Şimdi Ara

HAGI Olsaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lincoln'ün Hagi kadar olamayacağını dün gördük,Hagi Volkan'dan her ne kadar kalıp olarak küçük olsa da ona karşı ezilmezdi,o da kavga ederdi;ama Lincoln de yok o yürek

Bu kısım şaka tabii ki,Lincoln en doğrusunu yaptı,küfür etti mi etmedi mi karışmam;ama karşılık vermemekle iyi etti,çok komik görünüyordu ama olsun

Bir de dün Hakan Şükür filan Volkan'ı tutarken aklıma geldi,Hakan Şükür'e birisi Volkan'ın yaptığını yapsa ne tepki alır veya buna cesaret edebilecek birileri çıkar mı?

Bence Hakan Şükür küfür etmiş bile olsa Volkan ona bulaşamazdı,adam da bir karizma var çünkü

• iyide Hagi ile lincoln bir tutulmaski Hagi bambaşka bir futbolcuydu türkiyede oynamış en iyi 10 numara 1-Metin Oktay 2-Hagi daha iyisininde geliceğini zannetmiyorum
    Şaka bir yana ben o maçta oynasaydım karşımda biri takım arkadaşıma saldırıcak küfür müfür dinlemem azını yüzünü dağıtırdım heleki fenerbahçe maçında
  • Hagi olsaydı o golden sonra gider arkadaşları gibi golün sevincini yaşardı Volkan'ı tahrik etmezdi böyle bir olayda çıkmazdı.
  • Söylediklerimi çok ciddiye almayın,benimkisi fantazi sadece
  • Ağzını burnunu kırardım,öldürürdüm,asardım,keserdim,hede,hödö...

Klavyeyi eline alan Steven Seagal oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

Ağzını burnunu kırardım,öldürürdüm,asardım,keserdim,hede,hödö...

Klavyeyi eline alan Steven Seagal oluyor

Benim mi
  • Hagi kimse ile kiyaslanmaz bir oyuncu cok buyuk sanstiki bizde 4 sene oynadi allahin bir lutfudur Gs camiasina hagi.
    Dun gece Linconl bence okadarda kotu degildi formsuz temposu dusuk ama kimildama var iyi attigi toplar oldu mesala sabriye 3 4 tane birakti ama sabri inemedi bence Linconl Fb macinda okadarda kötu degildi yeterlimiydi hayir ama iyiye gidiyor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hagi 5 sene oynadı düzeltelim
  • Haklisin kardes pardon 4 sene terim 1 sene lucescu ile pardon.
  • kemalton@

Ben Lincoln'un dayak yediğini gören Gsli bir futbolcu olsam ağız burun kırardım diyen bir üye var da onun için yazdım.

Bu arada bu esprituelliğinin kaynağı nereden
  • hagi olsaydı kesin hastanelik olurdu
    o hırs ve sinirle volkanın önünde kimse duramazdı valla adam çıldırdı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.