Şimdi Ara

Hafıza Kartı SORUNU..!''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar kullanmakta oldugum hafıza kartımın kilidi kırıldı. Sandisk SDHC card 8GB.. Ne bilgisayar nede fotoğraf makinası karta işlem yapamıyor. Bu konuda yardımlarınızı istiyorum. Hatta daha açıklayıcı olması için resimde ekliyorum. Buna neler yapabiliriz ? Şimdiden teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 25 Nisan 2010; 14:18:06 >

• Kullandığın aparat değil dimi aparatsız 8 gb'lik kart?
  • evet bütün kart.
  • Oradaki parçanın amacı yazılmayı önlemek için okuyucudaki anahtarı açıp kapamak.
    Kartın kilidinin olduğu girintili yeri bant parçası vs ile düz hale getirip kullanmaya devam edebilirsin.
  • Dün sinirlenip karta biraz zarar verdim Şuanda olay başka boyuta geçti benim kilit sanarak açıp kapattığım zımbırtının içerde hiçbir fonksiyonu olmadıgını gördüm Meğer çalışıyo gibi görünüp hiçbirşey yapmıyormuş. Arkadaşlar resim eklyorum 2 adet çok net olması için makroyla çektim byutu biraz büyük olabilir bizahmet kurtaralım şu kartı

Hafıza Kartı SORUNU..!''
     Hafıza Kartı SORUNU..!''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 25 Nisan 2010; 14:17:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ontpl

Oradaki parçanın amacı yazılmayı önlemek için okuyucudaki anahtarı açıp kapamak.
    Kartın kilidinin olduğu girintili yeri bant parçası vs ile düz hale getirip kullanmaya devam edebilirsin.

Bende sana onu demiştim dikkatli okursan, kırmana gerek yoktu
  • ee şimdi ne yapacaz
  • Kartı bozmadıysan kenarını düz şekle getirebilirsen kullanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.