Şimdi Ara

Haftaya Beşiktaş-Fenerbahçe maçı berabere biterse Galatasarayımız Şampiyondur diyebilir miyiz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

bjk derbilerde çok agresif oynuyor.

fener beraberlik çıkarırsa sevinsin.

Kadıköydeki maçta Beşiktaş top felan oynamadı Fenerbahçe resmen ezdi beşiktaşı
  • Bjk nin bir adim onde oldugunu dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçı bjk alır gibi geliyor. Fakat şampiyonluk felan hemen uçmamak lazım daha erken.

• kasımpaşa maçında alenen takımın nasıl son dklarda canla başla kurtarıldığını gördüğümü için fb aynı TS MAÇINDA olduğu gibi rahat kazanacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Besiktas bel baglayacagimiz son takim. Fenerbahce rahat alir gibime geliyor.

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Besiktas bel baglayacagimiz son takim. Fenerbahce rahat alir gibime geliyor.

zaten biz birşeyler bekleyince ters tepiyor, belli mi olur belki kendi kalelerine 2 gol atarlar.
  • Biz Es-Es'i yenip kendi işimize bakalım

• Biz kendi işimize bakalım.

Dipnot: FB rahat alır maçı.
  • biz yenelim de gerisi önemli degil bence...
  • hakemller katledecek bizi

• fbjk macini bilmem ama kadikoye 9 puan farkla gitmek super olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

bence bjk yerine bursa puan alacak fb den.
    tahminim şu şekilde

bjk : 0 fb : 2
    fb : 1 bursa : 1 yada 2

kardeşim kusura bakma ama bursa bize gelince aslan oluyor fenere süt dökmüş kedi. en son ne zaman yendi bursa feneri?
  • FB yener.
  • Valla açık net söylüyorum Beşiktaş'a çok güveniyorum o maçta 3 puan alacaklar onlarda bizim gibi savaşacaklar hakem istediği kadar katletsin.
  • Fenandes şöyle , Fernandes böyle diyorlar sürekli. çıksın bu maçta göstersin gücünü. Geldiğinden beri bir tane derbi kazandırdığını hatırlamıyorum. Nasıl yıldızsa artık. Hadi utandır bizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: adogs

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

bence bjk yerine bursa puan alacak fb den.
    tahminim şu şekilde

bjk : 0 fb : 2
    fb : 1 bursa : 1 yada 2

kardeşim kusura bakma ama bursa bize gelince aslan oluyor fenere süt dökmüş kedi. en son ne zaman yendi bursa feneri?

bilmiyorum walla içimden o skor geçiyor.
  • Fenerbahçe'nin bizi yeneceğini düşünüyorum çünkü yok yani Beşiktaş da ilk yarıdaki hırs istek yok malesef zaten fb ilk yarıda bir tane atarsa maç kopar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: igunduz

bizim rakibimiz her zaman Fenerbahçe'dir. Onun için Beşiktaş galip gelsin

Rakibimiz Schalke. fb-kpaşa maçını izleyin emrede olsa fb'den hala cacık olmamış. Hıyar çok yoğurtta var ama karıştıran yok heralde. bjk feneri yenerse gs şampiyonluğunu zaten ilan eder (tabi es-esi yendik kabul ediyorum çok zor maç bence ) . bjk iyi top oynuyor eyvallah ama dandik takım kusura bakmasın kimse. Dandiklik şurdan geliyor kırmızı yiyiynce rakip çok rahatlıyorlar biz yaparız artık biz ederiz gibi. Oyuncuların kalitesi değil mantalitesi dandik yani..

Şurda kalmış 11 hafta bizim Es-Es'ten sonraki 4-5 maçımız rahat rakiplerle. fb ise bjk sonra bursaya sonra antalya ile karşılaşıyor . Burada bence en azından 4 puan kaybeder fb. bizim için önemli olan es-esi geçmek sonrası rahat gelir.

• eskişehir büyüklere asılan takım. zor maç..
  • beşiktaşa ayrı bir sempatim var aynı zamanda bizim gerçek rakibimiz fener.
    bunun için beşiktaşa canı gönülden başarılar diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.