Bildirim
HAFIZA BÖLE İŞLEMİ LÜTFEN YARDIM..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Önce küçük harflerle "karşındakine bağırmadan" ve düzgün Türkçe ile bir yaz
sonra cevap bulunur elbet.... -
Eğer format atmadan bölmek istiyorsan öncelikle bilgisayarıma sağ tıkla "yönet" e bas solda "disk yönetimi" ne gel orda bölümlenmemiş alan olarak çıkar zaten ordan bölümlenmemiş yere sağ tıklayıp bölüm oluşturabilirsin benim pc de böülmenmemiş alan olmadığı için tam ayrıntılı olarak söyleyemiyorum
Diyelim ki bunu yapamadın o zaman xp cd sini tak pc yi restart yap first boot: cd rom seç ""önyükleme için bir tuşa basın"" der bas mavi ekranda allta bişeyler geçer sonra "enter" bas
c:...GB
bölümlenmemiş alan:...GB
diye çıkar ordan bölümlenmemiş alana gelip "enter" e bas kaç GB olmasını istiyosan seç sonra yine "enter" e bas (xp yi yüklemeye) biçimlendiriyor %100 dolduktan daha sonra altta "kopyalanacak dosyaların listesi oluşturuluyor" dediği an pc yi resetle bitiş...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X