Şimdi Ara

Haftasonu için seçtiğim maçlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu oynamak için 8 maç belirledim. Bunlardan 6 tanesiyle kupon yapıcam ama kararsız kaldım sizce hangi 2 maçı elemeliyim

157 G. Birliği - D. Bakır 1
    179 Birmingham(h) - Arsenal 2
    268 Bolton(h) - Man. Utd 2
    283 Marsilya - Bordeaux üst
    287 Zaragoza - Valencia 2
    409 Milan - Lazio 2
    412 R.Madrid - A. Madrid (4-6)
    444 Man. Cit. - Wigan(h) 1

• Milan bu sefer kazanır gibime geliyor.
  • marsilya bordeux maci bence en fazla 2 0 biter ancak yinede sen bilirsin birde Turk takimlarinin maclarina pek guven olmuyor ne olacagi hic belli degil :)
  • Abi Diyarbakır 0 veya 2 olur
  • milan - lazio maçında lazio'ya verme sebebim milan'ın tüm önemli oyuncularının sakat yada cezalı olmasıydı. diyarbakır maçını çıkartabilirim zaten içime sinmeyen maçlardan biri oydu. marsilya maçında zirveye oynayan iki takımın maçı bol gollü geçer diye düşünmüştüm ama ilk maçta 1-1 bitmiş bence değerlendirilebilir
  • Diyarbakırspor'u Süper lig'den düşürmezler.. Süpriz beraberlik veya sağlam; 2.5 altı oynanır... Bol şanslar...
  • Arsenal için zor deplasman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8 maçtır kazanıyor ve son 5 maçın 4'ünü 2 farkla kazanmış. Ayrıca ilk yarı oynanan birminham maçınıda arsenal 3-1 kazanmış ben arsenal 2 farkla alır diye düşünüyorum zaten böyle maçlarda puan bırakırsa şampiyonluk yarışından kopar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 26 Mart 2010; 14:37:46 >
  • Milan ve Diyarbakır maçlarına ALT seçeneği daha uygun
  • 287'nin 2 olma ihtimali az gibi
  • marsilya-bordeux maçı tarafsız sahada oynanıyor kardeş ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

8 maçtır kazanıyor ve son 5 maçın 4'ünü 2 farkla kazanmış. Ayrıca ilk yarı oynanan birminham maçınıda arsenal 3-1 kazanmış ben arsenal 2 farkla alır diye düşünüyorum zaten böyle maçlarda puan bırakırsa şampiyonluk yarışından kopar

Şöyle istatistiklere bakıp direk yorum yapmayın.Birminghamın evindeki bi maçını izledin mi hiç ? Köpek gibi oynuyo adamlar bu maçta arsenalin 2 fark atma ihtimali çok çok düşük.Birmingham'a su an evinde rahatça fark atabilecek bi takım yok ingilterede.Hatta ben maçın 10ç biteceğini ve binlerce kişiin kuponunu yırtacagını düşünüyorum.
    Diyarbakır maçı normal şartlarda banko 1 olur ama , bu maçta birşeyler dönebilir diye yanaşmıyorum ve yorum yapmıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.