Şimdi Ara

hafıza kartımda sorun var yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar cep telefonumda kullandığım 512 mb sony memory stick pro duo kartımın acronis programı ile imajını aldım ve yeni aldığım 2gb'lık sony mmc'ye klonlamaya çalıştım. sanırım beceremedim ve şimdi 2 gblık kartımda 462mblık bir partition oluştu, geriye kalan 1,4gb lık kısım ise ayrılmamış bölüm olarak kaldı,windows üzerindeki disk yönetimi altında da bu bölümü tanımlayamıyorum ,yeni bölüm oluşturamıyorum,, yani 2 gblık kartım 512 mblık kart gibi oldu... hangi programla nasıl düzeltirim bilmiorum,xp yuklerken disk oluşturup sildiğimiz (fdisk)bölümde kart gözükmüyor, anakartım desteklemiyo sanırım usb bellek olayını boot menusunde..windows üzerinden bunu düzeltebileceğim programlar yada yötemler nelerdir? yardımcı olursanız sevinirim.



  • bence öncelikle kartı pcde biçimlendir daha sonra telefonda biçimlendir belki düzelir... daha sonra system klasörlerini deilde sadece sana özel klasörleri uygun şekilde atmayı dene
  • sorunu çözdüm, onlarca program denedim olmadı.Sonunda hp usb storage recovery programı sayesinde eski boyutuna döndü kart.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.