Şimdi Ara

Hafıza Sarayı metodunu yapabilen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan söyleyeyim troller okumayın hiç.
    LYS Edebiyat kasmam lazım o kadar yazar-eser gözümü korkutuyor.Sherlock izlerken kullandığı hafıza sarayı yönetimini araştırdım.İlgimi çekti de biraz bu yönetimi kullanan var mı dh zor olduğunu biliyorum da belki çıkar buralardan

• Senaryodan ibaret degil miydi o?Bence öyle,varsa da 6milyarda ne kadar olabilir ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep Kalenderoglu

Senaryodan ibaret degil miydi o?Bence öyle,varsa da 6milyarda ne kadar olabilir ki

Doğru diyorsunuz ama internette bir şeyler okuyunca biraz gaza geldim heralde.
  • Roman Room ve Zihin Sarayı adlarıyla da araştır hocam kurgu değil gerçek bir muhabbet
  • quote:

Orijinalden alıntı: tRolling Stones

Roman Room ve Zihin Sarayı adlarıyla da araştır hocam kurgu değil gerçek bir muhabbet

sağolun hocam bakacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87245702&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87245702&p=1

Sağolun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor kardeş. onu oraya depolaması sıkıntı . çok zaman alıyor işe yarıyor olsada. sen sıkı tutup tekrarı çok yaparsan daha yararlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaius Cladius Glaber

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=87245702&p=1

Sağolun hocam

• Gaius Cladius Glaber kullanıcısına yanıt
    çok uzun zamandır yaptığım bişi zaten. ama özel isimlerle vesaire yapmak çok çok zor ama olayları aklına işlemek çok kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

çok uzun zamandır yaptığım bişi zaten. ama özel isimlerle vesaire yapmak çok çok zor ama olayları aklına işlemek çok kolay olur

nasıl başladın,yazar eser ezberlemek zor mu olur?

• quote:

Baştan söyleyeyim troller okumayın hiç.
    LYS Edebiyat kasmam lazım o kadar yazar-eser gözümü korkutuyor.Sherlock izlerken kullandığı hafıza sarayı yönetimini araştırdım.İlgimi çekti de biraz bu yönetimi kullanan var mı dh zor olduğunu biliyorum da belki çıkar buralardan

ulan ne oluyor dedim bi an için eski kullanıcı ismim gaius claudius glaber di bende bununla ilgili konu açmıştım. Araştırma sonuçlarıma göre taktik fos çıktı kardeşim. Taktik sağlam ama öğreticek ne usta var ne kaynak

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

zor kardeş. onu oraya depolaması sıkıntı . çok zaman alıyor işe yarıyor olsada. sen sıkı tutup tekrarı çok yaparsan daha yararlı olur.

heves kırma mode on şaka bi yana zaten öyle yapcaz gibi duruyor da unutursam falan diye endişeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaius Cladius Glaber -- 6 Ekim 2014; 0:57:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

quote:

Baştan söyleyeyim troller okumayın hiç.

ulan ne oluyor dedim bi an için eski kullanıcı ismim gaius claudius glaber di bende bununla ilgili konu açmıştım. Araştırma sonuçlarıma göre taktik fos çıktı kardeşim. Taktik sağlam ama öğreticek ne usta var ne kaynak

yolundan gidiyorum hocam yapacak birşey yok çalışcaz mecbur

• O metod cidden güzel bir sistem.Ama yapmak için aylarını hatta yıllarını ona vermen gerekiyor
  • Ted konferanslarından birinde bu metoddan bahsediliyordu. Konferası veren arkadaş bu yöntemle ilk katıldığı hafıza yarışmasında birincilik filan alıyordu. Bulursam atarım videoyu.
    Ek:http://www.ted.com/talks/joshua_foer_feats_of_memory_anyone_can_do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakuyar -- 6 Ekim 2014; 1:10:26 >
  • Gaius Cladius Glaber kullanıcısına yanıt
    özel isimler diyorumya sana. nasıl birkurgu kurabiliirsin çoğu imajj etmen gerekirken hayatında yuzyuze görüşmediğin isimler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlaksızFilozof

özel isimler diyorumya sana. nasıl birkurgu kurabiliirsin çoğu imajj etmen gerekirken hayatında yuzyuze görüşmediğin isimler olacak

Yani yazar eser gayet uygun
  • Yapabiliyorum yaklaşık 2 aydır sürekli tekrarla .
  • Nasıl bir yöntem izliyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.