Şimdi Ara

Hadi Gece sohbeti Yapalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Finale çalışıyorum çok sıkıldım hadi biraz kafamız dağılsın benim gibi ders çalışanlar varsa.
    Şu an neyi kimi düşünüyorsunuz?
    Kendinize ait sıkıntılarınız neler.?
    Bu gece neler yapcaksınız?
    gibi aklınıza gelenleri yazın konuşalım eğlenelim dertleşelim
    ..elimden geldiğince yazdıklarınızı cevaplamak istiyorum. Güzel bi sohbet ortamı oluşturalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ünal -- 20 Haziran 2016; 1:33:11 >

• bölüm , okul ne hangi ders ?
  • lys mat iğrenç geçti dh da moralimi düzeltmeye çalışoyrum
  • Sdü Tıp.
    Dönem 1 finali.
  • Ygs nasıldı hocam. Hedefiniz nedir
  • Ygs5 81K hukuk hedefliyorum eskişehir konya falan gelmiycek artık daha küçük çaplılara bakıcaz
  • Antalyada yapacağım bir haftalık tatile doğru babamla yoldayız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Muhabbet Kralını Açın
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaşınız kaç? yeni mezun mu okuyan mı_?
  • Sc Violet kullanıcısına yanıt
    nerede tatil yapcaksınız? memleketim Alanya
  • Okul dersleri ve yazılılar sizi zorlayabilir tabi bazı okullar bu durumu bilerek kolaylaştırır yazılıları. Ama aynen zorlamaya devam ederlerse bi okul bi dersane zor olacaktr. Ancak derece yapanların çoğu 12.sınıf öğrencileridir. tavsiyelerden önce,

hedefiniz nedir bölüm okul net puan??
  • quote:

Orijinalden alıntı: unaloner

nerede tatil yapcaksınız? memleketim Alanya

Hocam alanyada değil antalyada hotel dioniste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu düşünüyorum
  • Çalışmak ve ardından da şans önemli. Kuzenimin ve bi arkadaşımın üni tercihlerinde yardım ettim. Gelmez dedikleri yerleri yazdırdım zorla. Çünkü ailesi ve rehberlik hocaları boşuna yazma gelmez boşuna umut oluır dediler. onlara inat yazdırdım. ve ikisi de hiç ummadıkları yerlere gittiler. birisi işletme birisi çocuk gelişimi ama gerçekten puan ve sıralama çok farklıydı.
    Elbette çalışırsan olur. önünde koskoca bir sene var. Hem tek şansın da yok ertesi sene daha iyi bir çalşmayla daha iyi puanlarla daha iyi yerler bile olur. Ben ikinci senemde kazandığım okulu 1 sene sonra bırakıp tekrar hazrlandm ve tıpı kazandım yaşım ilerledi ama olsun. kesinlikle pes etme. Senin ömrünü geçireceğin meslek söz konusu olan 1-2 sene onun için harcamışsın hiç önemi yok ileride mutlu olmayı düşün.
  • rica ederim. istedeiğin zaman dm'den de ulaşabilirsin bana. Hatta matematikte sorularına bile yardımcı olurum. İyi çalışmalar
  • usta kaç yaşında başladın tıpa ?
    bende şimdi istemediğim bi yerde okuyorum 95 liyim 1.sınıf bitti, bu saatten sonrada bırakmak olmaz aslında ama insanın kafasına türlü türlü şeyler giriyor .
  • 22 yaşnda başladm ancak çalıştım çok zorlandm sınıfı geçemedm hala 1.sınıfm. komite sistemi olnca tüm derslerden aynı anda sınava girmek cidden zorluyor vize olayı yok . cidden çok çalışma isteyen bi bölüm. şuan 24 yaşndaym.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.