Arkadaşlar 2-3 hafta önce tamamen şans eseri olarak Creepypasta diye bir site buldum ve insanların yazdıkları korku hikayeleri paylaşılıyor ve beğeniliyor. Açıkçası siteye giremedim. Böyle diğer alıntı yapam sitelerden bir kaç hikayesini okudum hoşuma gitti. Bu arada yanlış bilgi değilse korkunçlu karı da ordan çıkmış. Okuduğum hikayeler fazla değil smile.dog, slender man ın bazı hikayeleri, barbie.avi okudum. Gerçekten tüylerim ürperdi ve okuduktan sonra arkamda sürekli bir şey olduğunu zannettim hiç arkama bakamadım dubstepin sesini sonuna kadar açtım korkumu bastırmak için. Sizin elinizde türkçe yada ingilizce creepypasta hikayeleri varsa burda paylaşında birlikte korkalım!
YOK BİZİM ÖYLE HİKAYELERİMİZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Soopr.Owl* -- 1 Ağustos 2013; 7:36:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: christopher smith
ŞU CREPPY PASTA HİKAYELERİNİ TÜRKÇE PAYLAŞICAK BİRİ YOKMU
PASTANIN ÇOK GİZEMLİ BİR OYUNU VAR THEATER ADLI İNDİE OYUN ŞİMDİ ADAM TİYATRO SALONUNA GİDİYOR YÜZÜ ANLAŞLIMAYAN TİYATRO GÖREVLİSİ FİLMİN TADINI ÇIKARIN DİYOR ADAM SÜREKLİ AYNI DÖNGÜYÜ TEKRARLIYOR İSTİYEN OLURSA PM DEN ULAŞSIN
Türkçe olmasına da gerek yok eğer paylaşıcaklarsa. Çünkü çevirenler bazen saçmalayabiliyorlar tanık oldum buna.