Şimdi Ara

HADİSE, Lamborghini Gallardo Almış [1.000.000 TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
7.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadisenin yaptığıda işmi kardeşim.o zaman gitsin belçikada yaşasın...
  • 2009 yılında Eurovision'da Eurovision düm tek tek yarışmaya kadar gözümüze soktular hadiseyi 2010 - 2011 yıllarında hadise kadar abartıldığını görmedim ben diğer yarışmacıların eurovision'u bile olacağı gün öğrendim

Orijinalden alıntı: selpe_78

quote:

Orijinalden alıntı: dermeister01

bu devletin ayıbı...bir arabadan %80 vergi istersen işte böyle kaçırırsın mükellefi.

Bu sadece Devletin ayıbı değil !!!
    Bu ülkede astronomik gelire sahip sanatçı ! olsun iş adamı ! olsun birçok kişi vergi kaçırmanın yollarını arıyor ve yasal boşluklardan faydalanarak vergisini tam ödemiyor.Evet denetlemek görevi Devletindir ama bir de vatandaş sorumluluğu vardır.İnsanlar havasını soluyup,yaşadığı bu güzel ülkeye kazık atma yarışına girmemeli,vatandaşlık bilinciyle hem hakkını aramalı,savunmalı hem de görevlerini yerine getirmeli.Ne aç kalır ne açık o zaman ama biliyorum ki zihniyetimizi değiştirmedikçe bu söylediklerim hayalden öteye geçemez.
    Avrupalı,Amerikalı bizden daha akıllı değil ama herkes hakkını,hukukunu biliyor oralarda.Devlette yasalarıyla kimseye göz açtırmıyor tabiki.Ama ne yazık ki halimiz,ahvalimiz bu.İnşallah yarınlar daha güzel olur diyerek bağlayalım.

katılıyorum arkadaşım. çok isabetli olmuş yorumun.

• Oh ne güzel memleket varya birde hiçbirşey olmamış çifte vatandaşlığa vuruyor. Türkiye sayesinde trilyonluk oldu ne güzel minnet ediyor.......

> > < <
  • Sahnede kilot göstererek para kazanmanın en güzel örneği Hadise diyebiliriz.Kendisi bence tipsiz,yeteneksiz ve çakma Beyonce : )
  • Kadının bacakları Roberto Carlos gibi . Ne buluyorlar anlamıyorum ses yok bir şey yok. Gerçi ülkemizdeki çoğu şarkıcıda iş yok. Canlı performansları çoğunun rezalet.

Ben Hadise'nin en çok kazanan olduğuna inanmıyorum.
    Bence gelirini tam olarak göstermiş, ama vergisini Belçika'dan vermeyi tercih etmiş. Hoş mu, bence değil.
    Türkiye ile Belçika arasında çifte vergilendirmeyi önleme amaçlı bir anlaşma olduğunu duymuştum.
    Bu arada Belçika'da Gelir Vergisi oranı yanılmıyorsam %25, yani çok da düşük değil.

Ama bu ülkemizde gelirini düşük gösterenlerin vergi kaçırdığı gerçeğini göstermez.
  • parayı bizden kazan vergiyi başka yere öde.isterse %500 vergi olsun o arabayı alacak parayı nerden kazandıysa vergisini de oraya ödemeli.bu ülkenin gerçek sanatçıları yoksulluk içinde yaşıyorken bunun gibi soytarıları baş tacımız yapıyoruz.
  • imkanı olsa herkes aynı şeyi yapar bide adaletli bir vergi yok çünkü haraç veriyoruz
  • Boş milliyetçilik. Şirketi oradaysa elbette oraya vergi ödeyecek. Burada açıpta kazancının %80 ini, bizim hükümetlerin beceriksizlikleri ve peşkeşleri yüzünden buraya mı ödeyecekti? Çok kazanıyor olabilir, gitmezsiniz o zaman konserlerine. ÖTV nin KDV sini alan bir devlete vergi vermemekle akıllı davranıyor. Önce devlet adam gibi vergi koyacak, ben insn gibi yaşarsam, elbette bu ülkede kurar şirketimi, bu ülkeye veririm vergimi. Ama işyeri aç, peşin vergisi, stopaj vergisi, Bağkur vs diye devlet tepeme çöksün, sonra da millet vergi kaçırıyor. Bi nefes alalım be, bi müsade et.

