Şimdi Ara

hadi hadi itiraf edin şu an kimi seviyosunuz derteleşelim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
5
Favori
3.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

Üniversite 2.sınıfım lise sondan beri görmediğim kızı halen seviyorum. Ulan tam da kafama uyan kızdı, cesaretime sıçayım işte kız gelip soru anlattırırdı son sene, mesajlaşırdık geceye kadar, şu an düşünüyorum da en salakça esprilerime bile gülerdi, öküz değilsin gel söyle diyordu resmen ama nerde bende o özgüven. Sonra sınav dönemi falan derken zaten unuttuk birbirimizi. Halen adres çubuğuna "t" yazdığımda onun twitterı çıkar. O beni düşünmüyor o ayrı mesele. Başka birini de sevemedim daha doğrusu sevmek istemedim çünkü ben istemsizce boş kaldığımda o t harfine basacağım, biliyorum kendimi. Biriyle birlikte olsam ona haksızlık olacak. İnşallah unuturum.

Ayrıca koyacağınız playliste mıçayım arkadaş gece gece tam iddaadan 200 lira vurmuşum 89'daki golle kafam rahatken gelip yapılır mı bu? Aha bak yine açtım twitterı memnun musun?

Bir gülüşü var sanki cuma günü son iki ders beden

Son kisma güldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duygu diye 1 kız yan sırada oturuyor.

Anlayamazsınız...

• Merve niye sevmedin beni mervee
  • 8inci sınıfta aşık olmuştum. Dershaneden sınıf arkadaşımdı. O dershaneyi ücretsiz kazanmıştım , derslerim çok iyiydi. O beni arkadaş olarak görüyordu tabi :D Aşktan gözüm kör olduğundan doğru düzgün bi okul kazanamadım. Yollarımız bir şekilde ayrıldı. 5 yıl lise okudum , 4 yıllık üniversitenin sonuna geldim. 9 yıl geçmiş. İçimde hala aynı yangın. Ayda yılda bir karşımdan gelse , elim ayağım titrer hep. Derste yazıştığımız küçük kağıtları saklarım haala. Parfümünden alırım sürekli , kokusunu unutmamak için. Olsun be , o da beni sevsin diye sevmedimki ben onu. Ben sadece , SEVDİM.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Hocam mühendislik okumayı düşünüyorum 50 erkek 3 kız. Bana uymuyor senin planın galiba

Edit : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostInTheShell -- 3 Ekim 2014; 21:41:04 >
  • 1 haftadır onu görüyorum ama bi naber bile diyemiyorum
    adınıda bilmiyorum nasıl açılıcam onuda bilmiyorum ilk defa bi kıza açılıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Geçen sene merhabalasiyorduk,az da olsa konusuyorduk, yazin instagramda karsilikli foto begeniyorduk. Okulun ilk günü o sonradan geldi bi merhaba günaydin bile demedi. Benim bildiğim sonradan gelen selam verir. Tek olsa belki gider ben selam verirdim de yaninda baska kizlarda oluyor. İşte 2 haftadir selamlasmadik bile. Hatta bugun benim on siramda oturuyordu. Yine sonradan geldi ama yine bir seslenme yok. Eğer mecbur kalmazsam o selam verene kadar ben de selam vermiyeceğim. Ne saniyorlar bunlar kendilerini? Ben o kiz gelince hemen yanina giden tiplerden değilim ve belki de bu yüzden kaybediyorum.

Edit: Öyle aşırı güzel biri de değil normal bir kız ama zaten biz de brad pitt değiliz. Standartlara göre iyi.

Edit2: Bi de ben bunu gecen sene tanistiktan sonra facee eklemiştim. Bir ara profilini dondurdu sonra tekrar açmış ama benim haberim yoktu. Sonra ben instagramdan takip etmeye başladım o da takipe etmeye başladı. Sonra birgün facete bir baktim ortak arkadaslar var ama ben arkadasi değilim. Böyle oldugunu daha onceden gorsem eklermiydim instagramdan onu :( Ama dursun o aklimda planlar var onlari gerceklestirip bende onu instagramdan takip etmeyecegim

Edit3: konuyu açan arkadasa cok tesekkürler.içimde kalmisti kimseye anlatsmiyordum. En azindan buraya doktum icimdekileri.

Edit4: Aslinda aklimda hala eskiden hoslandigim kiz var ama kizi 2 yıldir gormuyorum. Son gordugumde sinavdan cikmistik lysden. Otobus bekliyorduk. Caktirmadan o bana bakiyordu ben ona bakiyordum. Onun otobusu once geldi. Bayada kalabalikti. Tam binecekken soyle donup bir bakis atmazmi bana. O an bittim ben. Sonra pencere kenarinda oturuyordu. Yaninda da bir akrabasi vardi. Ona gosteriyordu beni. Sanirim bizim siniftan felan diyordur. O günden sonra hiç görmedim reelde. Sosyal medyada arada resim paylasiyor en azindan yasadigindan haberim oluyor. Bilgisayar muhendisligi okuyor ama sosyal medyayla arasi hiç yok. Aradan 2 yil geçmesine rağmen kalbimin bir tarafinda hala duruyor. Heralde hiç unutamayacagim.

Bugün yine instagramdan attığım 3 fotoyu beğenmiş. Tövbe estağfurullah ya. Bayramdan sonra ne olacak bakalım.

• Sevgilisi olan bir kıza aşığım aynı sınıftayız ve sabah akşam aklımdan çıkmıyor arkadaş olarakta çok yakınız ne yapacağım bilmiyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Bugün gidemedim yanına.Otobüs için kartım yoktu, dolmuş yoktu, ailem evde değildi araba da yoktu.Büyük ihtimal benden hoşlanıyor ama.Bir de farklı şehirde üniversite kazandığım için pek gelecek yok zaten.Zamanla geçer gibi.

ah aynı durumdayım yemin ederim gözüm kimseyi görmüyo o kadar güzel kız olmasına rağmen.
  • onu hergün görüyorum, kilometrelerce uzağımda, onu sevdiğimden haberi yok, onu sevdiğimi sadece ben biliyorum, adını duyunca kıskançlık ağır basıyor ve kalbim ayrı şekilde ritimleniyor ve midemde kelebekler uçuşuyor. onu başka erkeğin yanında görürsem asabi olurum ve kontrolü kaybederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onunla lise3 de tanışmıştım sonrası ygs lys hazırlıgında aynı sınıfa geldik aramız çok iyiydi açılmış gibi birşeydim onunda sevdigini hissediyordum ama birden bire herşey değişti tam tersine döndü üniversiteye başladım hazırlık bitti mesajlar attım konuşmaya çalıştım hiç geri dönmedi şuan üni1. sınıftayım neredeyse 2 yıl olacak onu görmeyeli ama hala seviyorum.
  • Tek düsündügüm o sehri terkettim gurbete ciktim halen dusunuyorum baya bi ciktik 4 sene felan 8 senelik toplam bi iliskimiz oldum saten beraber buyuduk komsumdu halende memlekette komsum ben ailemde sulalemden herkesden vazgectim gurbetr gittim ama ne yazikki unutamadim simdi bayrama geldim gecen goz goze geldim yan evde lturuyor olmasi oyle bi aci koyyor ki kapiya ne zaman ciksam onu gormem

En kötüsüde halen seviyoruz birbirimizi ama o haletmedi beni kac defa aldatti sonuncuda bir terkettim bidahada arasada ciksakda guven kalmadi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Knights of Cydonia

En yakın kız arkadaşımı seviyorum. Onun sesiyle, gülüşüyle o kadar mutlu oluyorum ki. Onun bana bir kere bakmasıyla dünyalar benim oluyor.
    Onun arkadaşlığı dostluğu beni mutlu etmeye yetiyor. İlerisini ondan istersem elimdekini de kaybetmekten çok korkuyorum. Söylemeyip başka birisine gider diye de çok korkuyorum.
    Dışardan kim görse bizi birbirimize yakıştırıyor. O da ne bunlara hayır diyor ama evet de demiyor. Sessiz kalıyor. Evlilik hayalleri kurduğumuz da oluyor birbirimizle. İstemeye gelirsin şöyle böyle konuşuyoruz işte daha bir sürü şey...
    Bunlarla boş yere umutlanıyor muyum diye soruyorum kendime hep.

aynısı geldi başıma, 9 aydır çıkıyoruz. hatta daha büyük şeyler de vardı arada sen artık sevdiğini ve farklı olduğunu hissettir yakında dayanamazsın zaten kız şaşırmasın bari

• Tam 3 sene once dershanede ayni siniftaydik. Tanismistik diyemeyecegim cunku 3-4 kere konusmusuzdur en fazla. Her arkami dondugumde goz goze geliyorduk. Ama yapicak birsey yoktu cunku uzaktik. Deliler gibi sevdigimi daha sonra anladim, dershaneden ayrilinca. Daha sonra 7-8 kere internetten konustuk ama ben ona adimi soyleyemedim. Her onu dusundugumde Guns N' Roses- Don't Cry dinledim. Belki de bu sarki yuzden hala unutamadim.. 3 sene oldu gormeyeli belki eskisi kadar degil ama seviyorum ve belki o benim adimi coktan unuttu..

• eskiden her gün görürdüm aynı sırda otururduk saolsun 2 sene önce lise geçince ara bozuldu annesine bile mesaj attım yazsın diye sölerim ben ona dedi hala ses soluk yok
  • 4 ay once okulun otobusunde gormustum 2 gun once tekrar gördüm mal mal etrafa baktım butun gun.kız da bana bakıyo fakat neden baktıgından pek emin degilim acıkcası emin olsamda gidip konusamam oyle yani elimde ne ismi var ne de okudugu bolum gerci olsa ne olacak olmasa ne olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevemiyorum, henüz doğru kişiyle karşılaşmadık sanırım

• Ayrılalı 7 ay oldu aynı şehirde bile değiliz artık.
    Başka şehire gidince kolay olur farklı kişiler girer hayatına unutursun demişti.
    Hayatıma giren tek şey yokluğu oldu.

• Ulan bi ben mi aşık olamiyorum arkadaş aslında gayet memnunum bu halinden de ne biliyim birini sevip ayrilmis olsam o dertle sabaha kadar icsem mesela hic yapamiyacam galiba

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.