflu bi klimaymış dediklerine göre.şimdilik çok memnunuz tavsiye ederim.
  • iyi akşamlar ben klima almak istiyorum hangi markayı tavsiye edersiniz tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydın147

iyi akşamlar ben klima almak istiyorum hangi markayı tavsiye edersiniz tşk

nasıl bir klima almayı düşünüyosunuz,klimadan fazla anlamam ama yardımcı olmaya çalışırım.salon tipi düşünüyosanız haier 24.000btuyu tavsiye ederim burdaki arkadaşlar bana bunu tavsiye etti ve pişman olmadım.eğer duvar tipi düşünüyosanız ve para sorun değilse en iyisi mitsubishi electric.her 2 markayıda kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 23 Ocak 2008; 21:39:24 >
  • merhaba ilginiz için teşekkürlr para biraz problem ortalma bin ytl.sanıyorum on ikibinlik.düşünüyorum.bu fiyata hangi klima olabilir.
  • mitsubishi klimadan şaşmayın arkadaşlar,paranıza yazık etmeyin.Biraz tuzludur ama En iyisi mitsubishi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2kazan

mitsubishi klimadan şaşmayın arkadaşlar,paranıza yazık etmeyin.Biraz tuzludur ama En iyisi mitsubishi

sebeb nedir bu kadar iyi olmasındaki,sanki bu dünyada daıkın ve toshiba,panasonic yok gibi yazmışsınız,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.