Şimdi Ara

hafif ticari mi yoksa binek araç mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
20.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • caddy tercihlerim arasında ama 60 bin tlyi bağlamak hiç içimden gelmiyor. belki de 30 bin tllik 2005-2010 arası 1,9 motor yada 2011/12 1,6 sportline olabilir. en azından daha az paraya ticari arabayı denemiş olurum. memmun olursam sıfırını alırım yada ix35 yada sportage gibi jiplere ilgi duyarım. hoşuma gitmezse geniş iç mekan ve bagajlı, yakıtı düşük octavia sedana dönüş yaparım.
  • kesinlikle doblo
  • Konu sahibi bence tekrar binek araca geçmiştir.
  • Ticari araç alan insanları bir türlü anlayamamışımdır.Karşı komşu sıfır doblo aldı.Aslında gerek yoktu ona.O fiyata bir sürü araç seçeneği vardı.Caddy,doblo,fiorino,connect vs. bindim hepsine ama konfor yok,yol sesi baş ağrıtıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

Ticari araç alan insanları bir türlü anlayamamışımdır.Karşı komşu sıfır doblo aldı.Aslında gerek yoktu ona.O fiyata bir sürü araç seçeneği vardı.Caddy,doblo,fiorino,connect vs. bindim hepsine ama konfor yok,yol sesi baş ağrıtıyor.

Geniş bir ailen varsa anlaman güç değil aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygun_ank -- 24 Nisan 2013; 19:27:55 >
  • Bir haber ver ne yaptın
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık-ilgili

caddy tercihlerim arasında ama 60 bin tlyi bağlamak hiç içimden gelmiyor. belki de 30 bin tllik 2005-2010 arası 1,9 motor yada 2011/12 1,6 sportline olabilir. en azından daha az paraya ticari arabayı denemiş olurum. memmun olursam sıfırını alırım yada ix35 yada sportage gibi jiplere ilgi duyarım. hoşuma gitmezse geniş iç mekan ve bagajlı, yakıtı düşük octavia sedana dönüş yaparım.

1.6 sportline yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

quote:

Ticari araç alan insanları bir türlü anlayamamışımdır.Karşı komşu sıfır doblo aldı.Aslında gerek yoktu ona.O fiyata bir sürü araç seçeneği vardı.Caddy,doblo,fiorino,connect vs. bindim hepsine ama konfor yok,yol sesi baş ağrıtıyor.

Hocam bizim aile kilolu.Ben hariç tabi. :)
    Mesela babaannem 130 kg.Annem 86 civarı.Sedan araçta arka koltuklara rahat sığıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

Mesela babaannem 130 kg.Annem 86 civarı.Sedan araçta arka koltuklara rahat sığıyorlar.

Bunlara çoluk çocuk falanda ekle hocam yetmiyor her aileye

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dediğin gibi çoluklu çocuklu aileler için bulunmaz nimet bu araçlar.Özellikle de aileler geniş ise.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dediğin gibi çoluklu çocuklu aileler için bulunmaz nimet bu araçlar.Özellikle de aileler geniş ise.

Yani caravelle sahibi aileler tanıyorum anlamak gerek bu adamları.

Helede doblo kangoo tarzı araçlar hem ucuz hemde her ihtiyacını karşılıyor.

• Aile kalabalık ise ticari uygun ama yok öylesine olsun diyiyorsanız binek otomobil uygun. Bence ticari araba ne uzun yol arabası nede şehir içi arabası.
    Komfor bakımından.
  • yeni doblo ve caddy binek ayarında yol tutuşlarıda kötü sayılmaz yol tutuş 1 connect 2 caddy 3 doblo özellikle premio modeli dobloda iyi
  • aslında dobloyada hayır diyemem. özellikle fiyatı 20 bin civarı olanlar herhalde işimi görür. memnun olmazsam aldığım fiyata yada bin lira altına satarım nolacak ki. ayrıca bu araçları düşünmemizin öncelikli nedeni konfor değil, öncelikle geniş hacim, bir yere giderken çok kişiyi bir anda götürmek olay bu.
  • konuyu açan bendim hemen yazayım gelişmeleri, önceden yazmadığım için özür dilerim gerçektende bilgilendirmek gerekiyor.

focus'u hiçbir yer almadı, para dahi vermediler, en son ford connect almak şartıyla ford bayine takasa verdik, 16bin saydılar yanlış hatırlamıyorsam. pederin ısrarı ile connect silver aldık, iyi fiyata aldık (35 küsüre).

berbat bir araba, insanı yoruyor, konforun k'sı yok, en kısa sürede kendime binek bir araç alıcam, focustan konekte geçmek attan inip eşeğe binmek gibi. peder memnunum diyor ama inadına söylüyor yoksa o da pişman, zaten bir insan ticari amacı yoksa neden ticari araç alır ki? genişlik, kalabalık aile olması buna bahane değil bu araçlar araç kavramında ticari dışında kesinlikle tercih edilmemeli.
  • Bu araçlar şahinden doğandan upgrade yapanlar için nimet.

Ancak eğer daha önce 95 model ve üzeri ithal binek kullandıysanız. attan inip eşeğe binmek gibi...
  • Öğretmen grubunda özellikle Caddy hastalığı var, sanırım az paraya çok otomobil mantığı ile alınıyor, ticari araç kullananlar hariç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Öğretmen grubunda özellikle Caddy hastalığı var, sanırım az paraya çok otomobil mantığı ile alınıyor, ticari araç kullananlar hariç.

özellikle bende sınıf öğretmeni olarak caddy almak sstiyorum:) ticari hiç bir amacım yok hatta babamın vs köy, bağ, bahçe işim hiç yok. tamamen aileye dönük kullanım. biraz da piknik, mangal için geniş bagaj arıyorum. hususi geçen dacia duster baktım, eski arabam brodwayden bile dandik geldi. skoda yetiye baktım, o da küçük geldi. ix35, sportage 100bine varan fiyatları var. en iyisi caddy diye düşünüyorum. çünkü sıfırı en fazla 60 bin tl. piyasada ise 27000- 33000 aralığında çok temiz caddyler de bulabilirim. ben konforu geçtim. illaki vw caddyde tatmin edecek kadar konfor vardır. işin gıcık tarafı sadece yıllık muayene, yüksek vergi ve hzı sınırının düşük olması.

• Hortlancam ama şimdi arka kapılar camlı olunca ruhsatta binek mi yazıyor? yoksa hafif ticari araç olarak mı gececek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticaretle uğraşıyorsanız ve aileniz benimki gibi kalabalıksa tabii ki hafif ticari araç. ticarette kullanıyoruz. pikniğe, yazlığa gidiyoruz. çok memnunum.yoksa binek alabilirsiniz. şimdi ellerinizden öperler bende bi bebe var, gülü civcisi gibi, ürkütmeyince sayaman.. şuan uzun şase yüksek tavan connect var. 110 HP. eğer bi bebe daha olursa transporter alacam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.