Şimdi Ara

Hafif ve Ucuz Yollu Jant Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16" veya 17" ebatında 14" sac jantlarımdan çok fazla ağır olmayacak şekilde jant arıyorum.Hangi modelleri tavsiye edersiniz arabayı yormaması açısından hafifliğe bakıyorum.5x100 bijon aralığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 21 Mart 2013; 22:44:28 >

• Hocam çok zor inanın özellikle oz racing gibi markalar bile çinde üretim yaptıkları için çakmaları piyasada çok. 14' sac janttan daha hafif Tr'de sadece Enkei bulunabiliyordu fakat piyasada uzundur orjinalini bulunmamakta.
  • ben yeni focus 3 için 17'' jant araştırmasını yapmıştım..

kaliteli güvenilir jantlar çok pahalı çin malı jantlar çok ucuz
    ağırlıklarını dkkate almamıştım ama çin malı jant şahsen gidip görüp fiziksel olarak dokunmanızı öneririm fikriniz değişecektir..
  • teşekkürler
    peki 16" en hafif hangi jantı önerirsiniz. ? 9 kg bir jant için iyimidir ?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-5-bijon-opel-janti-115361391/detay?showViewPreferences=false ilanlı jantlar yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 25 Mart 2013; 21:43:27 >
  • Bu jant işi araba almaktan daha zor. İnternetten araştırdığım kadar Türkiye'de kaliteli jant bulmak çok kolay değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu jant alma işi araba almaktanda lastik almaktanda zor.
    arabanızın servisinde araç alırken jant ebatı büyüten filan oluyordur.servislere sorup 16 jant bulursanız almanız daha mantıklı olur.
    birde bayiden orjinali olursa ,yok bilezik derdi,balans sorunu filanda olmaz.
    örneğin,bu gün skoda efe ye uğramıştım.4 adet lastikli 205-60-15 alaşımlı jant vardı,kenarda lastik bölümünün arkasında duruyordu.üzerinde sıfır dunlop lastikte mevcuttu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz araba önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 kg (16.5lbs)16" ölçüsünde jant buldum nasıldır lastiksiz ağırlığı bu kadar birde sıradan bir 14" sac jant kaç kg geliyor ?? teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.