Başka maçlarda istediğiniz kadar kadar hata yapabilirsiniz. FB maçlarında kesinlikle hata yapmayın. Hata yaptığınız zaman bilin ki. Siz dünyanın en kötü en beceriksiz ve hatta satılmış hakemi olacaksınız. Diğer maçlarda hata yaptığınız zaman, lehine hata olan takım ve diğer takımlar aman sende olur böyle şeyler tavırları takındığı için en fazla bir hafta rahatınız kaçar sonrasında yapılanlar unutulur gider.
Dediğim gibi sakın ha FB maçlarında hata yapmayın. Yaparsanızda diğer takımların topluca gırtlağınıza yapışacaklarını bilin.
Bir kaç sözümde federasyonlara. Aman ha sakın ha. Adaletli de olsa diğer takımların hakkında vereceğiniz kararları yumuşatın 3 ceza yerine 2 ceza verin. FB'ye ise 1 ceza yerine 2 ceza verinki diğerleri mutlu olsun. Diğerlerinin lehine daha fazla hatalı karar verin. FB lehine ise daha az. Böyle yaparsanız. FB taraftarı ve yönetimi isyan eder ama. Boşverin onları FB'nin isyanlarına yapanlar sizleri korur destekler. Siz onların gönlünü hoş tutun. Bizler istemiyoruz böyle puanları. Eğer görev yaptığınız sürede FB lehine hatalar fazla ise bilinki ömrünüz en fazla yarım sezon. Çok fazla yaşayamazsınız. Küçük bir tiyo vereyim kendinize Haluk Ulusoy dönemini örnek alın ve onun gibi uzun süre görevde kalın.
Diğer takımlara ise şunu söylüyorum. Hadi bakalım hazırlayın pankartları.
Şunu belirteyim. Bu yazdıklarım haksız yere alınan puanları haklı gösterme çabası değildir. Keser kendi tarafına yontarken sesini çıkarmayıp başka tarafa yontmaya başlayınca ortalığı yangın yerine çevirenleredir.
Söylediklerine katılıyorum hocam. Fenere hata yapma hakkı kimsenin yok. Dünkü maç gibi birçok mac bu sezon oynandi. Özellikle Gs maçları. Fakat Fb ye gelince çok tepki yaratıyor herkes. Keşke bu hatalar hiçbir takıma yapılmasa ama işte herkes kendi çıkarını düşünüyor. Kendisine avantaj sağladığı durumda susuyor Adnan polat gibi yöneticiler. Şimdi ise Beyaz perde kampanyaları... Keşke diyorum dün hakem bu şekilde macı yönetmeseydi... Fakat kayserisporda keşke bu kadar kotu futbol kulturunu bize sunmasaydi... Keşke devid kendini yere atmasaydı...
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Öncelikle hakem camiasına sesleniyorum..
Başka maçlarda istediğiniz kadar kadar hata yapabilirsiniz. FB maçlarında kesinlikle hata yapmayın. Hata yaptığınız zaman bilin ki. Siz dünyanın en kötü en beceriksiz ve hatta satılmış hakemi olacaksınız. Diğer maçlarda hata yaptığınız zaman, lehine hata olan takım ve diğer takımlar aman sende olur böyle şeyler tavırları takındığı için en fazla bir hafta rahatınız kaçar sonrasında yapılanlar unutulur gider.
Dediğim gibi sakın ha FB maçlarında hata yapmayın. Yaparsanızda diğer takımların topluca gırtlağınıza yapışacaklarını bilin.
Bir kaç sözümde federasyonlara. Aman ha sakın ha. Adaletli de olsa diğer takımların hakkında vereceğiniz kararları yumuşatın 3 ceza yerine 2 ceza verin. FB'ye ise 1 ceza yerine 2 ceza verinki diğerleri mutlu olsun. Diğerlerinin lehine daha fazla hatalı karar verin. FB lehine ise daha az. Böyle yaparsanız. FB taraftarı ve yönetimi isyan eder ama. Boşverin onları FB'nin isyanlarına yapanlar sizleri korur destekler. Siz onların gönlünü hoş tutun. Bizler istemiyoruz böyle puanları. Eğer görev yaptığınız sürede FB lehine hatalar fazla ise bilinki ömrünüz en fazla yarım sezon. Çok fazla yaşayamazsınız. Küçük bir tiyo vereyim kendinize Haluk Ulusoy dönemini örnek alın ve onun gibi uzun süre görevde kalın.
Şunu belirteyim. Bu yazdıklarım haksız yere alınan puanları haklı gösterme çabası değildir. Keser kendi tarafına yontarken sesini çıkarmayıp başka tarafa yontmaya başlayınca ortalığı yangın yerine çevirenleredir.
Sonuna kadar haklisin hoca...
Yillardir sacmasapan transferler yapip, sezon ortasinda hoca kovan Besiktas yonetimi ve son 6 haftaya girilmisken hocasini kovan Galatasaray yonetimine gun dogmus oldu boylece...
Sampiyon olamazlarsa bahane hazir: Federasyon...
Sampiyon olurlarsa da federasyona ragmen sampiyon olduk deyip kendilerini yuceltmeye calisacaklar...
Keşke hocam. Hakemler hangi takıma yaparlarsa yapsınlar ama bizim lehimize hata yapmasınlar.
Hocam hata olur ama son 5 haftada da bu kadar bariz hataların olmaması gerekir.
Hata demek istedigin zaman keyfi yaptıgın bir eylem demeke degildir. İstem dışı bir olaydır. Verilen yanlış bir yargıdır. Bunun son haftasi ilk haftasi olmaz. O zaman Hep ilk haftalar olsun hatalar diyelim son haftalar hiç olmasin bu tez ne akdar dogru ?
quote:
Orjinalden alıntı: EneRGy.
Hocam hata olur ama son 5 haftada da bu kadar bariz hataların olmaması gerekir.
Hocam ligin sonu başı mı var. Hata nerde yapılıyorsa hatadır. Hakemlere senin hata yapma toleransın var ama sadece ilk yarıda yapabilirsin denilebilir mi? Adı üstünde hata ne zaman ortaya çıkacağı belli olmaz. Hakemlerin hatalarını minumuma indirebilecek önlemler alınmalı bence en iyi çözün profesyonel olacaklar sabir maaşlarına ek olarak aldıkları nota görede prim alacaklar li maçlara daha konsantre olsunlar az hata yapsınlar.
Kulüp Yöneticilerinin paçayı kurtarma çabalarında kullandıkları desteğe yaslanmalarıdır.
Bu destek de malesef, Futbol Federasyonu ve Hakemler ile Kurullardır.
FB mizin başarısız olduğu eski dönemlerde de vardı,
Şimdi de var.
Ancak bu dönemde bu yaygara 2li, 3lü ittifaklarla başlayınca,
tek taraflı suçlamaya dönüşünce,
özellikle sadece FB yi hedef alır şekilde olunca iş değişti.
SUSMAK ve BUNLARI TARİHE HAVALE ETMEK,
en iyi çözüm olacaktır.
Çünkü içinde bulundukları bataklığa saplananlar,
bizide içine çekmeye çalışıyorlar,
ama,
BAŞARAMAYACAKLAR
selamlar
Bu yüzden bizim lehimize hata yapılmasını asla istemiyorum. Başkasına susanlar, sesini çıkramayanlar bize karşı davranışını görüyorsunuz. İlk Kayseri maçımızda biz haklıydık, şimdi de Kayseri cephesi haklı. Ama sonuç ne oldu. BJK kulübü, GS lehine yapılan hataları bile aklayarak resmi sitesinde şu cümleyi de kullanmıştır. "hakem yanlışlarının her zaman Fenerbahçe lehine tezahür etmesi" Bu sene hakemlerden canı en çok yanan BJK'dir fakat GS lehine yapılan hataları görmezden gelip, onları aklamasına anlam veremiyorum. Kendisini savunması gerekirken rakibiyle bir olup aşağı çekmeye çalışıyor. BJK FB maçı sonrası sitelerinde itiraz etselerdi bir şey diyemezdim. Ama Kayseri maçı için BJK resmi sitesinde yapılan açıklamaya bakılırsa rakibiyle bir olup haklı olduğu durumu savunmak yerine GS' ye yaranan Demirören duruşu görüyoruz. Bizim yönetim gereksiz açıklama yapmaz umarım.
Düzeltme:
Bu yüzden bizim lehimize hata yapılmasını asla istemiyorum. Başkasına susanlar, sesini çıkramayanlar bize karşı davranışını görüyorsunuz. İlk Kayseri maçımızda biz haklıydık, şimdi de Kayseri cephesi haklı. Ama sonuç ne oldu. BJK kulübü, GS lehine yapılan hataları bile aklayarak resmi sitesinde şu cümleyi de kullanmıştır. "hakem yanlışlarının her zaman Fenerbahçe lehine tezahür etmesi" Bu sene hakemlerden canı en çok yanan BJK'dir fakat GS lehine yapılan hataları görmezden gelip, onları aklamasına anlam veremiyorum. Kendisini savunması gerekirken rakibiyle bir olup aşağı çekmeye çalışıyor. BJK FB maçı sonrası sitelerinde itiraz etselerdi bir şey diyemezdim. Ama Kayseri maçı için BJK resmi sitesinde yapılan açıklamaya bakılırsa, haklı olduğu durumu savunmak yerine rakibiyle bir olup GS' ye yaranan Demirören duruşu görüyoruz. Bizim yönetim gereksiz açıklama yapmaz umarım.
@cdemir hocam boşuna yormuşsun kendini ya neyse 1-2 cümle de ben söyleyeyim. @onbes ' in söylediklerine %100 katılıyorum.
Galatasaray yönetimi, tüm başarısızlıklarını, sezon başında aldıkları yaşlı Teknik direktörü, kulübü borç batağına sokmayı, şampiyonluğun kaçma ihtimalini, avrupa da günden güne değer kaybetmeyi, 5 tane gol yiyip avrupadan elenmeyi, yıllardır adam gibi bir stad yapamamayı, başarısız yönetim anlayışını.......
Beşiktaş yönetimi, T.D.göndermeyi bile becerememeyi, 8-10 milyon Eurolar tazminat ödemeyi, yıllardır şampiyon olamamayı, avrupada 8 gol yiyip rekor kırmayı, 3-5 senedir avrupada uefa kupasında bile gruplardan dahi çıkamamayı, yanlış transfer politikalarını ve yine başarısız yönetim anlayışını...............
TEK BİR ŞEYLE ÖRTÜYORLAR ; Fenerbahçe'nin başarılarına çamur atarak..........
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Öncelikle hakem camiasına sesleniyorum..
Yahu hem böyle diyorsunuz, hem de hakem kıyaklarından en fazla nemalanmayı siz sağlıyorsunuz. Resmen seneye Ş.L. biletinizi cebinize koydular son 2-3 haftalık hakem performansıyla(!). Ligin ilk yarısında gs lehine çok bariz hatalar yapıldı ama onlar bunu değerlendiremedi. Şimdi ibre size kaydı ama bu sefer kantarın topuzu baya bi kaçtı. E Beşktaş nolcak arkadaşım, sezon başından beri-ki yıllardır en fazla mağdur olan takım Beşiktaş- canımızdan bezdik. Yeter artık bir de siz böyle konuşunca hayret ediyoruz iyice. Kardşeim hakemler şampiyonu belirledi işte tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi ve mağdur olan tarafın demirbaşı değişmedi: BEŞİKTAŞ
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
@cdemir hocam boşuna yormuşsun kendini ya neyse 1-2 cümle de ben söyleyeyim. @onbes ' in söylediklerine %100 katılıyorum.
Galatasaray yönetimi, tüm başarısızlıklarını, sezon başında aldıkları yaşlı Teknik direktörü, kulübü borç batağına sokmayı, şampiyonluğun kaçma ihtimalini, avrupa da günden güne değer kaybetmeyi, 5 tane gol yiyip avrupadan elenmeyi, yıllardır adam gibi bir stad yapamamayı, başarısız yönetim anlayışını.......
Beşiktaş yönetimi, T.D.göndermeyi bile becerememeyi, 8-10 milyon Eurolar tazminat ödemeyi, yıllardır şampiyon olamamayı, avrupada 8 gol yiyip rekor kırmayı, 3-5 senedir avrupada uefa kupasında bile gruplardan dahi çıkamamayı, yanlış transfer politikalarını ve yine başarısız yönetim anlayışını...............
Bütün bu saydıklarınıza rağmen ligin ilk yarısındaki 8-9 puanlık hakem hata(!)sı kaybımız ile ligin 2. yarısı ve özellikle son 3 haftalık periyottaki hakem doğramaları olmasaydı puan tablosu nasıl olurdu?(Bunların içinde şampiyonluk yolunda çekiştiğimiz rakiplerden 6şar puan değerindeki fener le oynanan 2 maçta yapılan, gs yle oynanan ilk maçta yapılan ve Sivas la İnönü deki maçta verilmeyen %100 penaltımızla kaybedilen puanlar da dahil. Şimdi Trabzon ve Sivas bile bizle oynadığı maçlarda hakem hataları(!)ndan fayda sağlayabiliyorsa konuşulacak bir şey kalıyor mu?
Bizim kendi içsel sorunlarımız var diye hakemlerin katletmesi, puanlarımızı gasp etmesi mi gerekiyor onu anlamadım.
Çok ilginçsiniz çook
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
Çünkü içinde bulundukları bataklığa saplananlar,
bizide içine çekmeye çalışıyorlar,
ama,
BAŞARAMAYACAKLAR
+1907
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Kesinlikle katılıyorum...
@çerkez, Beşiktaş'ın hakkının yendiği ve Galatasaray'ın da çok fazla kayırıldığı (özellikle Haluk Ulusoy federasyonlarında) doğrudur....Bu sene için baktığımızda, en fazla Beşiktaş'ın hakkı yenmiştir ama Fenerbahçe'nin de yenmiştir ve tam bir adil yönetim olduğunu düşünerek puanlardırdığımızda, Fenerbahçe'nin lider, hemen arkasında Beşiktaş'ın ikinci sırada ve Galatasaray'ın dört veya beşinci sırada olması gerekirdi şu an....
Bu sene, ilk 5 hafta taraftarsız maç oynayan Galatasaray, ilk 6-7 maç boyunca bariz şekilde korundu federasyon tarafından ama geçmiş yıllarda bunun çok daha belirgin örneklerini gördük....Galatasaray'ın 4 sene arka arkaya şampiyon olduğu dönemde, bu tip hatalarla bir kez Beşiktaş'ın, bir kez de Fenerbahçe'nin şampiyonluğu kasıtlı olarak engellendi....ama o zamanlar da Fenerbahçe'den başka tepki gösteren olmadı. Maçları Galatasaray'lı oyuncular yönetti resmen; hakemlere nasıl davrandıklarını, dokunmayla taklalar atmaya başlayarak (örn: Arif) haksız penaltılar kazandıkları hep beraber gördük. Hakeme sergiledikleri tutumları Avrupa liglerinde sergilemiş olsalardı, Hagi ve Emre gibi futbolcular, aldıkları cezalardan dolayı, ligin yarısını kenarda geçirirlerdi......
Bizim ligimizde yapılan bu hatalar ne ilk, malesef ne de son olacak ve bu durum beni gerçekten üzüyor....ama sezon boyunca sanki yapılan tek hataymış gibi, hep kayırılan GS yönetiminin ve bu durumda üç maymunları oynayan Beşiktaş yönetiminin, şimdi kalkıp bu kadar tepki göstermesi saçma ve komik....Sezon başından beri, hatta yıllardan beri aynı duyarlılığı gösterselerdi, durum farklı olurdu; zaten hakemler veya onları yönlendirenler de taraflı yönetimler sergilemeye cesaret edemezlerdi!
En fazla mı ? Hocam sende Demirören gibi GS'lı aklayıverdin bir anda.
Neyse hocam ben söyliyeceğimi söyledim. Benim görüşlerim bunlar.
quote:
Orjinalden alıntı: çerkez
Yahu hem böyle diyorsunuz, hem de hakem kıyaklarından en fazla nemalanmayı siz sağlıyorsunuz. Resmen seneye Ş.L. biletinizi cebinize koydular son 2-3 haftalık hakem performansıyla(!). Ligin ilk yarısında gs lehine çok bariz hatalar yapıldı ama onlar bunu değerlendiremedi. Şimdi ibre size kaydı ama bu sefer kantarın topuzu baya bi kaçtı. E Beşktaş nolcak arkadaşım, sezon başından beri-ki yıllardır en fazla mağdur olan takım Beşiktaş- canımızdan bezdik. Yeter artık bir de siz böyle konuşunca hayret ediyoruz iyice. Kardşeim hakemler şampiyonu belirledi işte tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi ve mağdur olan tarafın demirbaşı değişmedi: BEŞİKTAŞ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme