Bildirim
Haftaya herkes Şükrü Saraçoğluna
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne zor durummuş arkadaş 3 yıldır zor durumdayız.Zor durum,zor durum diye uyutuyorlar tüm Fenerbahçe camiasını.O basiretsiz yöneticilere, o ruhsuz futbolculara tepki göstermemiz gerekirken hala destek mantığındasınız.3 yıldır hiç bir takımın veremeyeceği desteği verdik ne oldu ? Elde var 0.Uyanın artık. _____________________________ bütün çiçekleri kopartabilirler ama baharın gelişini engelleyemezler. -
tamam _____________________________
-
kasımpaşada yenerse harbiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kasımpaşa cezası kalktı diye sevinmiştim maça gidecez diye.bu maçtan sonra bir gram keyfim kalmadı maç için.hiç gidesim yok.
_____________________________ Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;#8230;
-
Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Desteklemeyeyim diyorum dayanamıyorum. Ama bu yöneticiler ve onun gereksiz futbolcuları oldukça eskisi gibi destek falan vermeyeceğim. Şu 3 sene de verilen desteğin karşılığını Baronileri falan izleyerek alıyoruz. Hak etmiyorlar desteğimizi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler