Şimdi Ara

HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır aklımda olan fakat bir türlü zaman bulamadığım için ilgilenemediğim HAF932 kasama sonunda giriştim.

Öncelikle boyadan başlıyoruz.

Kasanın içler acısı ilk hali
     HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması[simage]http://i.hizliresim.com/eNXboX.jpg
    [/simage]
    Kasanın tüm perçinlerinin söküldükten sonraki paramparça hali.Tüm parçalara üstünkuru 600 su zımparası attım.
     HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması

Astar, vernik ve boyanın hepsini Akçalı marka kullandım.
    Zımparadan sonra 2 kat astar ve daha sonra Akçalı mat siyah boya attım. Küçük parçalara (hdd,odd yuvaları) 2 kat, kapaklara ve iç mekana 3 kat attım. 3 adet sprey boya gitti.
    Küçük parçalara 30dk arayla, büyük parçalara 2 saat arayla katları attım ve 24 saat kurumaya bıraktım. İşin sonunda 2 adet sprey vernik gitti.

Bu işi sakın ev içerisinde yapmayın ! Boya parçacıkları etrafa çok uçuşuyor. Odamdaki tüm eşyalar battı parkelerde katran gibi katman oluştu resmen + buram buram kafa yapıcı kokusu mevcut

HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması

Daha sonra en ufak boy perçinlerle birleştirme işlemini yaptım. Fabrika çıkışı gibi güzel oldu.

HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması

Boya işlemimiz bitti. Sıra geldi asıl olaya, oyuncaklarımız hazır.

HDD yuvasına bir delik açtım, kabloları geçirmek için. Dremel ile gayet kolay bir şekilde kestim ürün çok sağlam.

Aliexpressten engine start-stop kit aldım power startı buradan veriyorum. İç şerit led RGB olanından, kumanda ile 20 farklı renk ayarlayabiliyorum.
     HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması  HAF932 Mod - Boya - Sıvı Soğutma Çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 30 Mayıs 2015; 18:11:13 >

• Ürünleri aldım. Akçalı marka hepsi.

HAF932 için kaç numara perçin lazım bilen var mı ?
  • Naptın bende yapmayı düşünüyorum ?
  • zımparaya gerek yok zaten pürüzsüz yüzey ben sadece boya ile boyadım vernik falanda atmadım gayet iyi oldu vernik ile dahada iyi olur kanımca astar kullanıcaksan astarı attıktan sonra(kusuması şart) su zımparası ile üstünden geçmelisin
  • Attım boyayı mükemmel oldu.

Önce üstünkuru 600 su zımparası. Çift kat astar

Küçük parçalara iki kat büyük parçalara 3 kat mat siyah boya. (3 kutu gitti.)
    Aynı şekilde vernik.

Sağlam oldu ama hani bir yere çarparsan hafif kalkıyor boya.

Perçinlemesi uğraştırdı biraz ama değdi mi ? Kesinlikle.
  • SS ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Attım boyayı mükemmel oldu.

Aynı şekilde vernik.

hani resim yokmu üstad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 5 Aralık 2014; 3:44:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

Attım boyayı mükemmel oldu.

Aynı şekilde vernik.

hani resim yokmu üstad

parça bekliyorum hocam donanımı toplamadim daha. iyi oldu hatırlattınız kasanın resimleri aksama eklenecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne demek kardeşim canın sağolsun

sonucu merak ettiğim için sordum benimde merakım arttı bende birşeyler yapmak istiyorum ama cesaretim yok

herşey gönlünce olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

ne demek kardeşim canın sağolsun

sonucu merak ettiğim için sordum benimde merakım arttı bende birşeyler yapmak istiyorum ama cesaretim yok

herşey gönlünce olsun

Hocam boyayla ilgili resimleri ekledim, umarım fikir verir.
  • işte şimdi süper olmuş
  • Merhaba arkadaşlar,

Kasayla ilgili işim bitti. Tek sıkıntım sıvı istediğim renge gelmedi dye olmasına rağmen. Onu da bir dahakine farklı şeyler deneyerek çözerim herhalde. Ama bence güzel oldu. Şimdilik bu kadar.
  • Hocam güzel gidiyor
  • Elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.