< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Nisan 2023; 19:5:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 24 Nisan 2023; 19:5:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hafız olanlar kur'an-ı Kerim'i Aslında çoğu zaman unutmuyor çünkü hepsi neredeyse hepsi kurslara devam ederek hafızlıkların sürekli tazeliyorlar Maalesef şu anki Kur'an kursları Eskiden medreselerde olduğu gibi Kaliteli eğitim vermiyor sadece Kur'an'ın Arapçası öğretiliyor ve yıllarca hocalarından ne gördüyse onu ileten hocalar mevcut İslam'ı hiçbir felsefi yönden incelemiyor ve tamamen kabullenmeye ve sorgulamamaya dayalı bir eğitim söz konusu En azından tefsir dersleri ile Kur'an'ın meali ile ilgilenseler Kur'an felsefesini ve Allah'ın iletdiklerini daha iyi anlayabilirler ama bunu istemiyorlar ben aşağı yukarı üç buçuk 4 yıl bu kurumlarda eğitim şu anda din ile ilgili bildiğim çoğu şey kendi emeğimle elde ettiğim şeyler senin de dediğin gibi bu emek Keşke bilime yönlendirilse En azından bilime yönlendirilmese de ilimsel bir şekilde İslam felsefesi öğretilse daha iyi olur iyi eğitim verilmemesinin yanında iyi eğitim almamış eğitimden haberi olmayan kişilerin eğitim vermesinden dolayı 12-13 yaşındaki çocuklar karakterlerinin geliştikleri yıllarda bir sürü tramvaya maruz kalıyor dayak olsun sözlü şiddet olsun akran zorbalığı olsun
Sesli yazmayla yazdım soruların varsa yine yaz |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
hocam nasıl ezberlediniz respect |
kullanıcı adı mı değiştin |
Bir an gerçekten TUS2028Hedefİlk100 falan koyacağını düşünmüştüm < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |