Şimdi Ara

Hadi Belgesel İzleyelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
7
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu pazar gününü boş boş dolanarak geçirmemeye ne dersiniz?
    Gelin 1-2 belgesel izleyip, hem genel kültürümüzü genişletelim, hem boş zamanımızı değerlendirelim.

Barajlarla ilgili harika bir belgesel;

Geçmişten Günümüze; Gökdelenler;

Yeraltı Şehirleri ~ İstanbul;

Türkiye'nin En Büyüğü ~ Deriner Barajı;

• Kültür Bilim'e açsaydın konuyu. Buranın %90'ı belgesel diyince DNS ayarlarını 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yapıp senden link bekler hemen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Kültür Bilim'e açsaydın konuyu. Buranın %90'ı belgesel diyince DNS ayarlarını 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yapıp senden link bekler hemen..

• Videonun bulunduğu kanalı subscribe ettim ama kanalda video yok diyor, nasıl oluyor bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 16 Aralık 2012; 15:22:54 >
  • Güzel bir konu olmuş mega yapıları izlemiştim çok güzeldi. Barajları izleyeceğim şimdi. Teşekkürler.
  • Barajlarla ilgili harika bir belgesel;

sırdan başladım izlemeye saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Bu pazar gününü boş boş dolanarak geçirmemeye ne dersiniz?
    Gelin 1-2 belgesel izleyip, hem genel kültürümüzü genişletelim, hem boş zamanımızı değerlendirelim.

Barajlarla ilgili harika bir belgesel;

Geçmişten Günümüze; Gökdelenler;

Yeraltı Şehirleri ~ İstanbul;

Türkiye'nin En Büyüğü ~ Deriner Barajı;

tv.lerde durum içler acısı !

gündüz kuşağında; kanal 7 ve samanyolu tv. akşam kuşağında ise sadece samanyolu tv belgesel yayınlıyor.

diğerlerinde günün herhangi bir saatinde belgesel yayınlayacak en ufak bir cesaret ve babyiğitlik yoktur. ancak rtük ceza verirse yayınlarlar.

belgesel dışında, ne kadar abuk sabuk ve saçma sapan programlar varsa gırla giidyor..!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dizi izler gibi film izlemek
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk TV'leri maalesef kafa yapısı olarak çok geride.
    Ben izlemiyorum. İnşAllah bu durum en kısa dönemde düzelir.
  • quote:

Kültür Bilim'e açsaydın konuyu. Buranın %90'ı belgesel diyince DNS ayarlarını 8.8.8.8 - 8.8.4.4 yapıp senden link bekler hemen..

• Nat Geo yok d smartta , discovery var ama ikisi de olsa fena olmazdı
  • İzleyin Beyler.
  • quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben tamirat talilat ın bölümlerini izleyebileceğim bir site arıyorum olan var ise pm atabilir mi ? West coast customs falan
  • Bu harika paylaşım teşekkürler.
  • İzlemek isteyebilirsiniz bu gece.
  • barajlar,gökdelenler... gibi şeyleri anlatan belgeseller ilgimi çekmiyor.genelde hayvanlarla ilgili belgeseller veya savaşları anlatan belgeseller izlerim.
  • ekledim favorilere izleyeceğim
  • mesaj otlansın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.