Bildirim
HahahaHAHHAHA :D xD:D:D:D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
:DDDDDDD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamadim ama
Ne var videoda? İzleyemiyorum da...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka kanaldan çalınma. Youtube'a yazıp telif hakkından dava açılmasını sağlayacağım. Bu yanlış hareketi bildirdiğin için teşekkürler. Anomaly'e linki de yazarım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yardi
quote:
Orijinalden alıntı: PAUL WALKER
Anlamadim ama
Merhaba ben 48 yaşındayım somalidenim(burdaki komik olan şey adam ben "i am" yerine "am" yazıyor onun farklı bi anlamı var)
Yatak ingilterem yüzünden özür dilerim (bad english= kötü ingilizce, bed england=yatak ingiltere oluyor :D)
Karımı internet bağlantısı için sattım "conter strik" oynamak için ve ben iyi bir oyuncu olmak istiyorum senin gibi, 400 pingle brazilya sunucusunda oynuyorum ve ben global elite 2.() lütfen hikayemi biyerde paylaşma
bu olay tam olarak şu csgo da bıçaklar çok pahalı adam hiçbişey karşılığında anomaly'e (ünlü bi oyuncu) yazdıklarını yolluyarak bıçağını istiyor (yaklaşık değeri 150 tl dir heralde yanlışsa düzeltirim.) ama bunu karşılığında hiçbirşey vermiyerek istiyor yani diyoki csgo oynamak için karımı satıyorum bıçağı verde karım boşa gitmesin.
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X