Defalarca yazdım yine yazıyorum. Bu ülkenin en zengin sanayicisinin en dandik konserve firmasının yerleri ve duvarları en pahalı granit kaplı. 2 katlı binanın asansörü Otis marka, yani en pahalısı. Her odada klima var. Bina paha biçilemez, ama bunların hepsi masraf gösterilip vergiden düşüldü. Üstüne üstlük bina çok çok çok değerlendi. Satsa 3 tane aynı binadan diker. Demekki devlet vergi toplamayı bilmiyormuş. Ona buna b.k atmaya kalkmayın, 1 TL lik benzini 4,5 TL ye alıyorsanız, bu ne benim ne Hadisenin yüzünden, bu vergisini toplayamayan devletin suçudur.

Haa, vergiyi toplayıp ne yapıyor? Duble yollar, otobanlar yapıyor. Ertesi gün gidip onları kazıyor. İSKİ si, İGDAŞ ı, TEDAŞ ı TTelekomu...Mercedesi beğenmeyip zırhlı BMW siparişi veriyor. Maliye bakanının oğlu ithalat yaparken vergi düşürülüyor, ithalat bitince tekrar yükseliyor. Bunları da gözümüze soka soka dalga geçer gibi yaptılar, ama milletimin yarısı memnun. Söylenecek söz yok.

Demekki neymiş, Hadise salak değilmiş. Tarkan da burada kazanıp Amerikada yiyor. Ben de vergilerimin birilerinin poposu rahat etsin diye trilyonluk araba alması için değil, bana hizmet olarak dönmesi için harcanması taraftarıyım. Hadise de benim gibi düşünüyormuş demekki.

Bana bir söz verilmişti ben küçükken. Parasını ödeyince köprüler ücretsiz olacaktı. Şimdi Koça Sabancıya, Doğana şirin görünecem diye vergi almayıp, bana o işkenceyi çektiriyorlarsa, sonuna kadar Hadisenin arkasındayım. Hatta ben de şirketimi yurtdışına taşısam, hiç fena fikir değil. Salak gibi benzini pahalı alıyorum. SSK sı bağkuru, peşin vergisi, yıllık vergisi, stopajı KDV si, ÖTV si b..ku püsürü derken anam ağlıyor, beyefendiler Somaliye ailecek yardıma gidiyorlar. Maksat gezi olsun.

O kadar milliyetçiyseniz, beyefendinin abisi neden Amerikada yaşıyor, oraya vergi veriyor, kızı neden Amerikada okudu, TC de üniversite mi yoktu, hadi okudu da buraya döndü, şimdi memlekete ne gibi faydası var onları sorgulayın.

• quote:

bu devletin ayıbı...bir arabadan %80 vergi istersen işte böyle kaçırırsın mükellefi.

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Ne alakasi var bunun gibiler vergisini vermedigi icin otomobilden %80 vergi aliyorlar.

bakış açısına bak yaa...tam tayyibin aradığı seçmen zihniyeti. TR ile belçikadaki vergi aynı olsaydı.sence yinede belçikadamı öderdi vergisini.yüksek vergi her zaman için insanları vergi kaçakçılığına ve bu tür 2. ülkelere yönlendirir insanları.Türkiye bu kısır döngü içinde.benzinde yapılan kaçakçılık devletin benzinden aldığı vergiden fazla ama süper zeka devlet adamları bunun farkında değil.yani kaçakçılığı ve bu örnekte olduğu gibi sanatçıların, zenginlerin taşıtlarını yurt dışına kaydetmelerini engellemenin tek yolu vergileri makul seviyeye getirmek.

Avrupanin bircok ulkesinde gelir vergisi turkiyeden daha fazla. Belcikayi bilmiyorum, arastiracagim.

• sadece gelir vergisine bakma.ötv,mtv gibi bilimum ucube vergilerde varmı onlarada bak.ayrıca benzinin litre fiyatına ve vergi yüzdesinede bak.sonra kişi başına düşen milli gelirle bu vergileri kıyasla o zaman belkide belçikaya ble göçmek istersin
  • Belçikada Türkiyede, TR de Belçikada beyan ediyormuş gibi gösteriyorlar, mevzu şu anda popüler olunca kısa zamanda TR de Maliye len başı derde girebilir Çifte vergilendirme anlaşması varmı bi inceleyin

Orijinalden alıntı: ogameci

o güçlü arabayı 2 günde çarpar gibime geliyor

+1

Orijinalden alıntı: electrostatic

adaletine kurban olayım yalan dünya...

niye ? çok mu çalıştında alamadın ?

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

yat limanlarına gidip bakın bakalım Türk bayraklı kaç tane süper lüks yat var . bir de çibuti adası ( veya benzeri ) bayraklıları sayın :)

Gecen gun once atakoy marinadaydim sonrada Bursa mudanya Marinaya geçtim;
    %80 Amerikan bayrakli, %10avustralya bayrakli, %5 Turkiye bayrakli, %5 diger ülke bayrakli...
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.