Şimdi Ara

Hagi ve teknik taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben resmen haginin teknik , taktik anlayışıyla rakibin hocasını eli kolu bağlar hale getirdiğini düşünüyorum.Haginin hamlelerine aykut kocaman cevap veremedi.

Kadroya bakalım.Kim bu kadroyla çıkmaya cesaret der.

Aykut

Sabri-Neill-Servet-Hakan

cana

---------------------ayhan

elano-mustafa-misimoviç

Pino

Tamam eldekiler de kısıtlı ama çoğu hoca aydın,serdar özkan vs gibi kanat adamları varken bu kadroyla çıkmazdı.

Değişikliklerine gelelim.
    Misimoviç çıktı, barış girdi
    cana çıktı,serdar kurtuluş girdi
    elano çıktı,emre çolak

giren oyuncular oyuna girdiğinde 4 5 oyuncu bir anda farklı yerlere geçti.Çok değişken bir diziliş izledik maçta.

Tabi eldeki imkanlar kısıtlı ama değişik taktikler denedi hagi ve bunu da kısıtlı kadrosuyla yaptı.Kendi eline kendi kadrosu gelse, o zamanki gibi kısıtlı imkanlara sahip olmasa , elindeki oyuncuların hepsini bilse bence başarılı olacak hatta bu sene bile toparlayacak bizi.3.oluruz 2. oluruz bilmem ama derli toplu takım izlettirecek

Sizlerde birşeyler yazın burda sadece teknik taktik konuşalım, seviyesiz konuşmalar olmasın.

• serdar kurtuluş yazmışım, serkan kurtuluş olacak.
  • valla hagi geldiğini belli etti ilk maçtan zor maçta puan kaybederiz diye düşündüm iyi bir maç çıkardı bu taktikle..Öte yandan ilerleyen haftalarda taktik tam oturur duruma göre haginin lüzümlu gördüğü yere takviye yapar... Yanlız Hagi'nin gelmesi iyi oldu Terimmi hagimi derseniz hagi derdim.
  • Bana kalırsa oyuncu değişiklikleri ve hazırlanan oyun stratejisi Tugay hocaya ayitti , yoksa ben Hagi'nin ıkı gunde Pino'yu gorup senden forvet olur dedıgını dusunyorum , Tugay Hoca hazırladı sanırım taktiği. Yanlız su konuda emınm oyuncular Hagi'nin konusmaları ve gelır gelmez elano , cana gıbı oyuncuları gazlayıp dırek oyuna surmesıı ıkı oyuncuyu kazanmamıza neden oldu dıye dusunuyorum.

Tebrikler Tugay hoca ve Hagi ...
  • hep beraber bir sonuca varmışlardır ama sahada da çok değişken bir oyunumuz vardı bakın 90 dakikasında hagi takımı uyardı volkan kale vurusu yapıyor 5 oyuncumuz fener yarısahasında emre çolak ve pino cezasahasının hemen önündeydiyler zaten bu sebeble 90.dakika bizim kalede değil , Fenerin kalesinde bitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.