Bildirim
hafif kasmalar niçin sizce ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
düzgün bir soğutucu alıp işlemciyi de 4+ ghz yaparsan sorun çözülebilir.ısınmaya bağlı olduğunu sanmıyorum işlemcinin hızı yetmiyor 3.5 ghz kullanıyorsan. -
ssd yoksa ondandır büyük ihtimalle -
hdd den kaynaklı kardeşim ssd şart -
gece gece hiç güleceğim yoktu. oyunlardaki kasılmalar ile ssdnin hiçbir alakası yoktur. ssdnin oyunlara 1 fps bile katkısı olmaz.sadece loading süreleri kısalır. fx-8320 gtx 970i tam olarak besleyemiyor. o kasılma olduğu anlar oyunların özellikle işlemci gücünü daha fazla kullandığı sahneler. işte o anlarda tek çekirdek gücü ortaya çıkıyor. malsef fx-8320 veya 8350 bu konuda sınıfta kalıyor.işlemciyi 4.7,4.8 seviyelerine oc yapmanız gerekir. fakat yinede pek yeterli olmaz.günü kurtarır -
Şimdi ben oc yapmayı bilmiyorum ve anakarta güvenmiyorum Eksen bilgisayarda m5a97 r2.0 istedim ama le versiyonunu vermişler ben bunu pc eve geldikten sonra anladım tabi biosda 3 tane mod var herhalde dusul guc orta guc ve yüksek guc bunu yüksek olanına alsam işlemci en azından 4 ghz olur mu yoksa el ile mi yapmalıyım eğer öyleyse bi arkadaş anlatırsa oc yapmayı soğutucu alana kadar sabredip sonra yapacağım.
Edit: Yazmayı unutttum ssd soran arkadaşlar için 120 gb kingston ssd var ama oyunlar. 1 tb seagate barracudaya yüklü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exodia474 -- 6 Ocak 2015; 8:51:23 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap bekleyene kadar yüksek güç tüketimine alıp denersen daha hızlı sonuca erişirsin hemde o özelliğin işe yarayıp yaramadığınıda anlamış olursun.
Bendede oyunlar 4. HDD de kurulu ve oda mekanik bir disk ama kasma sıkıntım olmuyor sistemimde ssd ile toplam 6 HDD var, ben windows güç seçeneklerinden diskleri 5 dakika sonra kapat ayarladım kullanımda olmayan bütün diskler duruyor oyun açtığımda 4. disk çalışmaya başlaıyor ve dediğim gibi hiç sıkıntı yaşamıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X