zalman kim bilir ne zaman stoklara girer. Önce vatana baktım zaten ama yoktu. Aerocool da kötü bi marka değil diye biliyorum. DOkunmatik güzel duruyorda i dokunmatik ileride illaki bir sorun olur, diğeri hem 5 li. en iyisi ben 5 fan kontrol eden doknumatik olmayan modelini alayım değil mi ?
Haf x kasan var diye hava mi atiyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: marfoglu
Daha kasanın "K" sı yok meydanda. ya baktım kasalarına Fan kontolcüsü takanlar hem hızlarını ayarlıyorlar hem görsel açıdan çok güzle olmuş. Şu işide aradan çıkartayım dedim.
zalman kim bilir ne zaman stoklara girer. Önce vatana baktım zaten ama yoktu. Aerocool da kötü bi marka değil diye biliyorum. DOkunmatik güzel duruyorda i dokunmatik ileride illaki bir sorun olur, diğeri hem 5 li. en iyisi ben 5 fan kontrol eden doknumatik olmayan modelini alayım değil mi ?
Istanbulda iseniz stokta bulunan magzalardan temin edebilirsiniz. Aerocool da kaliteli markadir ama zalmanin yaninda sozu gecmez. Ille de aerocool alinacaksa bence dokunmatik olan alinmali haf a o yakisir aerocool kaliteli firmadir ileride. Sorun cikartacagini sanmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: OHePSiyaHGiyeR
quote:
Orijinalden alıntı: marfoglu
Daha kasanın "K" sı yok meydanda. ya baktım kasalarına Fan kontolcüsü takanlar hem hızlarını ayarlıyorlar hem görsel açıdan çok güzle olmuş. Şu işide aradan çıkartayım dedim.
Saka yapiyorum dostum biliyorsun.Ben fan kontrolcusu dusunmuyorum simdilik ivyler kepler gelsin bir kurayim extralari sonra dusunecegim.